Başkasının ailesine karışmak

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Iyi seneler,
Evliliğe direkt karışmam
Tabiki bana anlatilan sorunlarda yorum yapip fikrimi söyledim..
Mesela burda yazilanlar gibi...
Fakat burda artik kendini savunamaz hale gelmiş abim var.Abim aileden görücü usuluyla evlendirilmiş erken yaşta.bunlar ama çok zıt insanlar.17 yil evliler.yengem daha katı ve otorite bencil kadin.severimde kendisine hatta cok zaman onun tarafini tutdum.
Artik birbirlerine tahamülü kalmamiş yengem abimi görmekten tiksiniyormuş. yengem iki yüzlü insanmiş bizede rol oynamiş .çok büyük kavgalari oldu ,eve polis şikayet fala filan .bunu biliyorum yengem cok cabuk sinir krizleri geciriyor.bunu kendi gözlerimle şahit oldum .kendi düşündüğünden başka seylere tahamülü yok.sinirlendimi saçını başını yollar eşyaları kırar o kadar bağrirki karşisindaki tısar.
Dili çok zeki olan kadin abimi dilsiz birakiyor o çünkü kendini ifade etmesini tam bilmiyor.abimde sorunlu
Ben abime inanmiyordum bize karşi cok iyi davranan asla hizmetini eksik etmeyen aileden biri gibi gözüken biri arakamizdan bizi atan satanmış.
Abim dediki artik beni yemek masasina oturtutmuyorlar.o hep salonda yemek yermis .inanmadim.habersiz gittim evet mutfakta masada bir sandelye eksik .
Koymak için yer var .şok oldum .birşey demedim.yillardir ayri odadaları ayri yatiyorlar ayri oturuyorlar.
Abim bize arasira yalnız gelirdi,yasaklamış.bende dinleme ne zaman istersen gel sen esir değilsin. fakat öyle yaptimi evde cok büyük kavga yapip yine ortalıği dağıtıp aylarca hiç konuşmuyormuş.
Yilbaşindan bir kaç gün önce yengeme sordum yilbaşı beraber birşeyler yapalim diye.planım yok evde gecirmek istiyorum dedi kaldi.akşam oldu dayanamadim eşime dedim sen arabir abimi ,oda evdeyiz ,gelmek isterim bakim demiş.beş dakika sonra aradi ben gelemem bizimkiler istemiyor demiş.sonra beni aradi ya ben aslinda cok gelmek istiyorum fakat evde yine olay cikiyor.yengem sen bencilsin bizi böyle günde birakip gidiyorsun demiş.bende sordum siz ne yapiyorsunuz dedim hiç o mutfakta tv ben salonda tv kizda odasinda dedi.
Bende uzüldüm ,olsun bugünde böyle gecsin ben mani olmayim dedim.
Abim:Onu ben kendi ellerimle her istediği yere götürüyorum alyorum benide cok zaman yaninda istemez fakat ben yalniz biryere gitmek istesem bağirir cağirir simdi kendi kendine zarar verir ve benim yaptiğimi söyler dedi.
Abim adina üzüldüm gidip artik yeter yeter demek istiyorum.
biliyorum basit gibi gözüküyor ama bu aile ici mobbing ve psiyologik işkence.kızıda annesi senelerdir doldurduğu icin babasindan nefret ediyor yani abim yalniz..aile özlemi icinde beni sevsinler diye önce her istediklerini yapiyor fakat canini yakiyorlar.daha gezdirir lokantalara tatile heryere.evini eşinin istediği şekilde döşedi evinde yok yoktur.
Eee..onlar ise evde ayni masada yemek yemiyorlar.insan yerine koymuyorlar

Nasil yardim edebilirim?artik cok üzülüyorum abime.bosanamiyorlar
engeli bir cocuklari daha var.
 
Edemezsin.. Net.

Tedavi görecekler, terapi alacaklar ikisi de.

Olmuyorsa diretmeyecek ve boşanmanın yoluna bakacaklar

Sen uzaktasın, dışardasın.. Niyetin ne kadar iyi olursa olsun yardım edemezsin.
 
Yemeği ayrı yiyor, beraber yemesini yasaklamış kısmına şok oldum. İzin vermiyor nedir ya
 
Yengenizi ve abinizi psikolojik destek almaya ikna edemez misiniz? Bana baska cikar yol yok gibi geldi.
 
Engelli bi cocugu olmasi yengenizi etkilemis olabilir mi? Bi insan niye bu kadar seyler yapsin ki? Psikolojisi yerinde degil gibi.
 
İnanın okumaya çalıştım yarısına kadar zor dayandım kelimeleri tamamlamaya çalışmaktan.
Yurtdışında mı yaşıyorsunuz kelimeler hep yarım cümle uyumsuzluğu var, düzeltin isterseniz.
 
Çok üzüldüm, ama sizin yapabileceğiniz birşey yok gibi.. Boşanmak istemiyorlarsa aralarına giremezsiniz ki.. Ortada iki çocuk var ve biri engelli. Acaba o yüzden mi sinir hastası oldu yengeniz. Çocuklarına çok mu bağlı?
 
Akanseneler erkek kardesin kiz olsaydi esi o sekilde davransaydi karismam dogru olabilirdi ailene soyle falan derdim ama bence bu duruma karisma koskaca erkek adam sen simdi karisirsan karisindan yana cikabilir cunku bu durumu yasayan bir tanidigim var suclu sonra o oldu anladinmi afedersin kavga ederler ederler siz karisirsiniz sonra yatak odasinda barisabilirler kari iki cilve yapar sonra suclu olan sen olursun.
 
Kliniğe yatırın yengeyi. Çocuklara elbet bakar abiniz, şu durumda çocuklar sorun yapılmamalı, ortada daha büyük sorunlar var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…