Başkasıyla evlenmiş

ayselal94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
18
13
88
30
Benim bir ilişkim vardı. Lisede tanıştık. Ergenlik, ilk gençlik derken gerçekten çok sıkıntılar çektim. Çok fazla kıskançlık krizleri oluyordu. Çok uzaklaşmak istedim ama hep her şeyin güzel olacağını söyledi ve bir şekilde devam ettik. Çok emek verdim, hep alttan aldım. Üniversite bitti memleketlere döndük, tartışmalar başladı. Meslekleri elimize aldık artık ciddileşme adımları atılması gerekirken bir gün saçma bir sebeple ayrıldık. Benim başım açık, ailesi kapalı biriyle evlenmesini istiyordu. Ben çalışan biri olacaktım onlar kendileri gibi biri ile evlensin aileleri bozulmasın istediler, beni uygun görmediler kısaca ve bunu empoze ettiklerini düşünüyorum. Zaten 10 yılda beni tanımak bile istemediler. Önyargıları çok büyüktü. Beni sevdiğini söyleyen adam da hiç direnmedi. Ayrıldıktan sonra Bir kaç ay yine ara ara aradı beni, en sonunda başka birisiyle tanıştığını evliliğe dair fikirlerinin uyuştuğunu söyledi. Yine beni telefondan ekleyip silip durdu 5 ay sonra öğrendim ki evlenmiş. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok acı. Nasıl geçecek nasıl unutacağım nasıl güveneceğim başka birine bilmiyorum.

Verilmiş sadakam varmış diceksin şükrediceksin😊 evlenince sadece eşin olmuyo hayatında malesef b şekilde huzursuz ederlerdi sizi zaten en baştan senin yanınd olmayacağını göstermiş evlendikten sonra daha kötü şeyler yaşardın ayrıldığın sevgilin asla kol kanat germezdi şayet yanında olacak olsa tanışma aşamasında olurdu

Hepiniz çok haklısınız. Büyük ihtimalde uzun vadede benim için iyi olan oldu. Ama işte, beraber büyüdük, o yıllarda neler yaşadım. Ne emekler verdim. Hayatım çok farklı olabilirdi, böyle değer görememek çok ağırıma gidiyor
Size değer veren biriyle birlikte olacaksınızdır elbet üzülmeyin.

Seni sevseydi seninle olurdu zaten. Adam olan aile sözüne bakıp sırf açık diye ya da sırf kapalı diye sevdiğini terketmez. Üzülmen normal yıllarını vermişsin. Ama eminim hak eden değerini bilen biri cıkar karşına. Bir an önce toparlanıp hayatın tadını cıkarmaya bak.

Hepiniz çok haklısınız. Büyük ihtimalde uzun vadede benim için iyi olan oldu. Ama işte, beraber büyüdük, o yıllarda neler yaşadım. Ne emekler verdim. Hayatım çok farklı olabilirdi, böyle değer görememek çok ağırıma gidiyor
Böyle düsünmeyin, eminim o kiside zamaninda size bir seyler katmistir.
Ana kuzusu., kendi kararini kendi vermekten aciz olan bir adamdan kurtuldugunuza sevinin.
Bu adamda, aileside size cektirirlerdi.

ailesi 10 yılda beni tanımak bile istemedi diyorsun, ön yargılı ailelelerin çocuklarıyla evlenmek zaten çok sıkıntılı olurdu.
seni olduğun gibi kabul etmeyeceklerdi. eşinle de problem olacaktı.
bence kurtulmuşsun, mutlu ol karşına cok daha iyilerinin çıkıp mutlu olacağına eminim.

Böyle ilişkiler aslında kadının hep alttan alması, hep fedakarlık etmesi, hiç kendini ön planda tutması ile uzun sürüyor...Zaten sen bu kadar uğraşmasaydın önceden biterdi...İçten içe aslında anlamışsındır seni o kadar da sevmediğini o yıllarda...Onun sen kadar emeği olmamıştır....

Alınan ders: önce sen ve senin isteklerin, cok taviz vermemek

Bence o evlenmiş diye üzüleceğinize Allah korumuş o evlenecrği insanın yerinde bende olabilirdim diye sevinin. Zira kaç yıllık ilişkisine sahip çıkamayan, güys evlilik yoluna girdiği insanı hayatına aldıktan sonra bile hala eski sevgilisi ile iletişimi keymeyen karakterde bir adamla sizde evli olabilirdiniz.Eski erkek arkadaşınızın karakteri yokmuş.

Amaan kardeşim, dua et ucuz kurtulduğuna. Ya bir evlendikten sonra yüzünü gösterseydi? Onu giyme, bunu giyme, oraya çok baktın, kafanı ört, ufff neler var neler.
Benim kızımın bebeği olduktan sonra, bir Türk ablası geliyor haftada 3 veya 4 defa yardım için, bir anlatsın kadın, ağzımız açık kalıyor. Gelinin döven kaynanalar, veya giyimine karışan, kimle konuşacak kiminle değil, kapının zilini çalınca hemen kapıyı açması lazımmış hiç bekletmeden kaynana hanımı, ay Allahı neler var. Sen yavaş yavas kendine gel, ve kendine zaman ver tanımak için, kendini tanıtmak için ve en önemlisi, medeniyetli ve görgülü bir aile çocuğuna kalbini aç.
Hiç üzülme ve garanti, o ana kuzusu adam seni, bir gün gelecek arıyacak. Sakın yüz verme. Her yerden bloke et.

Back
X