seven insan unutulmak istemiyor bazen bende diyorum acaba beni unutmuşmudur diye ama düşününce bunun bir önemi yok , önemli olan senin onu unutman canım eğer içindekileri kusmazsan unutmayacaksın , peki onun seni unutmaması için sen onu unutmamaya katlanabilecekmisin düşün
haklısın aslında ama bi kere böyle davrandım.daha önce hiç böyle dvranmadım tam tersi bağırıp çağırdım sonra kendime de çok kızdım
sakince söylenen sözler güzel fakat ben de içinizdekileri ona -onun eksiliğiyle yaşayamam tarzında değil tabiiki- söylemenizi tercih ederim ki içinizde hiç bir şey olmasaydı buraya konu açıp sorgulama yapmazdınız...
daha önce dediğin bu kişi değil daha önceki sevgilinmi
bence onu çoktan unutmuşsundur
evet önceki ilişkim .çoktan unuttum evet
o kızla neler yaşayacak bilmiyoruz ama sadece heves. hevesi gidince sana geri dönecektir. asla kabul etme asla
izninle sevgiline beddua , sanada dua edicem :)) inşALLAH seni hiç unutamaz sonradan bin pişman olup gelip senden özürler diler , inş sen onu unutursun , seni çook seven , seninde onu sevdiğin , kafası karışık olmayan adam gibi adamla karşılaşır evlenirsin
başkasından hoşlanıyorum sözünden sonra üzerinde sorgulanacak pek durum yok. neyi tartışacagız kı
içimdeki soruları sordum elbet aynen dediğiniz gibi sensiz olamam neden böyle yaptın gibi degil de
baktım baska söylenecek söz yok
olmuyo yapamıyoz diyerek ilişkiyi bitirmeye kalksasorulacak çok sey var hatta ikna etme yolları barışalım demeler de olur ama bu konuda olmuyor
kızgınlıgımı unutup hayal kırıklığını daha çok yaşıyorım 1 saat içinde geliştiği için her sey.
keşke ama bana başkasından hoşlandığını söylemeseydi gun boyu aklımdan cıkmıyo sesi kulaklarımda uyku diye bişey yok aniden yataktan fırlıyorum.
kendine okadar güvenen bi bayanım ki her açıdan hem fiziki hem ahlaki ama kendime olan güvenimi sarstı
O YANIMDAYKEN ONA DOKUNABİLME ŞANSIM BENİM VARKEN O KIZ GELİP 2 MERHABAYLA TAV ETTİ ADAMI
KIZ BU KADAR MI GÜZELDİ ANLAMADIMKİ KIZIÖYLE MERAK EDİYORUM Kİ AMA NERDE ÇALIŞIYO bilmiyorum
öğretmenmiş sadece bunu söyledi offf offf
salak şey hayatıma girene kadar herşey güzeldi deyip kendimi avutuyorum
canım sen de çok güzel olduğunu söylüyosun
ama hoşlantı başka birşey sen de pekala başka birinden etkilenebilirdin illa ki sevgilinden yakışıklı olması gerekmiyo
elektrik diyolar ya öyle birşeydir
senden daha güzel olduğu için değildir canını sıkm a boş yere
keşke hangi okulda diye sorsaydın
konunun ilerleyen yorumlarında neden böyle yaptı tarzı cümlelerinize istinaden sorguladığınızı söyledim.
zaten sorgulanacak bir durum var neden sabahında cicimli mesaj atıyosun? açıklamaları da saçma kaç yaşında adam dürüst olup zihnen aldattığını söylüyor ki bunu takdir ettim ama sabahında bu tür mesaj atıp seni iyice zora sokacağını kavrayamıyor. ilginç!
bu adamı gördüğünde yolunu değiştirmeni tavsiye ederim......selam sabahtan öteye de geçme........seni başka biri için bırakmadı.......kendince daha iyilerini bulabileceğini düşündü.......kendince diyorum sakın yanlış anlama........o sadece seninle tatmin olamayacağını düşündü.........geri dönerse maymun iştahlılığını kabul etmiş olursun.....aldatılmaya müsait bir kadın olduğunu düşünür.........sadece uzak dur.......sana layık birileri çıkar karşına
Valla helal sana. İnşallah şoku da çabucak atlatırsın. Böyle bir adamı evlenmeden tanıdığın için şanslısın canım.
haklısın.zaten bana dedikiben şimdi maymun iştahlı bi adamolmus oldum.tebrikjederim kendini biliyosun dedim
zaten bu insanlar daha iyisi daha iyisi ne bu iştah ya daha iyinin sonu yokk ibeyaz esya gibi hep bi modelüstünü müalacaklar. saçmalık.aptallık resmen
suratına dedim zaten yaptıgını ancak aptal bi :26:adam yapar
tşk ederim canım sağol . pekisence bugun yolumaçıkma sebebi ne?
vicdanmı yapıyo yani acıyo mu bana beni bu hale düşürdüğü için kafasını egip görmemezlikten gelebilirdi
bide nasılsın nerden demeleri yokmu. bu ayrılırken bana masadan kalkarken de eve mi gidiyosun nereye gidiyosun kimledemişti
valla bilmiyorum zaten suçlu hissettiği kesin
ama arkadaş olarak ta tamamen kaybetmek istemiyo olabilir
selamsız sabahsız olmak istemiyodur
tabi bi de geri barışırız düşüncesi de vardır aklının bi köşesinde
ondan soğukluk girsin istemiyodur
yani ayrıldık ama arkadaşız modunda takılıyo bence
o kıza açılamazsa dda sana geri gelecek o zamanda tekmeyi basacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?