Başkasına yazdım:(

Hayır sanmam hesapta kendi adım yazmıyor. ve fotoda yüzüm fln belli değil çok.

Yani eşiniz sosyal medya hesabınızı bilmiyor, ondan bunu saklıyorsunuz. :işsiz:

Yukarda yazdığınız hiç bir şey boşanmak için yeterli değil. Hatta üstüne basa basa yazdığınız şiddet gördüm, sözü de yeterli değil çünkü orda büyük ihtimal sizde eşinizin üzerine gittiniz ve itisirken düştünüz, eşiniz size vurmamis itmiş.

Yaptığınız yanlışa kılıf bulmak için yazmışsınız ama olmamış. Yanlış olduğunu sizde biliyorsunuz ki buraya yazdınız.

Hesabı silip konuşmayı bitirdiyseniz o zaman sorununuz tam olarak nedir?

Eşinizi sevmiyorsanız bosanin. Çünkü bu şekilde devam ederseniz, kısa tuttuğunuz bu konuşmaları eyleme dökmeniz çok yüksek ihtimal.

Ben yadırgamadım. Doğru mu? hayır değil. Farkına da varıp konuyu kapatmışsınız zaten. Ama ilgisiz olan kadın olduğunda erkek nasıl arayışa giriyorsa aynı şey kadın içinde geçerli.
7/24 masal gibi bi evlilik pek mümkün olmasa da genel manada Sevmek, sevilmek, birlikte gönüllerimizi hoş tutmak için evleniyoruz. Bunların bi kısmının zaman zaman eksilmesi her ne kadar tolere edilebilse de eksikliği hep hissedilir. Hele şiddet de varsa... hele söylenen sözler kırıcıysa...
kesinlikle katiliyorum.gercekcekten.benim fikrikmce net cevap olmus.

yaptığıniz resmen aldatmaca. illa ten temasla olmuyor yani.
flörtöz konuşmalar falan ayyyy içim şişti.
esiniz ne kadar hatalı olursa olsun bu davranışınızı hafifletmiyor ne yazık ki. keşke önce boşanmayı deneseniz çünkü aldatmanın her türlüsü ahlaksızlıktır,karaktersizliktir bana göre.

Ben yadırgamadım. Doğru mu? hayır değil. Farkına da varıp konuyu kapatmışsınız zaten. Ama ilgisiz olan kadın olduğunda erkek nasıl arayışa giriyorsa aynı şey kadın içinde geçerli.
7/24 masal gibi bi evlilik pek mümkün olmasa da genel manada Sevmek, sevilmek, birlikte gönüllerimizi hoş tutmak için evleniyoruz. Bunların bi kısmının zaman zaman eksilmesi her ne kadar tolere edilebilse de eksikliği hep hissedilir. Hele şiddet de varsa... hele söylenen sözler kırıcıysa...
Bir aldatmayı normalleştirmediğiniz kalmıştı o da bitti tamam oldu...
Hayır efendim, yapan erkekte olsa kadında olsa aldatmak asla kabul edilemez.
Erkek yapıyor kadında yapar diye zehirli zehirli konuşmayın.
Aldatmak kişinin kendi şahsı ile alakalıdır. Birlikte olduğun kişi tam bir şeytan yada bir melek olabilir ama aldatmak kişinin kendi karaktersizliğidir.
Kaldı ki karşı taraf ilgisizse şiddet vs varsa boşanırsın. Aldatmazsın, boşanırsın.

Bide şu aldatan tiplerdeki vicdan azabınada ayrı bir aşık oluyorum... Yahu ne vicdanı be? Vicdanın olsa aldatmazsın zaten. Geçiniz bu vicdan micdan ayaklarını.
Eşin ne kötülük yapmış olursa olsun sen aldattınya onu kat kat geçtin.

Konuyu açan erkek olsa burada kafa derisi yüzülürdü ama aldatan kadın olunca herkes pek bir minnoş!

