Başkasını bulmuş.

Sen babanı dinleyerek en iyisini yapmışsın. Ben olsam aferin kıza babasını dikkate aldı, yok saymadi derdim. 3 seneni vermişsin ama asıl seni yeteri kadar sevmemiş olan o. Seven insan böyle yapmazdı. O zaten evliliği düşünmüş gitmiş evleniyor. Baban çok haklı. Üzgün olabilirsin ama ailen yaninda en önemlisi de bu.
Ben de seni tebrik ederim. Ailen iyi bir evlat yetiştirmiş. İnsallah seni çok mutlu edecek bir evliliğin olur...

Bir buçuk ay dediğin çok kısa bir süreç, bu süreçte başkasını bulduysa sevmemiştirkurtulmussn kendini hiç suçlu hissetme

Valla benim sevdiğim adam da anasının babasının sözüne bakıp beni tek kalemde silse sonra Bi anda çıkıp çocuk oyuncağı gibi aaa gel bak ikna ettim dese aynı tepkiyi veririm bense. Başkasını bulmamış olsam bile. Nasip değilmiş ama tek suçlu tarafta erkek dğeil yani

anne babayı ikna etme sürecinde erkek arkadaşınızla iletişimi koparmanız hoş olmamış. evlenebileceğinize inanıp onu ailenize taşımışsınız ve babanızın bir sözü ile hem de sadece ihtimal olan şeyler için bir anda mesafe koyup 1.5 ay aramamışsınız. ben olsam ben de bozulurum ve güvenimi kaybederim.
bu ailenize karşı çıkmak değil, karşınızdaki insanı bir kalemde silip atmaktır. çünkü o da ailesiyle bunu paylaşmış, insanlar bir plan program yapmış, sonra da asker olduğu için ruh hali bozuk olacak diye kız babası tarafından reddedilmiş. bir erkek gibi düşünün, kırıcı bir durum.
bu süreçte ona babanızı ikna etmek için çabaladığınızı, onun da desteği ile bu sorunu çözebileceğinizi anlatarak iletişimi sıcak tutmalıydınız.
:KK9:

Sen babanı dinleyerek en iyisini yapmışsın. Ben olsam aferin kıza babasını dikkate aldı, yok saymadi derdim. 3 seneni vermişsin ama asıl seni yeteri kadar sevmemiş olan o. Seven insan böyle yapmazdı. O zaten evliliği düşünmüş gitmiş evleniyor. Baban çok haklı. Üzgün olabilirsin ama ailen yaninda en önemlisi de bu.
Ben de seni tebrik ederim. Ailen iyi bir evlat yetiştirmiş. İnsallah seni çok mutlu edecek bir evliliğin olur...
Cok cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sizinde herşey gönlünüzce olsun insallah :)

Kesinlikle erkek arkadaşınız çok haklı ama direkt başka birini bulması da üzücü. Yaptığınız hareketten dolayı çok çabuk sizden soğumuştur ya da sizi sevmemistir :/

Babanızı keşke işin başında ikna edebilseydiniz..
İlişkinizi sürdürmeye devam edebilseydiniz. Siz ondan vazgecebildiğiniz icin o da vazgeçtiği icin suçlu hissetmiyordur kendini. Kıssasa kıssas yapmış..
Birisinin olduğuna inanmıyorum.Bir süre daha beklemede kalın seviyorsanız şayet..
Olmasaymış keşke diyeceğim ama olan biten herşeyin bir sebebi vardır bu hayatta..

Son düzenleme:
Zaten baban ilk kabul etmediğinde bu kadar mırın kırın ettiğinden belliydi bişiler olduğu çünkü normalde öyle davranılmaz üzgün olan sevgili teselli edilir ikna edicez merak etme vs denilir...hep diyorum ya Anneler babalar hisseder net yani hiç üzülme ...
sen yaptıklarında hatalı değildin bi kere onu kafandan at. yaptığınız ilk negatif cevapta falsoyu çok güzel bir şekilde verdi ki daha neler neler olacaktı düşün neler neler yaşayacaktın

keşke erkek arkadaşın ile konuşsaydın ve bukadar mesafe koymasaydın araya , ama şuda birgerçek zaten gerçekten seven insan bırakmaz mücadele eder diye düşünüyorum , hakkında hayırlısı olsun

Kesinlikle erkek arkadaşınız çok haklı ama direkt başka birini bulması da üzücü. Yaptığınız hareketten dolayı çok çabuk sizden soğumuştur ya da sizi sevmemistir :/

Soğudu bence de, 3 senelik ilişkiymiş ve evlilik istiyorlarmış. Hiç sevmemiş değildir, konu sahibi resmen terk etmiş o da kalbinde bitirmiş. Benim burada üzüldüğüm resmen yeni kız arkadaş, resmen ateşe yürüyor.

