"Başkasından hoşlanıyorum" dedi

haklısın aslında ama bi kere böyle davrandım.daha önce hiç böyle dvranmadım tam tersi bağırıp çağırdım sonra kendime de çok kızdım

başkasından hoşlanıyorum sözünden sonra üzerinde sorgulanacak pek durum yok. neyi tartışacagız kı
içimdeki soruları sordum elbet aynen dediğiniz gibi sensiz olamam neden böyle yaptın gibi degil de
baktım baska söylenecek söz yok

olmuyo yapamıyoz diyerek ilişkiyi bitirmeye kalksasorulacak çok sey var hatta ikna etme yolları barışalım demeler de olur ama bu konuda olmuyor
kızgınlıgımı unutup hayal kırıklığını daha çok yaşıyorım 1 saat içinde geliştiği için her sey.

o kızla neler yaşayacak bilmiyoruz ama sadece heves. hevesi gidince sana geri dönecektir. asla kabul etme asla

evet önceki ilişkim .çoktan unuttum evet

izninle sevgiline beddua , sanada dua edicem :)) inşALLAH seni hiç unutamaz sonradan bin pişman olup gelip senden özürler diler , inş sen onu unutursun , seni çook seven , seninde onu sevdiğin , kafası karışık olmayan adam gibi adamla karşılaşır evlenirsin

o kızla neler yaşayacak bilmiyoruz ama sadece heves. hevesi gidince sana geri dönecektir. asla kabul etme asla

o kıza açılamayacak kadar utangaç biri.kızın tlf bile yok kendisinde.yoldan gecerken merhaba dediği biri.durdurup tlfmu isteyecek o mu? 16 senelik arkadaşı bile yapamaz öyle bişey diyor
ama şüphem var. 2 görüşmeye bu kadar tav olduysa kaçırmaz sınırlarını aşabilir de
ahhh bigeri dönsün bakalım o geri de dönemez. dönmeye yüzü yok.dönmek ister ama yüzüolmayınca yapamaz
ama inş döner de ona güzel bir oyunum var..

sınırsız izin sana canım
duaların için tşk ederim.inş unutamaz beni her gün vicdanının gürültüsünden uyuyamaz.
allahım bana söyle net bi insan gönder yarabbim o

konunun ilerleyen yorumlarında neden böyle yaptı tarzı cümlelerinize istinaden sorguladığınızı söyledim.

zaten sorgulanacak bir durum var neden sabahında cicimli mesaj atıyosun? açıklamaları da saçma kaç yaşında adam dürüst olup zihnen aldattığını söylüyor ki bunu takdir ettim ama sabahında bu tür mesaj atıp seni iyice zora sokacağını kavrayamıyor. ilginç!

canım sen de çok güzel olduğunu söylüyosun
ama hoşlantı başka birşey sen de pekala başka birinden etkilenebilirdin illa ki sevgilinden yakışıklı olması gerekmiyo
elektrik diyolar ya öyle birşeydir
senden daha güzel olduğu için değildir canını sıkm a boş yere

keşke hangi okulda diye sorsaydın

Son düzenleme:

tşk ederim canım sağol . pekisence bugun yolumaçıkma sebebi ne?
vicdanmı yapıyo yani acıyo mu bana beni bu hale düşürdüğü için kafasını egip görmemezlikten gelebilirdi
bide nasılsın nerden demeleri yokmu. bu ayrılırken bana masadan kalkarken de eve mi gidiyosun nereye gidiyosun kimle demişti

ben deçook ilginç buluyorum.azcık da olsa sezmiş olsam durumu hayal kırıklığım olmazdı bari.
beni nası zor durumda bıraktı ya
ya adam 3 gün öncesinde masada otururken fotomu falan çekiyor yanagımı sıkıyor seni seviyom diyor bunlar ne yaa bunları yapmaya mecbur degildiki

sorduğumda da vicdan yaptıgım için diyor terbiyesizzz

Valla helal sana. İnşallah şoku da çabucak atlatırsın. Böyle bir adamı evlenmeden tanıdığın için şanslısın canım.

bu adamı gördüğünde yolunu değiştirmeni tavsiye ederim......selam sabahtan öteye de geçme........seni başka biri için bırakmadı.......kendince daha iyilerini bulabileceğini düşündü.......kendince diyorum sakın yanlış anlama........o sadece seninle tatmin olamayacağını düşündü.........geri dönerse maymun iştahlılığını kabul etmiş olursun.....aldatılmaya müsait bir kadın olduğunu düşünür.........sadece uzak dur.......sana layık birileri çıkar karşına

haklısın.zaten bana dedikiben şimdi maymun iştahlı bi adam olmus oldum.tebrikjederim kendini biliyosun dedim
zaten bu insanlar daha iyisi daha iyisi ne bu iştah ya daha iyinin sonu yokk ibeyaz esya gibi hep bi modelüstünü müalacaklar. saçmalık.aptallık resmen
suratına dedim zaten yaptıgını ancak aptal bi :26:adam yapar

onlar sadece doyumsuz kimseyle mutlu olamazlar...hiç kendini sorgulama

Öncelikle seni taktir ettim çok güzel bir duruş sergilemişsin çok güçlüsün.Son derece sinirli bir insan olan ben bu durumda masa sandalye ne varsa sevgilimin kafasına geçirirdim herhalde

Umarım çabuk toparlarsın.

Bu arada bence eski erkek arkadaşın da özünde iyi bir insan.En azından ikili oynamamış seninle sevgili olmaya devam edip o kızla konuşmaya çalışmamış.En doğrusunu yapmış sonuçta,bence ona da kötü şeyler söylenmemeli.

valla bilmiyorum zaten suçlu hissettiği kesin
ama arkadaş olarak ta tamamen kaybetmek istemiyo olabilir
selamsız sabahsız olmak istemiyodur
tabi bi de geri barışırız düşüncesi de vardır aklının bi köşesinde
ondan soğukluk girsin istemiyodur
yani ayrıldık ama arkadaşız modunda takılıyo bence
o kıza açılamazsa dda sana geri gelecek o zamanda tekmeyi basacaksın

Son düzenleme:

UMARIM O GÜNÜ GÖRÜRÜM
geri dönmek isteyecek ama dönemeyecek o. gururu ağır basacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…