Baskasinin gelinligini giymek

Mesele masraf olmamasi mi, yoksa problem baska mi? Seni de konularini da cok iyi hatirliyorum.. Anaciydi eski esin ve ailesi berbatti.. Bunlarda durum nasil? Iyi dusundun mu? Araştirdiniz mi?
Mesele yeni ev aldi cok paeadan cikti bali gelinlige bosuna masraf yapmayalim dedi evin icini benim istedigim gibi yapiyor arastirdik

kız neden öyle dedin. ben de dahil birçok bayan kiralık gelinlik giyiyor. kaç kişi giymiştir Allah bilir. hiç 2. el muamelesi görmedim hatta hamdolsun 4 yıldır sorunumuz falan da yok. teklif gelmiş. istemiyorsa kibarca istemiyorum desin. ha adamın maddi durumu el vermiyorsa kendisi de destek olsun birlikte alsınlar gelinliği.
bn ztn hçbi zmn gelnlik alma taraftarı deilm cnm kiralık daha iyi bnce. ama konu sahibi kiralıcaz demiyorki hazrda bi tane varmş onu giy demşler
konuyuda halletmişler ztn Allah mutlu mesut etsn

Merhaba kizlar ben 2 yil once bosandim ve simdi tekrar baska biriyle nisanlandim ekimde dugun yapmak istiyorlar ama bana baska birinin gelinligini giydirmek istiyorlar ben kesinlikle istemiyorum nolmus bosandiysam benim kendi gelinligim olamaz mi nisanlima soyletmis kayinvalidem ve ben cok sinirlendim kendimi degersiz gibi hissetim,nisanlimda ne var canim mastaf olmaz en azindan falan diyor ama ben kesinlikle karsiyim boyle bisye yasayan var mi gelinlikte bir ay once evlenen bi kizin gelinligiymis :KK43:
Bunun lafını yapacak adamla mı evleneceksiniz?

Back
X