başkasını bul diyen sevgili :(

neyse biz bugün tartışırken yine benim ağzımdan eski sevgilimle ilgili
birlafçıktı. sonra tartışma devam etti. bana dedi ki başkasını bul git dedi.

bende tartışırken x ben istesemde istemesem de veriyordu dedim.sonra durdu durdu konuştuk baya kalktı ayrılalım başkasını bul dedi.

ayrılalım x e git diye söyledi... beni seviyor mu yani? sinirden mi söylemiştir.

beni sevmiyor musun dedim seviyorum desem ne olcak sevmiyorum desem ne olcak diyorbana
sevmiyorum dedi niye benlesin o zamn dedim sevmediğimden dedi.ne demeye çalışıyor?

Boğmuşsunuz çocuğu... "Bunaldım artık üzerime gelme" demeye çalışıyor... Taş olsa çatlar okurken ben daraldım...

Sinirden söylemiştir ama bunlar birikip bir gün patlarsa cidden ayrılırsınız ve kime gideceğiniz umrunda bile olmaz... :ssz:

Eski sevgilinin konusunu açman hata olmuş oda sinirlenip sinirle söylemiş...

Ne kadar çocukça ya... X olsa verirdi falan ... :19:
E o zaman git x'e yani, o napsın.

Böyle hareketler sevgiliyi uzaklaştırmaktan başka işe yaramaz görüldüğü üzere...
Biraz mantıklı ve olgun davranın.

Sinirlenince ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun.

Yani canım çocuk ne yapsın şimdi :26: Bir erkeğe eski sevgiliden bahsetmek -onunla kıyaslamak akıl karı değil. Hele ki para konusunda

Eski sevgilini dilinden dusurmedikce mutlu olamazsin. Cocugun yerinde olsam o an seni terkederdim. Cok agir.

sinirden söylemiştir bence
bende dedim de böyle bişi bana cevap olarak tamam o zaman temennin bu yöndeyse dedi başkasını bulurum demek istedi yani yıkıldım:5:

Sen eskiyi açmakla hatayı yapmışsın bence hatanın büyüğü sende bütçenin ortak olmasının sorun çıkarıcağınıda sanmıyorum böyle bişey olmasaydı

Tamam tabi sen eski sevgilinle onu kiyaslaman kötü olmusta tek suc sendede degil yani borc para istemissin sadece.Niye birazcikta olsa para vermeyip bu kavgayi cikarmiski suc ondada var bence.

Siz böyle laflar ederseniz, git başımdan da der başkasını bul da..
Dediğiniz şey çok ağır bir kere bunun farkına varın sonra bu kabahatinizi affettirme yoluna gidin..
Aksi halde size yalnız ve dikenli bir yol görünüyor. Vesselam

yanlış anlama ama fazla uzun sürecek bir ilişkiye benzemiyor. hatalı davranan tarafın da sen olduğunu düşünüyorum. senin söylediklerini ben sevgilime söylesem hiçbir şey demeden çeker giderdi hayatımdan.. aynı şekil de ben de.

merhaba
sevgilimle tartışıp durmalarımızı daha önce yazmıştım.neyse biz bugün tartışırken yine benim ağzımdan eski sevgilimle ilgili
birlafçıktı. sonra tartışma devam etti. bana dedi ki başkasını bul git dedi. seni mutlu edicek birisini bul dedi. tamam dedim.
dedim ama şok a uğramış gibiyim. :15: neyse sonra gidelim dedim. böyle dediğine göre beni hiç sevmemiş midir?
Daha önce başkasını bulursan şöyle yaparım böyle yaparım diyordu. nasıl başkasını bul diye yüzüme söylüyor.

bana da eski sevgilim seni mutlu edecek biriyle evlen dedi:(((((((((((( ama ayrıldığımızın ertesi günü. erkekler neden böyle bi söz sarfederler ki amaçları ne acaba. birini bul beni unut demişti benimkisi:((((((((((((( Allah cezasını versin

İlişki laçkalaşmış vaziyette,böyle olmasında da payınız büyük.:8:

Boğmuşsunuz çocuğu resmen.

