- 1 Temmuz 2016
- 712
- 420
- 18
- 33
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Ay ne güzel sizdeki şu güvenden %1 bende olsa keşke. Adam faceimin şifresini vercem dediğinde atlardım hemen olur diye
Aramıza duvar örüyorsun diyor. Ben suçlu oldum.Eşim bana şifresini verdi ama daha bir kez bakmadım ki ben istemedim kendi verdi şifre. Ama ben vermedim. Kendi özel konuşmalarım var arkadaşlarımla, yeri gelir eşimi çekistiririm niye okusun her şeyi gerek yok. Haklısın yani evli de olsam bence özel alanım olmalı
Ayrıl gitsin bundan ne koca ne baba olur. Ayrıca bende hoşlanmıyorum şifre olaylarından. Eskiden sosyal medya hatta tlf yokken bile aldatma varmış. İnsanın içi temiz olsun
Arkadaşlar merhaba...
Size bir şey danışacağım.
Erkek arkadaşımla ilk tanıştığımız zamanlarda benim telefonumu alip face ime bakmak istemişti. Bende vermek istememistim bir an çünkü özel alanım olduğunu düşünüyorum. Akadaşlarımla konusmalarımı okunmasından hoşlanmam. Bir de kendisi her şeyden bir anlam cikarmak ister gibi davraniyordu. Sonra zaman geçti sana face sifremi vereceğim dedi. Bende hayır verme istemiyorum dedim. Yok vereceğim dedi. İstemiyorum ben sana sifremi vermeyeceğim dedim. Ama bu bana sifresini verdi. Ben dedigim gibi sifremi vermedim. Asıl konuya geleyim...
Bugün telefonda soğuk soğuk konustu benimle. Sonra konu başkasıyla konusmaya geldi. Bana facede başkasıyla konusuyormusum gibi imada bulundu. Bende saçmalama dedim konusmadigima yemin ettim. Sonra bu üstte anlattığım olayları sıraladı face ini gizledin benden, şifresini vermedin diye bir çok sey söyledi. Gizledigin bir sey olmasaydı şifreyi verirdin dedi. Bende bunlar yeni mi aklına geliyor, o kadar zaman bana guvenmemissin simdi ogrendim dedim. Face de arkadaslarimla olan konusmalarin benim özel alanım olduğunu, mudahale edemeyecegini söyledim. Sifreni verdiginde ben senin ne mesajini okudum ne hareketler dökümüne baktım, sen ısrarla gir bak dediğin için girdim çıktım dedim. Ona göre ben başkalarıyla konuşuyormusum ve gizliyormusum, şimdi de suç bastırıyormusum. Zaten icimde birikmiş konular vardı bu da bardağı taşıran son damla oldu. Kizlar sizce kim haklı?
(Yazım hataları için özür dilerim,telefondan giriyorum.)
Üzerinden baya bir zaman geçti. Bana neden sifreni vermiyorsun diye bile sormadan direk sen başkalarıyla konuşuyorsun demeye getirdi. Guvenilmeyecek biri hiç degilim. Ama o acayip kiskanc biri, neden o tarafa baktin diyecek kadar kıskanç. Kaldı ki sifremi vermek... Sifremi versem en küçük şeyden ne çıkaracak kim bilir....ilişkinin başlarında böyle müdahaleler oluyor..
biz kıskançlıktan ortak face açmıştık kıro gibi.
şimdi ikimizde de birbirimizin şifresi var ve girmeyiz değiştirem şifremi ruhu duymaz aynı şekilde o da..
belli bir zaman sonra oturuyor herşey ve eskisi gibi deli deli hareketler yapmıyorsunuz.
ama rahatsız olmakta haklısınız vermek istemiyorsanız size bu şekilde imalarda bulunup baskı yapamaz.
Bilmiyorum ben olsam şifre istesem ve sevgilim vermemekte ısrar etse, vermese şüphelenirim.Şimdi burda en güzeli diyoda bayanlar kendileri istese eşleri vermese kudururlar
Alt tarafı bir şifre. Özel alanimda özel alanım diye adamı kaybedeceksin. Sen böyle düşünüyosun diye adamda aynı düşüncede olmak zorunda değil. Demekki o da bu mantalitede bir insan. Seviyorsan ver bi girsin baksın. İlişki fedakarlık ister. Bir şifre yüzünden kaybetmeye göze alabiliyosan o ilişki ilişki değildir zaten.