Eeee bosanin madem mutsuzsunuz ?
Evli halinzile onunla bununla konusarak nereye varmayi dusunuyorsunuz? Gitiniz adamla bulustunuz diyelim, evli kadinla yatmak kalkmak amacli takilan cakallarin birinin eline duseceksiniz kullanilacaksiniz o zaman kendinizi daha kotu hissedeceksiniz. Ya da eyleme gecmeyip elinizde telefon, sanaldan yazan yabancilardan tatmin arayarak mutsuz bir hayat gecireceksiniz. Her ikisi de hayat ziyani o kadar.

Sapık mıdır hırlımıdır hırsız mıdır bilmediğin biri senin paylaştığın bir yazıyı beğenip sana mesaj atıyor diye boşanmayı düşünmen çok garip ha boşanmayı zaten düşünüyorsan başka ama bunu sana mesaj yazanla bağdaşlaltırma ayrıca bu kişi sana hemen iki güzel söz yazdı diye kanma yazması kolay uygulaması zordur

iyi akşamlar. Konumu lütfen yargılamadan okuyun. Yapıcı yorum yazan arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim.
ben iki yıla yakın bir süredir evliyim. Genelde rutin monoton devam eden bir evliliğimiz var. Eşimle şiddetli tartışmalarımız oldu sonra affettik ya da affettim göründüm kalbim kırılmıştı oysa. Hatta en son mutfakta yemek hazırlığı yaparken bana zıkkım ye dedi ben de çıktım gittim mutfaktan girdim odaya ağladım çıkmadım. Daha önce annemin yanında bana laf söylemesi, evde yaşanan tartişmayı anneme söylemesi vs. Daha önce de bir konu üzerinde tartışırken üzerime yürüdü beni itti yere düştüm yanı bana şiddet uyguladı
Hep hatamızın farkına varalım bir daha böyle olmasın dıye konuştuk sonra yıne birbirimizi kırdık. Sinirli ve fevri davranıyor.
Cinsel ilişki sırasında da gergin davranmıştı beni suçlar gibi tavırlara girmişti. Bu sebepten iyi bir cinsel yaşantımız yok.
Benim bir sosyal medya hesabım var. öyle fotom fln da yok. Geçen gün paylaştığım bir sözden dolayı bir hesaptan msj geldi o konuyu konuşurken sanki yeni flort edenlerın mesajlaşmasına döndü konu. bikaç sabahtır günaydın yazıyor gün içinde yine havadan sudan muhabbetler. Eşimle doğru dürüst konuşmadan geçen günler çok. Ve bana birinin böyle ilgi göstermesi şaşırtıcı bir biçimde hoşuma gitti bikaç gün devam ettim.
Tabii ki vicdan azabı duyuyorum. Kapattım sonra hesabi daha da yazmadım.

Boşanmak geliyor aklıma. Sonra içim burkuluyor.Ne heyecanla kurulmuştu bu yuva. ne yapayım bilmıyorum

Ve bana birinin böyle ilgi göstermesi şaşırtıcı bir biçimde hoşuma gitti bikaç gün devam ettim.

Ilgisiz kalmissin canim benim ilgiye acmissin. Esinden görecegin degeri baskasindan görünce ee araya seytan da girince. Sunu unutmayalim ki bosanmak Allah'ın Helâl Kıldığı Şeyler Arasında, Boşanma Hiç Sevmediği Helâldir. iyi düsünün tasinin ona göre karar verin

Ve bana birinin böyle ilgi göstermesi şaşırtıcı bir biçimde hoşuma gitti bikaç gün devam ettim.
Ilgisiz kalmissin canim benim ilgiye acmissin. Esinden görecegin degeri baskasindan görünce ee araya seytan da girince. Sunu unutmayalim ki bosanmak Allah'ın Helâl Kıldığı Şeyler Arasında, Boşanma Hiç Sevmediği Helâldir. iyi düsünün tasinin ona göre karar verin
Peki aldatmak helal mi??
Hayır yani ilgisiz kalmışsın o yüzden aldatmışsın demek, haram olan Allah'ın yasak ettiği bir şeye düpedüz bahane uydurmak oluyorda o yüzden sordum.
Bunu siz yazdınız yukarıda, ben değil.
Eşinden görmediğin değeri başkasından görünce aldatmak helal ve serbest mi oluyor?