Siz de sevmemişsiniz o da sevmemiş
Danışıklı dövüş olmuş
Beni annesinin sözü ile bırakan adam bıraktığı gün başkasını bulurdum, beni sevmeyenin yasını neden tutayım ki
Akıllı çocuk , tuttum

Kızlar günaydın geçen gün konu açmıştım üç senelik ilişkim vardi ve babam uzman çavuş oldugu için uzaga gidecegim için ve askeriye şartları zor olup karşı tarafının ruh halinin bozulup benimde huzurum kaçmasını istemediği için onaylamadı bende bu konuyu zamana bırakıp erkek arkadasımla arama mesafe koydum hata etmiş olabilirim yaklaşık bir buçuk ay konuşmadık ve ben bu süre zarfında babamı ikna ettim ve erkek arkadaşıma güzel bir mesaj attım hatta annem bile aradı izne geldiğinde bekliyorum tanışmak istiyorum oğlum dedi tabiki efendim ne demek dedi geleceği zamanı söyledi anneme biraz konuşup telefonu kapattılar.Beni her yerden engellemiş bir şekilde ulaştım. Gel gelelim bana söylediği şeylere benim suratıma asla bakamazmış babamın suratına asla bakamazmış yanlış Yapmışız onu ailesine rezil etmişiz annesi kendine kaç çeşit kıyafet almış nişanda tanışmada giyerim diye bir daha evleneceği insanı iyi sececekmiş ben onu yarı yolda bırakmışım babamı dinlemiştim çok zoruna gitmiş herkes demiş bu kız seni hiç sevmemiş ailesi istemiyormuş son olarak bana telefonda delikanlı gibi söylüyorum annem gil başkasını buldu hayatımda başka birisi var dedi dediğim tek şey suan kaybettiğim zamana üzülüyorum Allah yolunu bahtını açık etsin dedim ve telefonu kapadım belki hatanın büyük çoğunluğu bendedir bilmiyorum kim olsa sevdiğini bırakmaz ama ben art niyetle hareket etmedim sadece zamana bırakmak istedim kendimi suçlu hissediyorum.
Sende de hata ama başta sen birakmissin.. dur bakalım emin ol hayatında gerçekten biri olmaya da bilr

değmezmiş demekki hiç üzme kendini

sende 3 senedir bakmadıgın etrafına bak kendi yolunu çiz ,

E ama geçen günde çocuğun tepkisi normal değil rezil ettin beni demesi falan demiştik seven öyle yapmaz baban da haklılık payı var diye yorumlar olmuştu demek siz onları dikkate almamissiniz seviyorum diye ama olsun hayırlısı olmuş değmez bir insanmış demek evlendikten sonra bozulsaydi araniz.daha kötü olurdu ailenize karşı daha mahcup kalirdiniz cokta üzülmeyin önünüze bakin

Bence ayrılmanız daha sağlıklı olmuş. Zira ikinizde hiç mantıklı kararlar vermemişsiniz, öğrenememişsiniz. İlerde sorun olurdu ikiniz içinde.

Valla bana tek suçun ,arkasından bu kadar koşmak üstüne düşmek olduğu gibi geliyor ,baksana oda hemen fırsat bekliyormuş ,yeni Kişiler ilişkiler ,çok seven adam anlayış gösterir ve sevgisinin arkasın da dururdu yani demek onda o yürek yokmuş ,o zaman üzülmeye kendini suçlamaya bile değmez, ne hali varsa görsün canı cehenneme de geç ,kadın naz eder adam üstüne düşer fakat bakıyorum artık tam tersi oluyor

Iyi yapmış tabi. Sevdigi birakmis oda görücü usulu tanismis. Napicakti pisman olup dönmenizi mi bekliyecekti. Babanızı ikna etmeseniz donmiyecektiniz. 3 bucuk yillik iliskiyi bir cirpida bitiren sizsiniz.

Back
X