Başkasına yazdım:(

Kadinin düsmani yine kadindir diye bosuna demiyorlar. Sanki biz burda aldatmayi mesrulastirmaya calisiyormusuz gibi his uyandiriyorlar. Bak bu hissi uyandiranlar da arkalarda toplumun degismesini isteyen kafalardir haa

Kadinin düsmani yine kadindir diye bosuna demiyorlar. Sanki biz burda aldatmayi mesrulastirmaya calisiyormusuz gibi his uyandiriyorlar. Bak bu hissi uyandiranlar da arkalarda toplumun degismesini isteyen kafalardir haa
Adam karısına aşıktır ilgilidir kırmaktan korkar elinden geleni yapar kadın aldatır yine de bu kadının nankörlüğüdür
Ama adam ilgisiz nasılsa benle evli diye ezip duruyor aşağılıyorsa değer vermiyorsa kadınlığını hissetirmiyorsa kusura bakmasın müstahhak
Her kadın kadın olduğunu hissetmeli
Erkekler zaten nedense kadın ona çok aşıksa aldatıyor .ben hep böyle gördüm
Kadın sallamıyorsa kapısında köpek oluyorlar
O yüzden farklı kadının aldatmasıyla erkeğin aldatması

Suçluluk duymayın. Siz hata olduğunu anladığınız an devam etmemişsiniz hataya, hesabı kapatmışsınız, önemli olan bu. Eşiniz ile olan ilişkiye odaklanın bence. Eğer mutsuzsanız ve boşanmak istiyorsanız boşanın. Boşanmak istemiyorsanız bir çift terapisi alın; iki sene çok erken bir süre. Evliliğiniz düzene girmeden de çocuk yapmayın derim naçizane.

Teşekkürler cevaplarınız için. Yaptığım şeyin açıklaması yok. Evet yanlış O sebepten suçluluk duyuyorum. Eşimle sevgiliyken nasıl heyecanlı ve mutluyduk ilişkimiz nasıl bu hale geldi neden kırdık birbirimizi hep bu düşünceler var kafamda.
Ayrılmayı düşünmüyorum. Evliliğimi düzeltmek istiyorum

Güzel gitmeyen bir evlilikte eşinizin beni aldatıyor demek için fake hesaptan size yazmadigina emin misiniz? Madem evlilikte sorunlar var dışarı meyil edecek kadar bu evlilikten sıkıldınız ee madem boşanın istediğinizi yapın..yaptığınız şeye kılıf bulmak için zamanında affedip evliliği devam ettirdiğiniz eşinizin size yapmaması gereken davranışları şimdi öne sürmeyin...derhal boşanın bence sonu pek iyi görünmüyor.

Bence vicdanınızı sızlatacak bir hamle yapmayın en güzeli vicdan rahatlıgıdır

Cevap vermeyecektim ama sonraki alıntılarınıza da denk gelince söylemeden geçemeyeceğim. Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Biraz kitap okuyun.

insanları iyi günlerde hoş günlerde hiç sıkıntı yokken hayatı istediği şekilde giderken yaptığı eylemler davranışlar sözler ele vermez.bir insanı en iyi tartışırken bir sorun yaşadığınızda bir sıkıntıyla karşılaştığında yolunda gitmeyen durumlarda problemler ortaya çıktığında gösterdiği tepkiler davranışlar sözlerle kendini ele verir.
şimdi siz bize eşinizle yaşadığınız bir tartışma sonrası biriyle yazıştığını söylüyorsunuz.burada bir kadın böyle bir başlık açsa erkeği yerden yere vururuz.ihanetin bedeli olamaz ya da kalkışmanın.bu gün yazışırsınız başka bir kavga da görüşürsünüz.sizce ihanetler nasıl başlıyor dersiniz
aynı erkeklerdeki bahane.erkeklerde demez mi eşim ilgisiz alakasız beni ihmal ediyor.ihanet eden her erkek karısını suçlar sizin yaptığınız gibi.o zaman erkekleri de mazur mu görelim.
evli kalmak zorunda değilsiniz ama evli kaldığınız sürece başak biriyle yazışamazsınız hele ki flört gibi demişsiniz.
boşanın derim size.sizde de hiç bir şey kalmamış sevgi adına bence.zaten sağlam bir ilişkide hemen boşanma başkasıyla yazışma olmaz
bana arkadaşımın eşini hatırlattınız.tartıştıklarında birileriyle yazışmış.arkadaşım bir gün fark edince de "kavga etmiştik o kızgınlıkla yaptım ama fiziksel bir şey olmadı.sen de beni ihmal ediyorsun sevmiyorsun ilgisizsin gibi gibi laflar"illa fiziksel temas mı gerekli akıldan geçirmek yeterlidir hele ki yazışmak.bence bitirin kendinize de eşinize de bunu yapmayın.

ilgisiz kalmıştım, sevgisiz kalmıştım, saygı görmüyordum, denize düştüm yılana sarıldım yılan zehirliymiş tüh vah bilemedim.. siz aynı senaryoyu tekrar yazıyorsunuz kendinize, sizin kendinize saygınız yoksa kimsenin olmaz ki. mutsuz bir evlilik yaşıyorsunuz diye teselli aramak yerine güçlü ve iradeli olsanız, kendinizi sevseniz başkasının sevgisine muhtaç olmadan da var olabileceğinizi anlasanız yavaş yavaş yoluna girer belki bir şeyler. önce probleminizi çözme yollarını arayın ondan sonra ne yaparsanız yaparsınız.

