başkasını bul diyen sevgili :(

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
merhaba
sevgilimle tartışıp durmalarımızı daha önce yazmıştım.neyse biz bugün tartışırken yine benim ağzımdan eski sevgilimle ilgili
birlafçıktı. sonra tartışma devam etti. bana dedi ki başkasını bul git dedi. seni mutlu edicek birisini bul dedi. tamam dedim.
dedim ama şok a uğramış gibiyim. :15: neyse sonra gidelim dedim. böyle dediğine göre beni hiç sevmemiş midir?
Daha önce başkasını bulursan şöyle yaparım böyle yaparım diyordu. nasıl başkasını bul diye yüzüme söylüyor.

sinirden söylemistir veya sen yüzüne birseyleri vurduysan eski sevgilini met ettiysen hakli olarak demistir

eski sevgilinle ilgili ne dedigine baglı eger eski sevgilim boyle yapmazdı gibi bir cumle dediysen eh haketmis sayılırsın bence:26:

Son düzenleme:
Bu sevip sevmediğini göstermez
hani beğenmiyorsan git başkasını bul
anlamında demiştir sinirden diye düşünüyorum

sinirden söylemistir veya sen yüzüne birseyleri vurduysan eski sevgilini met ettiysen hakli olarak demistir

para yüzünden tartışıyorduk ben ondan para istedim çünkü beraber harcamıştık ve bende bugün parasız kaldım borç verir misin dedim.
sonra tartıştık akşam dedi. ben bişeyi söyleyince hemn yapıyorum.ama o iki kere söyletiyor.bende tartışırken x ben istesemde istemesem de
veriyordu dedim.sonra durdu durdu konuştuk baya kalktı ayrılalım başkasını bul dedi.bende bağırarak dün şunu yap ayrılırız demiştin dedim.
bugün beni bırakıp gitcen dediğini yapcan dimi dedim işin bitti tabi dedim bağırdım. sonra ayrılmayacaz ama beni sinir ediyorsun. çok sabırsızsın gibi
şeyler söyledi. beni arabayla yalnız bırakıp gitcekmiş gibi yaptı. gitmedi. yanıma geldi ama ayrılmıyacaz dedi. beni hiç sevmiyor mu bu kızlar?

sizin tartismanizda eski sevgilinin isi ne?

cevabi yazmissin,

eger biri beni ex yle kiyaslasa iyi madem ona git derim..

iliskinizi cok zedeliyorsunuz,madem öyle birlikte harcamayin ,ya sevgilisiniz alti üstü

kesenizi ne diye ortak yapiyorsunuz. yas kac bu arada..20 yasimdan beri sevgilim 7.5 yildir birlikteyiz daha para muhabbetine girmedim

utanirim

Son düzenleme:
x ben istesemde istemesem de veriyordu
demenizde çok çok hatalısınız bence
ve sevgilinizinde sinirlenip o şekilde konuşması çok normal
sevgiliniz size eski sevgilisi hakkında böyle bi kıyaslama yapsa
siz ne derdiniz ?

Son düzenleme:
merhaba
sevgilimle tartışıp durmalarımızı daha önce yazmıştım.neyse biz bugün tartışırken yine benim ağzımdan eski sevgilimle ilgili
birlafçıktı. sonra tartışma devam etti. bana dedi ki başkasını bul git dedi. seni mutlu edicek birisini bul dedi. tamam dedim.
dedim ama şok a uğramış gibiyim. :15: neyse sonra gidelim dedim. böyle dediğine göre beni hiç sevmemiş midir?
Daha önce başkasını bulursan şöyle yaparım böyle yaparım diyordu. nasıl başkasını bul diye yüzüme söylüyor.

hayatından çıkmış olan birisinin sözünü neden ettin ki?? aranız bozuldu iyi oldu mu sence?
hayatından çıkmış gitmiş, neyin kıyaslaması içine girdin ki?
çok yanlıs bence...sen eskıden bahsedersen karsında ki de öyle bır tepkı verır işte!..

sevdiği için söylemiş o lafı, sinirden ancak elinden o sözü söylemek gelmiş..
bır ılıskıde en yanlıs sey, eskı sevgılıden bahsetmektır..aynısı kendı yapsaydı tepkin ne olurdu??

Son düzenleme:
sizin tartismanizda eski sevgilinin isi ne?

cevabi yazmissin,

eger biri beni ex yle kiyaslasa iyi madem ona git derim..

iliskinizi cok zedeliyorsunuz,madem öyle birlikte harcamayin ya sevgilisiniz alti üstü

kesenizi ne diye ortak yapiyorsunuz

kasıtlı yaptığım bişey değildi sinirimden dilimin ucuna geldi söyleyiverdim :(
beni sevmiyor musun dedim seviyorum desem ne olcak sevmiyorum desem ne olcak diyorbana
sevmiyorum dedi niye benlesin o zamn dedim sevmediğimden dedi.
ne demeye çalışıyor?

bence para muhabbetı yapmamlısınz ama sız bılırsınz bunlar ılsskıyı zedeler

x ben istesemde istemesem de veriyordu
demenizde çok çok hatalısınız bence
ve sevgilinizinde sinirlenip o şekilde konuşması çok normal
sevgiliniz size eski sevgilisi hakkında böyle bi kıyaslama yapsa
siz ne derdiniz ?

