Kadinin düsmani yine kadindir diye bosuna demiyorlar. Sanki biz burda aldatmayi mesrulastirmaya calisiyormusuz gibi his uyandiriyorlar. Bak bu hissi uyandiranlar da arkalarda toplumun degismesini isteyen kafalardir haaErkek kadına sahip çıkıcak
Şiddet aşağılanma yaşarsa bu duygular ortaya çıkar maalesef
Erkek de aynısını yaşarsa aldatır
Ama erkekler seviliyorsa el üstünde tutuluyorsa asıl aldatıyor
Ben hiç ilgisiz kadını aldatan görmedim bugüne kadar aksine kadın seviyorsa aldatıyorlar
Erkek psikolojisi çok farklıdır
İstisnai durumlar olabilir
Ama durum budur
Tartışmıcam sizle
Adam karısına aşıktır ilgilidir kırmaktan korkar elinden geleni yapar kadın aldatır yine de bu kadının nankörlüğüdürKadinin düsmani yine kadindir diye bosuna demiyorlar. Sanki biz burda aldatmayi mesrulastirmaya calisiyormusuz gibi his uyandiriyorlar. Bak bu hissi uyandiranlar da arkalarda toplumun degismesini isteyen kafalardir haa
Bence vicdanınızı sızlatacak bir hamle yapmayın en güzeli vicdan rahatlıgıdıriyi akşamlar. Konumu lütfen yargılamadan okuyun. Yapıcı yorum yazan arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim.
ben iki yıla yakın bir süredir evliyim. Genelde rutin monoton devam eden bir evliliğimiz var. Eşimle şiddetli tartışmalarımız oldu sonra affettik ya da affettim göründüm kalbim kırılmıştı oysa. Hatta en son mutfakta yemek hazırlığı yaparken bana zıkkım ye dedi ben de çıktım gittim mutfaktan girdim odaya ağladım çıkmadım. Daha önce annemin yanında bana laf söylemesi, evde yaşanan tartişmayı anneme söylemesi vs. Daha önce de bir konu üzerinde tartışırken üzerime yürüdü beni itti yere düştüm yanı bana şiddet uyguladı
Hep hatamızın farkına varalım bir daha böyle olmasın dıye konuştuk sonra yıne birbirimizi kırdık. Sinirli ve fevri davranıyor.
Cinsel ilişki sırasında da gergin davranmıştı beni suçlar gibi tavırlara girmişti. Bu sebepten iyi bir cinsel yaşantımız yok.
Benim bir sosyal medya hesabım var. öyle fotom fln da yok. Geçen gün paylaştığım bir sözden dolayı bir hesaptan msj geldi o konuyu konuşurken sanki yeni flort edenlerın mesajlaşmasına döndü konu. bikaç sabahtır günaydın yazıyor gün içinde yine havadan sudan muhabbetler. Eşimle doğru dürüst konuşmadan geçen günler çok. Ve bana birinin böyle ilgi göstermesi şaşırtıcı bir biçimde hoşuma gitti bikaç gün devam ettim.
Tabii ki vicdan azabı duyuyorum. Kapattım sonra hesabi daha da yazmadım.
Boşanmak geliyor aklıma. Sonra içim burkuluyor.Ne heyecanla kurulmuştu bu yuva. ne yapayım bilmıyorum
Cevap vermeyecektim ama sonraki alıntılarınıza da denk gelince söylemeden geçemeyeceğim. Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Biraz kitap okuyun.Bir aldatmayı normalleştirmediğiniz kalmıştı o da bitti tamam oldu...
Hayır efendim, yapan erkekte olsa kadında olsa aldatmak asla kabul edilemez.
Erkek yapıyor kadında yapar diye zehirli zehirli konuşmayın.
Aldatmak kişinin kendi şahsı ile alakalıdır. Birlikte olduğun kişi tam bir şeytan yada bir melek olabilir ama aldatmak kişinin kendi karaktersizliğidir.
Kaldı ki karşı taraf ilgisizse şiddet vs varsa boşanırsın. Aldatmazsın, boşanırsın.
Bide şu aldatan tiplerdeki vicdan azabınada ayrı bir aşık oluyorum... Yahu ne vicdanı be? Vicdanın olsa aldatmazsın zaten. Geçiniz bu vicdan micdan ayaklarını.
Eşin ne kötülük yapmış olursa olsun sen aldattınya onu kat kat geçtin.
Konuyu açan erkek olsa burada kafa derisi yüzülürdü ama aldatan kadın olunca herkes pek bir minnoş!
Adam karısına aşıktır ilgilidir kırmaktan korkar elinden geleni yapar kadın aldatır yine de bu kadının nankörlüğüdür
Ama adam ilgisiz nasılsa benle evli diye ezip duruyor aşağılıyorsa değer vermiyorsa kadınlığını hissetirmiyorsa kusura bakmasın müstahhak
Her kadın kadın olduğunu hissetmeli
Erkekler zaten nedense kadın ona çok aşıksa aldatıyor .ben hep böyle gördüm
Kadın sallamıyorsa kapısında köpek oluyorlar
O yüzden farklı kadının aldatmasıyla erkeğin aldatması
kadın aciz mi? zavallı mı kedi yavrusu gibi ilgiye sevgiye muhtaç? bir kadın karakteri sağlamsa güçlüyse onurluysa ilgisiz kaldım diye her oltaya takılmaz, madem ilgisiz boşanır sonra ne yaparsa yapar ilgi ve sevgi aramanın da onurlu yolları varKadınlar neden aldatır?
