Başkasından hoşlanıyormuş?

Telefonu bırak da git kocana yalvar biraz daha belki seni boşamaz ahahahahhaha

Gidin biraz kitap okuyun, kendinizi eğitecek şeyler yapın belki ufkunuz gelişir :)
Hhahahajshs
Sizin de artıık flörtöz olmayı acilen bırakmanız gerekiyor Bir söz vardır siz pek bilmezsiniz ; taş yerinde ağırdır :)

Hhahahajshs
Sizin de artıık flörtöz olmayı acilen bırakmanız gerekiyor Bir söz vardır siz pek bilmezsiniz ; taş yerinde ağırdır :)
Ben hiçbir zaman flörtöz bir insan olmadım. Flört döneminden kastım asla sevgili gibi olmak değil. Karşılıklı olarak birbirini tanırsın. Eğer kafa yapına uymuyorsa devam etmezsin. Siz ilk önce gidip flörtün ne anlama geldiğine bakın

Ha yani bu tanıma evresinde her şeye hakkımız var insanların vaktini çalabiliriz ,duygulariyla oynayabiliriz,sonra da onlari elde tutmak icin de yedeklemeye calisirız hani diğerinden hayır gelmezse kafasıyla öyle mi ?Yalnızca bu konuyla ilgili yazmadım ,yorumlariniza denk geliyorum.

Ben zaten aynı anda erkeklerle konuşmam ama konuşanada niye konuşuyorsun demem çünkü ilişki yok flört etmış kadın buram buram romantızm yaşamamış ki benım haddım değil kadın görende sevgılısı var aynı anda idare ediyorum vs dememiş. Normal arkadaşıda olabilir kafasında yoktur arkadaş gıbı konuşuyordur sonra belki hoşlandığı biri vardır flört aşamasında onu tanımaya çalışırken diğer arkadaşı ımalar yapıyırdur hoşlandığı hakkında arkadaşta kafa yapısı uyuyor diğerı uymuyor diye diğerıne mesafe koyar ilişkisine başlar yenGEnC doğru mu anladım canım

Git ilk önce flörtün anlamına bak. Flört etmek benim için iki insanın birbirini tanımasıdır. Benim yorumlarıma gelecek olursak, aldatılan ve istenmeyen kadınlara” sakın boşanma git kocanın ayaklarına kapan yalvar” demediğim için özür dilerim

Neyse canım sen bu kadar geniş bir insansin ya yarın bir gün küçümsediğim bu sıkıntılar başına gelirse kolay hazmedersin bu senin için iyi birşey:)

Neyse canım sen bu kadar geniş bir insansin ya yarın bir gün küçümsediğim bu sıkıntılar başına gelirse kolay hazmedersin bu senin için iyi birşey:)
Bazen sizin, benim anlatamadığımız şeyleri hayat yaşatır öyle daha iyi anlaşılır boşverin :)

Bazen sizin, benim anlatamadığımız şeyleri hayat yaşatır öyle daha iyi anlaşılır boşverin :)
Aynen de öyle haklısın :)hatta geçen burda bir arkadaş konu açmıştı ismini hatırlayamadım. Balayindalarmiş henüz eşiyle tartışmışlar hastaymış tek bırakıp arkadaslariyla egleeue gitmiş . Konuyu uzatınca da kes sesini falan demiş kıza. Ben burda birçok kişiye boşan diyordum böyle bir muameleyle karsilastm diyordu şaşkınlık içindeydi .Dediğim gibi hariçten gazel okumak kolay geliyor . Bazı arkadaşlar empatiden yoksunlar .Ha bu arada boşanma,aldatilma bunları hiç bir kadın yaşasın istemem

Sırf muhalefet olmak için ısrarla kendisini beğenmeyen ve sevmeyen adamla evli kalmak için direnen kadını savunuyor olman
Sen şaka mısın ya kocamı tanıyor musun arkadaşım bu kadar emin konuşuyorsun .Busey icipte mi giriyrsun buraya anladım ki .Ayrıca sever ya da sevmez sanane :)

Of ne demagoji yaptın ya, bir kadın istenmiyorsa artık sevilmiyorsa ve kocası boşanmak istiyorsa ne denilebilir? Ben hiç kimseye geçerli bir sebep yokken boşan demedim. Erkeklerin tarafında olduğum da yok. Haklı kim ise ben onu savunurum

Sen şaka mısın ya kocamı tanıyor musun arkadaşım bu kadar emin konuşuyorsun .Busey icipte mi giriyrsun buraya anladım ki .Ayrıca sever ya da sevmez sanane :)
Buraya konu açıp binlerce mesaj aldın. Kocanla ilgili birçok detay verdin hepsi de hala mevcut. Buradan kimseyi ilgilendirmiyorsa açmasaydın :)

Evet hatırlıyorum Balayı diye konusu mevcut galiba hala,herkese derken kendi başıma geldi vs demişti.
Hayatta büyük konuşmamak gerek umarım o da iyidir.

Sana göre hep erkekler haklı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…