- Konu Sahibi agresifkiz
-
Sen bi dur ‘başkası’ OlmaZsa ben sana yazacağım demek istiyor. Koşarak uzaklaşınİnanır mısınız hala bana içim rahat değil seninle böyle olmak istemiyorum diyor.
Sen bi dur ‘başkası’ OlmaZsa ben sana yazacağım demek istiyor. Koşarak uzaklaşın
Açıkça başkası var ama sende dur demiş. İyiki ağırdan almışsınız üzülme kurtuldunFlört ettiğim biri vardı fakat ben hazır olmadığım için ağırdan alıyorduk. Bana dün arkamdan iş çevirmek istemediği için açık açık birinden hoşlanmaya başladığını söyledi. Birde beyefendi bana hala seni kaybetmekten kırmaktan korkuyorum iyi bir insansın hayatımdan çıkmanı istemiyorum en azından bu şekilde dedi ya inanabilyor musunuz! Öyle kalbim acıyor ki büyük hayal kırıklığı yaşadım. Belki aynı şey değil ama aldatılan insanları önceden hiç anlamıyormuşum. Çok gururum kırıldı. Neden bilmiyorum ama içimde de bir öfke var pişman olsun öyle çok istiyorum ki. Ama allah içimi biliyor onu hiç affetmeyeceğim. Tabi ki ona böyle konuşmadım saygı duyduğumu ve benimle paylaştığı için teşekkür ettiğimi söyledim. Ama bu şekilde iletişim halinde kalamam bana göre bir şey değil dedim konuşmayı bitirdim. İnanır mısınız hala bana içim rahat değil seninle böyle olmak istemiyorum diyor. Çıldıracağım. Ama onun istediğini vermedim cevapsız bıraktım. Ama canım çok acıyor kendimi kullanılmış hissediyorum farkında olmadan çok bağlanmışım çünkü. Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur? Yaşayanlarınız varsa nasıl atlattınız çok kötüyüm.
Nasıl kullanılmış oldun ki? O kısmı pek anlamdımda yaptiği çok gıcık birşey neyseki itiraf etmiş .Kısacası sana demişki olurda hoşlandiğimla olmazsam sen kenarda dur heran dönebilirim karaktersiz adam boşver ya adamın karakteri o demekki pişman olmazki döner sana yazar döner başkasına yazar.Bende bu tarz durumlar yaşadiğim olduda ben şahsa takılmam nerden bulur hep bu tipler der buna üzülürüm :))
Sana kısaca yedekte kal. Denerim olmazsa gelirim demiş. Terbiyesiz. Birde acımış sana,sinirFlört ettiğim biri vardı fakat ben hazır olmadığım için ağırdan alıyorduk. Bana dün arkamdan iş çevirmek istemediği için açık açık birinden hoşlanmaya başladığını söyledi. Birde beyefendi bana hala seni kaybetmekten kırmaktan korkuyorum iyi bir insansın hayatımdan çıkmanı istemiyorum en azından bu şekilde dedi ya inanabilyor musunuz! Öyle kalbim acıyor ki büyük hayal kırıklığı yaşadım. Belki aynı şey değil ama aldatılan insanları önceden hiç anlamıyormuşum. Çok gururum kırıldı. Neden bilmiyorum ama içimde de bir öfke var pişman olsun öyle çok istiyorum ki. Ama allah içimi biliyor onu hiç affetmeyeceğim. Tabi ki ona böyle konuşmadım saygı duyduğumu ve benimle paylaştığı için teşekkür ettiğimi söyledim. Ama bu şekilde iletişim halinde kalamam bana göre bir şey değil dedim konuşmayı bitirdim. İnanır mısınız hala bana içim rahat değil seninle böyle olmak istemiyorum diyor. Çıldıracağım. Ama onun istediğini vermedim cevapsız bıraktım. Ama canım çok acıyor kendimi kullanılmış hissediyorum farkında olmadan çok bağlanmışım çünkü. Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur? Yaşayanlarınız varsa nasıl atlattınız çok kötüyüm.
Açıkça başkası var ama sende dur demiş. İyiki ağırdan almışsınız üzülme kurtuldun
Sana kısaca yedekte kal. Denerim olmazsa gelirim demiş. Terbiyesiz. Birde acımış sana,sinir
Üzüntü olması normal kendinize zaman verin geçecektir siz doğru yoldasınızBende öyle diyorum. Hatta ona da teşekkürler beni bu yanlıştan döndürdüğün için sana kızgın değilim dedim ama aslında öyle değil çok kızgın üzgün ve mutsuzum.
Be dertler var ,bırak kafanı oyalayacak birşey olsun. Kalbin kırılsın ki kalp kırmazsın ileride ,inşialah karşına çok iyi biriAynen öyle sırf baana acımasına üzülmesine izin vermemek için umrumda değilmiş gibi davrandım iyi oldu öğrendiğim yanlıştan döndüm zaten bizden olmazdı dedim ama çok kalbim kırık ve üzgünüm. Hiç geçmeyecek gibi geliyor.
Sana diyor ki sen dur kenarda ben bir dolaşıp geleyim. Yok ya... aman gitsin sevsin başkasını ne üzülüyosun ki böyle biri için. Sen papatyaydın onun için o ise gülü gördü onun peşine gitti seni ezip, ama gülün dikeni batınca sana tekrar gelecek inşallah o zamana kadar başkasının gülü olursun sende. Bulamaz bıraktığı gibi.Flört ettiğim biri vardı fakat ben hazır olmadığım için ağırdan alıyorduk. Bana dün arkamdan iş çevirmek istemediği için açık açık birinden hoşlanmaya başladığını söyledi. Birde beyefendi bana hala seni kaybetmekten kırmaktan korkuyorum iyi bir insansın hayatımdan çıkmanı istemiyorum en azından bu şekilde dedi ya inanabilyor musunuz! Öyle kalbim acıyor ki büyük hayal kırıklığı yaşadım. Belki aynı şey değil ama aldatılan insanları önceden hiç anlamıyormuşum. Çok gururum kırıldı. Neden bilmiyorum ama içimde de bir öfke var pişman olsun öyle çok istiyorum ki. Ama allah içimi biliyor onu hiç affetmeyeceğim. Tabi ki ona böyle konuşmadım saygı duyduğumu ve benimle paylaştığı için teşekkür ettiğimi söyledim. Ama bu şekilde iletişim halinde kalamam bana göre bir şey değil dedim konuşmayı bitirdim. İnanır mısınız hala bana içim rahat değil seninle böyle olmak istemiyorum diyor. Çıldıracağım. Ama onun istediğini vermedim cevapsız bıraktım. Ama canım çok acıyor kendimi kullanılmış hissediyorum farkında olmadan çok bağlanmışım çünkü. Nasıl geçer bu acı? Nasıl unutulur? Yaşayanlarınız varsa nasıl atlattınız çok kötüyüm.
Bende öyle diyorum. Hatta ona da teşekkürler beni bu yanlıştan döndürdüğün için sana kızgın değilim dedim ama aslında öyle değil çok kızgın üzgün ve mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?