Baskasinin gelinligini giymek

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
Merhaba kizlar ben 2 yil once bosandim ve simdi tekrar baska biriyle nisanlandim ekimde dugun yapmak istiyorlar ama bana baska birinin gelinligini giydirmek istiyorlar ben kesinlikle istemiyorum nolmus bosandiysam benim kendi gelinligim olamaz mi nisanlima soyletmis kayinvalidem ve ben cok sinirlendim kendimi degersiz gibi hissetim,nisanlimda ne var canim mastaf olmaz en azindan falan diyor ama ben kesinlikle karsiyim boyle bisye yasayan var mi gelinlikte bir ay once evlenen bi kizin gelinligiymis

yani gelinliğin kendisi büyük bi masraf kalemi. satın almanın bi mantığı yok. kiralayacaksan da yine başkasının gelinliği gibi olacak, aynı hesap. eğer modeli vs beğendiysen, yakıştıysa bi sakınca yok bana göre. ilk evlilik, ikinci evlilikle alakası yok bi de bana göre, ilk kez evleniyo olsan da aynı şeyi söylerdim.

ama işte tavır önemli. tek dert buysa sorun yok. ama başka dertler varsa bu da sorun edilebilir.

Eger bunu masraf olmasin ya diye sen dusunup istediysen giyilir tabii. Ben giydim. Arkadasim iki ay once evlenmisti gitmis Vakkodan gelinlik almis heves edip. Ben de mecburen giycem ya 20 dk nikah icin gelinlik alcam diye sizlanirken baska bir arkadasa bigun,kendi teklif etti bana. Uzerine atladim hem olculerimiz tam oldu hem de ruya gibiydi gelinlik :)
Sadece nikahta ve fotograf cekiminde giydim ve cok da iyi oldu.
Ama bu istek kaynanamdan gelmis olsaydi inadina inadina gider alirdim
Bir gelinlik. Erkek tarafinin bunu teklif etmeye hakki yok. Sen zaten bunu dusunebilirsin ve giymek istiyosan da onune gecenlerin karsisinda egilme. Hele bosanmis kadinim ben diye sakin ama sakin eziklenme.
Istiyorum yeni gelinlik giyecegim. Begenmiyorsaniz kapi orda.

Adamın parası yoksa olabilir. Varsa da dediği gibi masraf istemiyo.
Aslinda parasi yok biliyorum ama bende elalemin gelinligini giymek istemiyorum onada kiyamiyorum evimiz ayri olcak orasini tamir ediyo cok paradan cikiyor ama bende mutsuz oluyorum bu sekilde

Değersiz hissetmemelisin.. Gelinliğe boş yere çok para gidiyor.. Eğer beğenirsen giyin bence.. Hem parası yok demişsin..

Reactions: anu
sırf daha onceden evlenip bosandın diye sana baskasının gelinligini layık goruyorlarsa yol yakınken dön derim.
ama maddi sebeplerden dolayı ise bir sey diyemem.
niyet onemli

Ne olmus başkası giymisse? Uzerine gore oluyorsa modeli beğendiysen neden giymeyeceksin? Neden degersiz olacaksin ki? Bencd sen kendinde triplere giriyorsun.

Eger tek.mevzu bu degilse bilemem ama.. baska durumlar da varsa iyi dusun. Yoksa trip atmayi birak da esini zorlama.

Ben olsaydım gidip göreyim eğer beğenirsem tabiki giyerim hayatım ne var bunda derdim gider gelinliği de görürdüm beğenirsem ne ala beğenmezsem yenisini isterdim... Böylelikle ne şiş yanardı ne kebap anlatabildim mi:)

canım ne gereği var ne olmuş başkası giye o gelinliği hergün mü giyceksin gelinliğe vereceğin parayı evine eşya alırsın

Giy ne olacak ölmez sin herhalde bende ikinci el gelinlik giydim ne oldu ölmedim yani

Kabul etme. Bu erkek milletine fedakarlik yaptıkça nankor ilan edilirsin.
Nezaman tepelerine tepelerine vursan okadar degerli oluyorsun.
Ornek:ben. Fedakarlik yap yap elin kizi yuzunden gelsin seni kirsin. Ne olacaksa olsun desin.

Bosver. Parasi var yok. Herseyi yaotir iste. Oylede ayni haltlar boylede ayni haltlar. Bugu ki kadar hic birzaman pisman olmadim evlendigime. Onun icin hollandalardan istanbula geldigime cok pismanim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…