İlgisiz bırakılırsa işte
Bilmiyorum ben kızamıyorum
Adam ilgisiz şiddet uyguluyor eee kadın da ilgi ister
Sonra sen beni aldattın oluyor tabi
Onursuz kadınları savunuyorum demekkadın aciz mi? zavallı mı kedi yavrusu gibi ilgiye sevgiye muhtaç? bir kadın karakteri sağlamsa güçlüyse onurluysa ilgisiz kaldım diye her oltaya takılmaz, madem ilgisiz boşanır sonra ne yaparsa yapar ilgi ve sevgi aramanın da onurlu yolları var
O film canım"SADAKATSİZ " filmini öneririm.harika bir film aldatma üzerine hem de kadın aldatıyor.ihanetin içhesaplaşmalarını keşkelerini yılımlarını o kadar güzel veriyor ki üstelik kadının aldatması için hiç sebep yok.
bence herkes izlemeli psikolojik analizler çok güzel.üstelik hesapta adam öldürmek katil olmak yok iken insanın bir anda adam da öldürebileceği çok güzel verilmiş.yakışıklı karizmatik kendisine tapan işi karizması bir erkek aldatılan.
Tamam saksı değilsin, en çok sana soracaz :) ama yani şimdi bak bizbizeyiz burada, minik bir samimiyet ufak bir adaletten kimseye zarar gelmez, bunu göz önüne alarak, elini bir vicdanına koy da öyle cevap ver, şu konuyu bir erkek açsa kadınlar kulubunun o müthiş mağrur mu mağrur asil mi asil kadınları o erkeği önce taş yağmuruna tutup sonra kafa derisini yüzüp sonra henüz canlı iken mezara baş aşağı dik gömer miydi gömmez miydi?Cevap vermeyecektim ama sonraki alıntılarınıza da denk gelince söylemeden geçemeyeceğim. Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Biraz kitap okuyun.
bunun gerçek hayatta da örnekleri çok.sadece erkek kadın ihaneti hafifletmek için vicdanını rahatlatmak için hep aynı şeye sığınır"sevgisizdim ilgisizdim."erkek söyleyince inanmıyoruz ama kadın söyleyince masum geliyor.O film canım
Ben konu sahibi erkek olsa da bu dediklerini yapmayacaktım. Sen öyle yapardım diyorsan buyur kadını linç et madem ki. Ne diye benim lincime karışıyorsun.Tamam saksı değilsin, en çok sana soracaz :) ama yani şimdi bak bizbizeyiz burada, minik bir samimiyet ufak bir adaletten kimseye zarar gelmez, bunu göz önüne alarak, elini bir vicdanına koy da öyle cevap ver, şu konuyu bir erkek açsa kadınlar kulubunun o müthiş mağrur mu mağrur asil mi asil kadınları o erkeği önce taş yağmuruna tutup sonra kafa derisini yüzüp sonra henüz canlı iken mezara baş aşağı dik gömer miydi gömmez miydi?
Oouv bu ne psikopatlık ne diyorsun sen mi diyorsun? Peki. Düzeltiyorum;
En azından o erkek için "karaktersiz, gözün dışarda demekki, ne yapacaksan boşan da öyle yap, yaşanan hiç bir şey aldatmaya sebep olamaz, karın seni ilgisiz buraksada şiddet uygulasada aldatmak senin şerefsizliğindir, vs vs vs" denir miydi denmez miydi?
Ama yapan kadın olunca ayy canım kocan seni ilgisiz bırakmış, sende boşluğa düşmüşsün bla bla bla deniyor...
Where is adalet!!!
Bende kimseyi aldatmadım hayattabunun gerçek hayatta da örnekleri çok.sadece erkek kadın ihaneti hafifletmek için vicdanını rahatlatmak için hep aynı şeye sığınır"sevgisizdim ilgisizdim."erkek söyleyince inanmıyoruz ama kadın söyleyince masum geliyor.
genellemelerden hoşlanmıyorum.deniliyor ya kadın farklı konulardan aldatır erkekler çok sevilince aldatır.böyle bir genelleme yok.bilimsel araştırmalar bile yanılma payı bırakırı.o zaman her ilgisiz kalan aldatsın.filmi lütfen izleyin ihanet o kadar kolay bir şey değil iç hesaplaşmaları sevgisizlikten çok daha ağır sonuçları.
2 yıllık evli boşanırsın isteklerin cevap bulmuyorsa.başka erkeklerle yazışmak bu sevgisizlikten daha ağır bir duygu bence
her sevgisiz kalan ilgisiz kalan kadında aldatmıyor ama.burda da işin içine karakter hayata ilişkilere bakış açısı değerler giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?