Baskasinin gelinligini giymek

3 saatlik giyilen bir şeye milyar para vermeyi hiç doğru bulmam. sanırım sen onların birşey ima ettiğini düşünmüşsün ve alınmışsın. alınma. kötü birşey olsaydı evlenmene mani olurlardı zaten. ve bir gelinliğe milyar para vermeyin yazık. o da sizin cebinizden çıkıyor.

Bence önemli olan size masraf yapmayalım denmiş olması. Ben olsam alınırdım. Gücümüz kiralamaya yetiyor dense bu kadar sorun olmazdı bence. Ama bedavaya getirmek istenmesi yanlış :(

Siz karar verseydiniz nisanlinla olurdu ama annesi ne karışıyor senin gelinliğine? Yeniden bir hata yapma, ikinci defa boşanmak çok çok daha zor oluyor gözlemlediğim kadarıyla. İyi dusun.

Ben kiralik gelinlik giymistim dolayisiyla baska bir cok kisinin giydigi bir gelinlikti. Degerimde falan bir eksilme olmadi yani. Modeli guzelse neden giyilmesin. Modelini begenmedim giymem deseniz neyse de boyle bir seyle kendinize deger bicmeniz cok sacma. Ona bakilirsa nisanlinizin fazla parasi yokmus. Siz boyle birine mi layiksiniz yani degeriniz az mi boyle biriyle evleniyorsunuz diyebiliriz.

Sifir olunca ne oluyor ikinci el olunca ne oluyor masraf ediyor ev tadilati yapiyor diyorsun bence burada gururunu incitecek kirilmana sebep olacak birsey yok hee gelinlige verecek paran varsa calisiyorsan al yada kirala herneyse ama ic camasiri degilki baskasi giydi ben giymem diyesin ben hic bir mahsur gormedim art niyetli dusunme bence ikinci kez evleniyorsun gozuyle bakan insanlar evlatlarina layik görmezler kendi kuruntun hic degecek sey degil 3 saat giyeceğin birsey modeli icine sindiyse guzelse giy gitsin

Boşa sorun çıkartmışsın. Bence yarası olan gocunur modu olmuş biraz. Başkasının gelinliği demek gelinlik kiralamak demek. Ki bu çok olan bişey. Anormal ne var ki. Ben satın aldım ama hayır yapmak için sarın aldım. Giydim kuru temizleme yaptırdım bi kuruma hediye ettim. Yoksa beğendiğim bi modelse kiralık da giyerim yani altı üstü bi elbise çok fazla abartılıyor. Ben imkanları kısıtlı olup illa o gelinliğe o kadar para dökenlerin mantığından şüphe duyuyorkm

Bunu karsilayacak parasi yoksa bir kez daha dusun. Ikinci kez evleniyorsun kolay degil. Gider gelinlikciten olcune uyan bir gelinlik kiralarsin vs bu baska ama onlarin soyledigi belliki art niyetli. Uzuldum

Ben olsam,benim zaten eski gelinliğim var onu giyeyim deyip surat ifadelerine bakardım:)

Gelinlik,gelinin kararına bağlıdır.Sen gerek görmeyip kiralayalım demiş olsan anlaşılabilir.Kiralamak yerine ödünç almayı teklif edebilirler.Ama masraf olmasın ne var canım giyiver demek hiç hoş olmamış.Ben de olsam değersiz hissederdim.Gerçi ben olsam 2. evlilikte gelinlik giymezdim,onu da ekleyeyim.

Can'ım kiralayacağın gelinlikte 2. El olabilir para veripte onu da başkası giyiyor öyle düşün eğer seviyorsan nişanlını uyum sağla evlilik arefesi böyle konularda baya tatsızlık çıkar boşver tadınızı kaçırmaya ne gerek var sevmezsen zaten yine giymezsin ama uyum çok önemli nişanlınıda düşün ayrı evde masraf bitmiyor şu bu zaten sevmezsen istediğini aldır tatlı Bi dille

Gelinlik alacak yazmissin sonradan okudum konunu guncelleyebilirsin
Hadi mutlu bi yuvan olsun insallah:)Allah mesud etsin

1. Aile ve kv terbiyesizin onde gideniydi
2. Si de yuksek ihtimalle boyle
Cok mu ariyon bu tipleri :110:

Yanı bunu sen düşünmüş olsan olabilirdi sonuçta kiralanan gelinliklerde başkası tarafından giyiliyor ama damat tarafının bunu söylemesi benide üzerdi hoş olmamış sanırım kabul etmezdim

Canım bak belliki maddiyat sebebi ile bu teklif edilmiş.farklı düşünseydi zaten baştan onay vermezlerdi bu evliliğe...
beğenirsen giy derim.bende 2.el bir gelinlik satın aldım tee 9 yıl önce....beğenmiştim çünkü.

bak ben oğluma sünnet yaptım.arkadaşımdan aldım oğlunun sünnet kıyafetlerini...sırf başka yerde birdaha giyemeyecek diye.
maddi imkanım vardı almak için ama almadıö.
bu ve bunun gibi durumlar tasarruf dur.cimrilik değik...

Haa sana deseler ki eşya 2.nci el alalım işte bunda art niyet ararsın....
ama bu teklif mantıklı.
bak

Bazıları ne kdt abartmış durumu. Kv olcak kişi gelinligi masraftan görüyor olabılır ayrıca kımse köpürmesin ıkıncı evlılık ılkı gıbı oluyor mu bazı seyler eksık oluyor. Yani durumunz ıyıyse alınabılır ama degılse bence de gereksiz masraf bunun sana verılen degerle falan ılgısı yok. En kötü gelınlık 2 bın lira. Onun yerıne baska bi eksigin gıderılır. Şimdikı aklım olsa gelınlık almaz kıralardım.çünkü çok gereksz cogu kısı dugunden sonra ya satıo yada bırı lerıne verıyor çünkü

Back
X