"SADAKATSİZ " filmini öneririm.harika bir film aldatma üzerine hem de kadın aldatıyor.ihanetin içhesaplaşmalarını keşkelerini yılımlarını o kadar güzel veriyor ki üstelik kadının aldatması için hiç sebep yok.
bence herkes izlemeli psikolojik analizler çok güzel.üstelik hesapta adam öldürmek katil olmak yok iken insanın bir anda adam da öldürebileceği çok güzel verilmiş.yakışıklı karizmatik kendisine tapan işi karizması bir erkek aldatılan.

bir de şöyle bir durum var bilemiyoruz gerçekten ilgisiz sevgisiz kalınca mı aldatıyor insan yoksa başkasından görülen ilgi sevgi kimisinin hep hoşuna mı gidiyor hayır mı diyemiyor.kocasını aldatan ve çok sevildiğini bildiğim kadınlar da var.sorun onların ilgisizliği değil kendilerinin eşlerini sevememesi(erkek ya da kadın)aşıl olmaması aşkı başka bir yerde aramaması
eee erkeklerde hep eşim ilgisizdi sevgisizdi diyor.niye erkeklere inanmıyoruz da kadınlara inanıyoruz.arkadaşım eşine deli gibi aşık ama adam kendisine yönelen ilgi gösterene hayır demiyor ego tavan yapıyor.
bence ilgisiz kaldım sevgisiz kaldım ihmal edildim erkeklerinde kadınlarında bahanesi.kimse eşimi sevmiyorum ya da ilgi manyağıyım ilgi bana yönelen görünce dayanamıyorum pohpohlanmak etrafımda ilgi gösterilmesi beni kendimden ediyor diyemiyor.

Kadınlar neden aldatır?
İlgisiz bırakılırsa işte
Bilmiyorum ben kızamıyorum
Adam ilgisiz şiddet uyguluyor eee kadın da ilgi ister
Sonra sen beni aldattın oluyor tabi
kadın aciz mi? zavallı mı kedi yavrusu gibi ilgiye sevgiye muhtaç? bir kadın karakteri sağlamsa güçlüyse onurluysa ilgisiz kaldım diye her oltaya takılmaz, madem ilgisiz boşanır sonra ne yaparsa yapar ilgi ve sevgi aramanın da onurlu yolları var

Onursuz kadınları savunuyorum demek
Kime ne

O film canım

Sonuçta şu an evlisiniz değil mi?
Kusura bakmayın uçurumun kenarında yürüyorsunuz.
Ya boşanın ya da bu tür konuşmalara mahal vermeyin

hata idi oldu suçlama kendini ve bu he kadının başına gelir önemli olan seni devam ettirmeyisin

Cevap vermeyecektim ama sonraki alıntılarınıza da denk gelince söylemeden geçemeyeceğim. Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Biraz kitap okuyun.
Tamam saksı değilsin, en çok sana soracaz :) ama yani şimdi bak bizbizeyiz burada, minik bir samimiyet ufak bir adaletten kimseye zarar gelmez, bunu göz önüne alarak, elini bir vicdanına koy da öyle cevap ver, şu konuyu bir erkek açsa kadınlar kulubunun o müthiş mağrur mu mağrur asil mi asil kadınları o erkeği önce taş yağmuruna tutup sonra kafa derisini yüzüp sonra henüz canlı iken mezara baş aşağı dik gömer miydi gömmez miydi?
Oouv bu ne psikopatlık ne diyorsun sen mi diyorsun? Peki. Düzeltiyorum;
En azından o erkek için "karaktersiz, gözün dışarda demekki, ne yapacaksan boşan da öyle yap, yaşanan hiç bir şey aldatmaya sebep olamaz, karın seni ilgisiz buraksada şiddet uygulasada aldatmak senin şerefsizliğindir, vs vs vs" denir miydi denmez miydi?
Ama yapan kadın olunca ayy canım kocan seni ilgisiz bırakmış, sende boşluğa düşmüşsün bla bla bla deniyor...
Where is adalet!!!

bunun gerçek hayatta da örnekleri çok.sadece erkek kadın ihaneti hafifletmek için vicdanını rahatlatmak için hep aynı şeye sığınır"sevgisizdim ilgisizdim."erkek söyleyince inanmıyoruz ama kadın söyleyince masum geliyor.
genellemelerden hoşlanmıyorum.deniliyor ya kadın farklı konulardan aldatır erkekler çok sevilince aldatır.böyle bir genelleme yok.bilimsel araştırmalar bile yanılma payı bırakırı.o zaman her ilgisiz kalan aldatsın.filmi lütfen izleyin ihanet o kadar kolay bir şey değil iç hesaplaşmaları sevgisizlikten çok daha ağır sonuçları.
2 yıllık evli boşanırsın isteklerin cevap bulmuyorsa.başka erkeklerle yazışmak bu sevgisizlikten daha ağır bir duygu bence
her sevgisiz kalan ilgisiz kalan kadında aldatmıyor ama.burda da işin içine karakter hayata ilişkilere bakış açısı değerler giriyor

Son düzenleme:
Ben konu sahibi erkek olsa da bu dediklerini yapmayacaktım. Sen öyle yapardım diyorsan buyur kadını linç et madem ki. Ne diye benim lincime karışıyorsun.
Ben aldatmayı asla normalleştirmiyorum. Doğru olmadığını da söyledim. Ben diyorum ki herkes sorumluluklarını bilecek, evliysen o paylaşım olacak, o ilgi gösterilecek, o iyi gün kötü gün beraber çıkılacak vs....
Ayrıca kimse hem suçlu hem güçlü olmayacak.Hem kadını boşlayıp, hem şiddet uygulayıp, hem psikolojisini alt üst etmeyecek. Yorumum cinsiyet içermiyor kadın erkek ikisi içinde geçerli.

Bende kimseyi aldatmadım hayatta
Ama kimseyi yargılamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…