Artık cidden korkuyorum ya, gerçekten. Bir gün şeytan bile isyan edecek, yeter ulan yediğiniz her pisliği "arayada şeytan girince, şeytana uydum" diye bana atmayın diye isyan edecek....

Peki aldatmak helal mi??
Hayır yani ilgisiz kalmışsın o yüzden aldatmışsın demek, haram olan Allah'ın yasak ettiği bir şeye düpedüz bahane uydurmak oluyorda o yüzden sordum.
Bunu siz yazdınız yukarıda, ben değil.
Eşinden görmediğin değeri başkasından görünce aldatmak helal ve serbest mi oluyor?

Artık cidden korkuyorum ya, gerçekten. Bir gün şeytan bile isyan edecek, yeter ulan yediğiniz her pisliği "arayada şeytan girince, şeytana uydum" diye bana atmayın diye isyan edecek....
Pardon da ben aldatmaktan ya da alditilmaktan bahsetmedim ve o konuya da deginmedim. Arkadas bosanmayi düsünüyorum yazmis ya ben de ona ithafen yazdim. Aldatmayi mesrulastirmiyorum yani aldatmanin haram oldugunu herkes bilir!!!!

Pardon da ben aldatmaktan ya da alditilmaktan bahsetmedim ve o konuya da deginmedim. Arkadas bosanmayi düsünüyorum yazmis ya ben de ona ithafen yazdim. Aldatmayi mesrulastirmiyorum yani aldatmanin haram oldugunu herkes bilir!!!!
İlgisiz kalmışsın, ilgiye açmışsın, kocandan başkası (kocandan başkası ne ya.. şu söz bile haram) ilgi göstermiş sende bu yüzden yapmışsın diye yazan siz değil misiniz?
Bu sizin cümleleriniz değil mi, ben yanlış okumadım?
Eğer yanlış kişiyi alıntıladıysam yada sizi yanlış anladıysam özür dilerim.
Fakat hayır. Yanlış alıntılamadım. Ve yanlışta anlamadım.
Düpedüz kocan ilgi göstermemiş bu yüzden aldatmışsın diye ayan beyan haram hemde en iğrenç derecede haram olan bir şeyi bir güzel aklamışsınız.
İyi geceler dilerim... :/

İlgisiz kalmışsın, ilgiye açmışsın, kocandan başkası (kocandan başkası ne ya.. şu söz bile haram) ilgi göstermiş sende bu yüzden yapmışsın diye yazan siz değil misiniz?
Bu sizin cümleleriniz değil mi, ben yanlış okumadım?
Eğer yanlış kişiyi alıntıladıysam yada sizi yanlış anladıysam özür dilerim.
Fakat hayır. Yanlış alıntılamadım. Ve yanlışta anlamadım.
Düpedüz kocan ilgi göstermemiş bu yüzden aldatmışsın diye ayan beyan haram hemde en iğrenç derecede haram olan bir şeyi bir güzel aklamışsınız.
İyi geceler dilerim... :/
Hadi canim isine bak sen. Istedigin sekilde anla. Elhamdülilah müslümanim ve allaha ham olsun ki dinimi cok iyi biliyorum sizin bilgilerinize ihtiyacim yok!!!! Kadin kendisinorda ne yazmis onu görmüyorsun galiba!!!

ee gulunu koklamayi bilmezse erkek, baska biri koklar..kadini ilgisiz sevgisiz birakirsan evlilik icinde kacinilmaz son bu artik. eskiden net met yoktu artik var..hersey ulasilir artik. aynisi erkek icinde gecerli gerci. yani ne sacma bir devirde yasiyoruz kocamiza bile guvenemiyorz.