Madem bundan iyiydi neden ayrıldınız önceki sevgilinizden ? :6:

Adam ne dese haklı.:ssz:

Kötü yapmışsın öyle dememeliydin malesef :/ Ne kadar zamandır berabersiniz?

ben olsam seni orda bırakır bidahada yüzüne bakmazdım.bence bu konuyu bidaha açma,çocuga kendini affettir.biraz olgun davran.ergenmisin sen güzelim???

adam malum küfürü edip öyle ayrılsa bile haklı, para istiyorsun, üstüne eski sevgilim istemesem de verirdi diyorsun, bu ne saçma bir ilişkidir. valla adam seni sevmiş ki hala katlanıyor bu saçmalığa.

sevgilim beni eski sevgilisiyle kıyaslasa hiç vakit kaybetmeden sorup soruştururum o kızın numarasını bulur ararım böyle böyle cocuğun aklı hala sende kusluğe hiç gerek yok birlikte olmayı hak ediyorsunuz derim.
senin sevgilin az bile demiş yani..
biten giden insanla kimi neyi kıyaslıyorsun ki ??
ayıkla şimdi pirincin tasını.. 2 gün sonra keşke ayrılmasaydım barışmak icin ne yapmalıyım diye konu acmamanı diliyorum su durumda..

Eski sevgiliyi kafasına kakar gibi örnek göstermek yanlış bir tavır. İyi yine ayrılmamış sizden ama böyle yaparsanız uzun sürmez.

tartışırken yine benim ağzımdan eski sevgilimle ilgili bir lafçıktı.

Yine derken ? Her sinirlendiğinde bu şekilde eski sevgiliyimi karıştırıyorsun sen ?

Adam seni orada bıraksa haklı valla. Benim sevgilim buna benzer kıyasama vs. yapaca "Madem öyle git ona hesaplaşın" diye çıkartırdım hayatımdan.

Para istemene lafım yok ilişkiniz çok uzun süredir devam ediyorsa tabiki.

para yüzünden tartışıyorduk ben ondan para istedim çünkü beraber harcamıştık ve bende bugün parasız kaldım borç verir misin dedim.
sonra tartıştık akşam dedi. ben bişeyi söyleyince hemn yapıyorum.ama o iki kere söyletiyor.bende tartışırken x ben istesemde istemesem de
veriyordu dedim.sonra durdu durdu konuştuk baya kalktı ayrılalım başkasını bul dedi.bende bağırarak dün şunu yap ayrılırız demiştin dedim.
bugün beni bırakıp gitcen dediğini yapcan dimi dedim işin bitti tabi dedim bağırdım. sonra ayrılmayacaz ama beni sinir ediyorsun. çok sabırsızsın gibi
şeyler söyledi. beni arabayla yalnız bırakıp gitcekmiş gibi yaptı. gitmedi. yanıma geldi ama ayrılmıyacaz dedi. beni hiç sevmiyor mu bu kızlar?

Arkadaşım affına sığınarak yazıyorum, çevremdekiler ve yaşadıklarımdan çıkardığım sonuçlarla,

Hata 1: Bir erkeği değil başka bir erkek hele de eski sevgilinle kıyaslama,gururlarına yenik düşerek hiç olmayacak sözler söylerler üzülen sen olursun.Bu konuda ağzına mühür çekmelisin hatta.Empati yaparak ne kadar kötü bir durum olduğunu anlayabilirsin.

Hata 2: Sevgilinle maddi konuda tartışmak...Çok zorda da olsan erkek arkadaşından bence para isteme.Bir arkadaşın,dostundan iste ama ondan isteme.Bir gün bunlar hiç ummadık şekilde canını sıkar, yüzüne vurur yine sen üzülürsün.Bu konuda diretmesi bile olumlu bakmadığına işaret.Üzülmemen için önlem almalısın.

Hata3:Erkek arkadaşın hata yaptıktan sonra anladığım kadarıyla bunu telafi etme şansı vermiyorsun, hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorsun.Bırak hatasını telafi etmeye çabalasın, öyle bir ayrılcaz bir barışıcaz demenin kolay olmadığını, yaptığında ceremesini çekeceğini farketsin.

Son olarak bence erkek arkadaşın seni sevmiyor değil ama alıp karşına güzel bir şekilde konuşman gerekir.İsteklerine saygı göstermemesi veya en basit şeylerden tartışıyor olmanızdan rahatsızlığını öyle güzel dile getir ki bu konular tamamen kapansın ve sen de seviyor mu diye şüphe duymaya devam etme.

Son düzenleme:
Back
X