Başkasından hoşlanıyormuş?

ben de bunu anlamadım. konu sahibi adam hevesliyken hazır değildi de, kalkıp başka birinden etkilenince mi adam kıymete bindi. ve tüm bu süreçte tüm kabahat adamın oldu ?
Neyın kıymetı aşık mı oldu sevgı mı var ki sevgı pat diye mi olur flörtleşmişler olmamış çocuk başkasından etkılenınce nıye gıttı aldattı neyını beklıcek nazını mı hazır değilmiş konu sahıbı o gıdınce hazır oluşu mu tuttu dımi

o zaman şöyle diyim, duyguları adar sağ duyusunu da kullanabilen kadınlar yapmaz :)

evlilik türkiyede daha çok tabu, yurtdışında bu anlamda baskı her yerde yok.
Izledigim tlc belgesellerindeki kadinalrinda türk kadınlarından çok farkı yok geneli hazırlıyor gelinliğini.
Aman erkeklerin çoğu sırtlan zaten kafa yormaya gerek yok kızlar birbirimize düşürdüler burda bizi. Az adil yıldırım izleyinde görün gerçek yüzlerini.
Flordun anlamını öğrenmiş oldum bundan sonra ona göre davranırım. Yapacak birşey yok modern cağ.

modern çağla alakası yok ki.
eskiden kadın erkek aile aracılığı olmadan biriyle tanışmadığı için sözlenirmiş tanıma süreci için, şimdi insanlar kendileri bulduğu için flört süreci var.
bir sürü insan sözlüyken neden ayrılmış eskiden ? anlaşamadığı için.
şimdi de flört döneminde aradığını bulamayan uzaklaşıyor. ki en azından yüzük takıp el aleme duyurulmamış oluyor. daha iyi bana göre.

Ben flört döneminde heleki hoşlandığım kişiyle flört ediyorsam gözüm başkasını görmüyordu ki. Bakmıyordum konuşmuyordum kimseyle karşı taraftanda onu bekledim.
Tamam anlaşamasak da bitirsek anliyacagimda anlaşıyorduk da ışte ben buna anlam veremedim ki. Başkasına yönelmiş beni oyalarken. Işte yazcam sana buluscaz gibisine konusuyordu. Mesaj atlamaya başladı bende atmadım meğersem Yedek de tutuluyormuşum.
Yani deseydiki olmuyor elektirik alamadım kabulümdu. Bekletmeye çalıştı gizli amacı diğeriyle olmazsa bana dönmekti bende beklemedim.

Sende benim gibi Adil yıldırımcı mısın
Adam harika bence her kadın takip etmeli

Aynen burda da her kadına tavsiye ederim adamı kedim izledim taktik yapmayacağım dedim. Gördüm günümü. Bile be lades dedim. Sırtlan olduğu basindan belliydi şimdi de üzülüyorum.
Erkekleri anlamak icin izlemek lazım böyle uzmanları.
Allah herkese Alfa erkekler nasıl etsin zambiya sırtlanlarından korusun amin.

Aminnnn
İnanır mısın ben tam bir zambiya sırtlanına denk gelmiştim
Dediğin gibi başında anlamak şart üzülen biz oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…