27 yaşındayım.
kasıtlı yaptığım bişey değildi sinirimden dilimin ucuna geldi söyleyiverdim :(
beni sevmiyor musun dedim seviyorum desem ne olcak sevmiyorum desem ne olcak diyorbana
sevmiyorum dedi niye benlesin o zamn dedim sevmediğimden dedi.
ne demeye çalışıyor?

darılmıs sana ondan oyle demıs bana kalırsa ama bılemem tabı aranızdakılerı konusun cozun sorununuzu ya haledılmeyecek bısey degıl bence

merhaba

kesinlikle sinirle söylemiştir sende çocuğu tahrik etmişsin ne eski sevgili karışrıysn

ben sevgilimle paradan bahsetsek utanırım ya birlikte harcamanız çok yanlış...
o kesinlikle senin paranı harcatmayacak ki sen de ondan istemek zorunda kalmayasın.
ama senin de eskileri ısıtıp da söylemene bozulur tabi adam.

beraber harcamaları neden yanlış olsun onu anlamadm bazı arkadaşlar karşı çıkmşta.. o benim herşeyim.. bende olmaz o bana verir istetmez.. onda olmaz ben veririm bi vergisi bişeyi vardır. hiçte konu etmem. hatta beraber hesap yaparız her ay nereye ne gidecek bize kalan ne diye fln.. hiç öyle bir sorunum olmadı. şuan yeni mezunum hiç bir gelir kaynağım yok ama onun parası benim param 1 ay sonra çalşmaya başlayınca da benm neym varsa onun. bizim herşeyimiz ortak.. buna takılmak yanlış bence...biz 8 bçk yıldır beraberiz bu arada...ama 4 yıldır bu durum böyle. hayatımız planlarımız hayallerimiz bile ortakken neden bütçemiz ortak olmasın? .

beraber harcamaları neden yanlış olsun onu anlamadm bazı arkadaşlar karşı çıkmşta.. o benim herşeyim.. bende olmaz o bana verir istetmez.. onda olmaz ben veririm bi vergisi bişeyi vardır. hiçte konu etmem. hatta beraber hesap yaparız her ay nereye ne gidecek bize kalan ne diye fln.. hiç öyle bir sorunum olmadı. şuan yeni mezunum hiç bir gelir kaynağım yok ama onun parası benim param 1 ay sonra çalşmaya başlayınca da benm neym varsa onun. bizim herşeyimiz ortak.. buna takılmak yanlış bence...biz 8 bçk yıldır beraberiz bu arada...ama 4 yıldır bu durum böyle. hayatımız planlarımız hayallerimiz bile ortakken neden bütçemiz ortak olmasın? .

bence de ortak harcamaları kesinlikle yanlış değil.
benim param senin paran konusu bile geçmemeli
ama konu sahibinin eski sevgilisiyle kıyaslama yapması çok yanlış.
konu sahibi de takmıyo gerçi beni cevap vermiyo
ama tutamıyorum işte kendimi

Son düzenleme:
Kusura bakma ama haketmişsin...Onun gönlünü almalısın,çünkü hatalı olan sensin............

bana o çalıştığı için annesinin ayyakkabısını alması için para vermişti bende gidip
alacaktım 1 haftadır onu bekliyorduk. ortopedik olduğu için bekledik.neyse
bugün almaya gitmeden önce sabhatan bana akşam para ayrlarmısın dedim.
olursa ayrlarım dedi. dün biz paranın bir kısmını harcadık herneyse oyüzden istedim yoksa
adetim değildir para istemek neyse bana dün tartışmıştık geldin gelmedin diye bende
eve gelmiştim. gece çıkıp geldi raporu ver diye verdim eline sen onun içinmi geldin dedim.
bi şey demedi.sinirle karışık şakalar yaptık. senin için geldim dedi. sonra bana dedi ki
ayrılaım tartışıyoruz diye bende tamam dedim. sonra şakyla karışık ayakkabıyı al sen
yarın ayrılırız demişti. bende demek öyle dedim. bugün ayyakkabıyı almaya giderken
bağırdım çağırdım tartıştık. bugünde öyle dedi. ayrılalım x e git diye söyledi...
bana sabırsız diyor akşam gidemeyiz dedi önce sonra gittik. beni seviyor mu yani? sinirden mi söylemiştir.
gelirken yolda bana sarıldı... ne yapayım ben ya:18:

bence de ortak harcamaları kesinlikle yanlış değil.
benim param senin paran konusu bile geçmemeli
ama konu sahibinin eski sevgilisiyle kıyaslama yapması çok yanlış.
konu sahibi de takmıyo gerçi beni cevap vermiyo
ama tutamıyorum işte kendimi

sinir harbinde söyledim kasıtlı olarak değil haklısınız birden aklıma geliverdi:(
kendimi değersiz hissettim bi an çıktı ağzımdan

Back
X