Arkadasimin ilk evliligi karsi tarafin ikinci olcak.nisanlisinin kurulu bi duzeni var.yatak odasinida degistirmeyi gerek gormuyomus esya sonucta onemli olan dusunceler demis.ben bunu dinende dogru bulmuyorum.sizce boyle bisey dogru olurmu.
nickiniz çok hoş.Masraftan kaçıyorum demiyorda.. olur mu öyle şey ya değiştirsin yani
Arkadaşınız farklı bir yatak isteğinde bulundu ama evleneceği kişi gerek yok diyerek, kestirip attı mı yani? Eğer durum buysa bence büyük problem var.Arkadasimin ilk evliligi karsi tarafin ikinci olcak.nisanlisinin kurulu bi duzeni var.yatak odasinida degistirmeyi gerek gormuyomus esya sonucta onemli olan dusunceler demis.ben bunu dinende dogru bulmuyorum.sizce boyle bisey dogru olurmu.
Herifin başka biriyle yatıp kalktığı yatakta uyuyacak öyle mi??
Murdarlık ve iğrençlik.
Arkadasimin ilk evliligi karsi tarafin ikinci olcak.nisanlisinin kurulu bi duzeni var.yatak odasinida degistirmeyi gerek gormuyomus esya sonucta onemli olan dusunceler demis.ben bunu dinende dogru bulmuyorum.sizce boyle bisey dogru olurmu.
Arkadaşınız farklı bir yatak isteğinde bulundu ama evleneceği kişi gerek yok diyerek, kestirip attı mı yani? Eğer durum buysa bence büyük problem var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?