başkasıyla evleniyor

aşk yok senin gururun kırılmış ondan öç almak istiyorsun sanki ama boşver değmez kurtulduğuna şükret onla evlenecek kıza acıyorum inşallah gerçek yüzünü öğrenir

bu aşk değil bence canım hayatında biri olmadığı için böyle hissediyorsun , takma kafana düğünede gidip moralini bozma bence

emin ol ki dayanırsın çünkü onu öyle görünce için daha büyük bi hırsla dolacak sinir etmek isteyeceksin elinde olmadan ama kendini iyi ayarla sinir edeyim diye kendini komik duruma düşürme neler yapacağını iyice planla süslen püslen ve git...

onu sinir etsemde bana hiçbir faydası olmayacak ayrıca onun seviyesine düşmek istemiyorum.Gidip gitmeme konusunda aklım çok karışık içimden gitmek gelmiyor

aşk yok senin gururun kırılmış ondan öç almak istiyorsun sanki ama boşver değmez kurtulduğuna şükret onla evlenecek kıza acıyorum inşallah gerçek yüzünü öğrenir

inşallah inşallah zaten onun gerçek yüzünü bilseydi onunla asla evlenmek istemezdi

az önce duyduğuma göre pasaport işlemlerini halletmek için istanbula gidecekmiş, yani evlilik hazırlıkları yavaş yavaş başlıyor..İnanamıyorum ya bana o kadar umut vermişti geçekten inanamıyorum sanki kötü bi kabus görüyorum ve birazdan uyanacağım..Kızlar lütfen lütfen lütfen bişeyler söyleyin ben kendimi nasıl teselli edeceğim ya :43:

Canım ben de bu durumları yaşadım, günler geceler geçmek bilmez, bitsin bu acı diye beklersin. Ben en sonuna kadar yaşadım, düğün uzaktaydı gitmedim, gitmeyi hiç düşünmedim bile. Sana bunu yapan insan sen düğününe gidince pişman olcak mı, vicdan azabı hissedecek mi, içinde kalacak mı? Ben hiç zannetmiyorum. Bu yüzden değmez. Ayrıca ilerde ne olacağı hiç belli olmaz, mutlu olmasının zor olduğunu, kızı aslında çok tanımadığını anladım ben. Sen ondan çok çok daha mutlu olacaksın inşallah.

Canım ben de bu durumları yaşadım, günler geceler geçmek bilmez, bitsin bu acı diye beklersin. Ben en sonuna kadar yaşadım, düğün uzaktaydı gitmedim, gitmeyi hiç düşünmedim bile. Sana bunu yapan insan sen düğününe gidince pişman olcak mı, vicdan azabı hissedecek mi, içinde kalacak mı? Ben hiç zannetmiyorum. Bu yüzden değmez. Ayrıca ilerde ne olacağı hiç belli olmaz, mutlu olmasının zor olduğunu, kızı aslında çok tanımadığını anladım ben. Sen ondan çok çok daha mutlu olacaksın inşallah.

inşallah güzel kardeşim inşallah.Gerçekten çok iyi moral veriyorsun.Tabi anladığım kadarıyla benzer şeyler yaşamışsın..Allahım sonumuzu hayır etsin :43:

Back
X