ben dogru bulmasamda normal buluyorum ilginin hosuna gitmesi vs. ama onlar akbaba inan bana..mutsuzsan ya da bu kadarcik seyden gozun baskalarina kaydiysa zaten sevmiyorsundur. bu yuzden yol yakinken donmek belkide dogrudur

iyi akşamlar. Konumu lütfen yargılamadan okuyun. Yapıcı yorum yazan arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim.
ben iki yıla yakın bir süredir evliyim. Genelde rutin monoton devam eden bir evliliğimiz var. Eşimle şiddetli tartışmalarımız oldu sonra affettik ya da affettim göründüm kalbim kırılmıştı oysa. Hatta en son mutfakta yemek hazırlığı yaparken bana zıkkım ye dedi ben de çıktım gittim mutfaktan girdim odaya ağladım çıkmadım. Daha önce annemin yanında bana laf söylemesi, evde yaşanan tartişmayı anneme söylemesi vs. Daha önce de bir konu üzerinde tartışırken üzerime yürüdü beni itti yere düştüm yanı bana şiddet uyguladı
Hep hatamızın farkına varalım bir daha böyle olmasın dıye konuştuk sonra yıne birbirimizi kırdık. Sinirli ve fevri davranıyor.
Cinsel ilişki sırasında da gergin davranmıştı beni suçlar gibi tavırlara girmişti. Bu sebepten iyi bir cinsel yaşantımız yok.
Benim bir sosyal medya hesabım var. öyle fotom fln da yok. Geçen gün paylaştığım bir sözden dolayı bir hesaptan msj geldi o konuyu konuşurken sanki yeni flort edenlerın mesajlaşmasına döndü konu. bikaç sabahtır günaydın yazıyor gün içinde yine havadan sudan muhabbetler. Eşimle doğru dürüst konuşmadan geçen günler çok. Ve bana birinin böyle ilgi göstermesi şaşırtıcı bir biçimde hoşuma gitti bikaç gün devam ettim.
Tabii ki vicdan azabı duyuyorum. Kapattım sonra hesabi daha da yazmadım.

Boşanmak geliyor aklıma. Sonra içim burkuluyor.Ne heyecanla kurulmuştu bu yuva. ne yapayım bilmıyorum

Bir evlilik terapistine gitmenizi öneririm karı koca. Evliliğinize sonra karar verirsiniz.Sosyal medyada sana yazan Abaza’ya gelince düşün ki ne foto var ne bi şey sadece bir kadın ismine geliyor. Bunlar etrafta dolaşan kıro Abaza’lar uzak dur. Başını derde sokma.

Hiç mutlu değilsen ayrıl eşini aldatirsan ilerde bunun sonuçları çok daha yıpratıcı olabilir senin için

Ya niye bilmiyorum ben adamın tipini cok merak ettim.düşünsenize böyle bi kamera açıyosunuz korkunçç felakett 😂😂 nası cesaret ediyosunuz anlamadım.hemde öyle biri için eşinizden yuvanızdanda olacaksınız.hiç birşey düşünmüyosanız bunu düşünün belkide eşinize şükredeceksiniz gördügünüzde

yanlış yapmışsın her ne kadar ilgisizd,itti düştüm (şiddet) desende..
bu yaptığın hepsinden bağımsız olarak yanlış..
iyi düşün karar ver o kurt bir kere aklina girdiyse en ufak tartışmanızda, ilgisizlikte yeni hesap açacaksın farklı arayışlar olacak ve her böyle olduğunda kendine olan saygın yerle bir olacak çünkü bu saçmalık (senin sözün) hoşuna gitti..
aklındaki kurt'u söküp atmazsan önce saygını sonra herseyini kaybedersin..
iki seçenek var zaten
1.boşanmak
2.terapist gerçekten pişmanlık ve iyi olma yolunda çaba..

Hadi canim isine bak sen. Istedigin sekilde anla. Elhamdülilah müslümanim ve allaha ham olsun ki dinimi cok iyi biliyorum sizin bilgilerinize ihtiyacim yok!!!! Kadin kendisinorda ne yazmis onu görmüyorsun galiba!!!
Doğru ben işime bakayım. Biz sizinle neyi tartışıyoruz gerçekten.. Orada ayan beyan seni ilgisiz bırakmış bu yüzden yapmışsın diye yazan siz misiniz? Evet. Tamam işte neyini tartışıyoruzki...

Back
X