Ben eşimin şifresini biliyorum sanırım. Sanırım diyorum çünkü girmişliğim yoktur.
O da benimkini biliyor olmalı ama girmeyiz.
Ben kız arkadaşlarımla özel konuşuyor olabilirim ve bu muhabbetlerimi okumasını istemem, o da hiç merak etmez zaten..
Vermişiz demekki bu güveni. Facesine gireyim de bi bakayım demek aklıma bile gelmez..
Çiftler şifrelerini ısrarla saklarsa şüphe edilir haklı olarak..
Benim fikrim şifresini bilsem de girmemek, izni dahilinde girmek..
Ben eşimin sayfasında sıkılıyorum zaten, hep spor hep spor.
Haklısınız kesinlikle.."biri ile konuşmak" çirkin bir itham.sebebi de güvensizlik
istemsizce güldümilişkinin başlarında böyle müdahaleler oluyor..
biz kıskançlıktan ortak face açmıştık kıro gibi.
şimdi ikimizde de birbirimizin şifresi var ve girmeyiz değiştirem şifremi ruhu duymaz aynı şekilde o da..
belli bir zaman sonra oturuyor herşey ve eskisi gibi deli deli hareketler yapmıyorsunuz.
ama rahatsız olmakta haklısınız vermek istemiyorsanız size bu şekilde imalarda bulunup baskı yapamaz.
Şahanesiniz. Sizin gibi duruşunu gösteren kadınlara bayılıyorum.
Tabii ki siz haklısınız.
Sizden bu şekilde şüpheleniyorsa zaten yanınızda işi ne?
Aklı sıra bu baskılarıyla şifreni vermeni sağlayacak.. Komik..Bende böyle olalım istiyorum ama o acayip kıskanç. Neden oraya baktın diyecek kadar kıskanç. Bir de fazla baskılanmaktan bunaliyorum. En bastan sana sifremi vereceğim dediginde ben vermem demiştim. Tamam sen verme sifreni demisti. Simdi sifreni verir misin diye sormadan direk baskalariyla konusuyorsuna getirdi konuyu. Aslinda bu yüzden sinirlendim
Tabikide tavrim çok ağır olur. Ama anladigim kadariyla sevgiliniz durup dururken böyle bir şey dememiş. Sifrenizi istemiş sizde vermeyince tepkisini bu şekilde belli etmiş. Ben 4 yıllık sevgilimin şifresini bilmem ama o benimkini bilir mesela. Şuan sorsam ve veremem özel alanım dese dünyayı dar ederim. Insan yeri geliyor 20 yillik esi tarafindan aldatiliyor. Istedigimiz kadar guveniyorum diyelim,insan oglundan her sey beklenir.Bence bu konuda bu kadar katiysaniz sizinle aynı zihniyette olan biriyle birlikte olmalısınız. Standart Türk erkeğinin kaldirabilecegi şey değil bu ''özel alan'' mevzusu. Ve gerçekten guvenmedigini düşünüyorsanız suyu cikmadan bir an önce bitirin.Konu bir şifre değil ki. Sorsa bana neden sifreni vermiyorsun dese amenna. Ama tamam sen verme ben sifremi verecegim sana dedi zamanında. Simdi durup dururken başkasıyla konusuyorsuna getirdi konuyu. Sevgiliniz size durup dururken başkasıyla konuşuyorsun dese ne hissedersiniz?
Aklı sıra bu baskılarıyla şifreni vermeni sağlayacak.. Komik..
Ağzının payını vermelisin. Seni bu şekilde suçlayarak kendini küçültür ve gözünden düşer..
Kıskançlık da bi yere kadar.
Valla benim eşim de kıskanç bir adam ama böyle şeyleri de hiç duymadım görmedim.
Tavrını koru, sen doğru olanı yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?