- 1 Temmuz 2016
- 712
- 420
- 18
- 33
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Tabikide tavrim çok ağır olur. Ama anladigim kadariyla sevgiliniz durup dururken böyle bir şey dememiş. Sifrenizi istemiş sizde vermeyince tepkisini bu şekilde belli etmiş. Ben 4 yıllık sevgilimin şifresini bilmem ama o benimkini bilir mesela. Şuan sorsam ve veremem özel alanım dese dünyayı dar ederim. Insan yeri geliyor 20 yillik esi tarafindan aldatiliyor. Istedigimiz kadar guveniyorum diyelim,insan oglundan her sey beklenir.Bence bu konuda bu kadar katiysaniz sizinle aynı zihniyette olan biriyle birlikte olmalısınız. Standart Türk erkeğinin kaldirabilecegi şey değil bu ''özel alan'' mevzusu. Ve gerçekten guvenmedigini düşünüyorsanız suyu cikmadan bir an önce bitirin.
Merhaba ,
Konuyla ilgili ben de sizin gibi düşünüyorum,insanların kendi özel alanları olmalı.Facebookta yeri geliyor arkadaşlarımızla dertleşiyoruz,ben eşimin açıp okumasını istemem açıkçası.Sevgiliyken ne eşim benden şifre istedi,ne ben ondan.İsteseydi sanırım sevgilimdeki özgüven eksikliği sanırım beni rahatsız ederdi.Bir de sevgilinizin başka kıskançlıkları var mı ,facebook mesajlarını merak eden birçok şeyi merak ediyordur diye düşünüyorum.Facebooku kapatmanızı istedi mi ?
Empati yapıyorum ben bu durumla karşıkarşıya kalsaydım, istemeye istemeye verebilirdim ama sonrasında ilişki nasıl devam ederdi bilmiyorum :)
Peki sevgilim benim facebookumun şifresini alıp ne yapacak? Dedektif gibi mesajlarıma mı bakacak, ondan saklı fotoğrafım olup olmadığını mı kontrol edecek, kimin neyini beğendiğimin çetelesini mi tutacak?Tabikide tavrim çok ağır olur. Ama anladigim kadariyla sevgiliniz durup dururken böyle bir şey dememiş. Sifrenizi istemiş sizde vermeyince tepkisini bu şekilde belli etmiş. Ben 4 yıllık sevgilimin şifresini bilmem ama o benimkini bilir mesela. Şuan sorsam ve veremem özel alanım dese dünyayı dar ederim. Insan yeri geliyor 20 yillik esi tarafindan aldatiliyor. Istedigimiz kadar guveniyorum diyelim,insan oglundan her sey beklenir.Bence bu konuda bu kadar katiysaniz sizinle aynı zihniyette olan biriyle birlikte olmalısınız. Standart Türk erkeğinin kaldirabilecegi şey değil bu ''özel alan'' mevzusu. Ve gerçekten guvenmedigini düşünüyorsanız suyu cikmadan bir an önce bitirin.
sesli güldüm yorumunuza çok tatlısınız yaa.benimde gözümün kökü çıkıyor adam facesini açarken hangi tuşlara basıyor diye sözde hiç merak etmiyorum özel alanı onun ama bi ele geçirsem.Ay ne güzel sizdeki şu güvenden %1 bende olsa keşke. Adam faceimin şifresini vercem dediğinde atlardım hemen olur diye
Hiççç bilmem şifrelerini eşimin, o da aynı şekilde benim sosyal hesaplarımın şifrelerini bilmez. Hoş şifre bilmekle, facebook hesabı kurcalamakla kimseyi elinizde tutamazsınız. Yapacak olan adam her şekilde yapar zaten. Çok gereksiz baya baya liseli muhabbeti gibi...Şimdikiler ilişki yaşamıyor bildiğin dedektifçilik oynuyor. Herkesin dilinde sürekli bir "kimseye güven olmaz" cümlesi...Cep telefonu karıştırmak, sosyal hesap karıştırmak, online işlemlerden konuşma dökümanlarına bakmak, whatsapptan konuşma geçmişlerine ulaşmaya çalışmalar...Bu mu yani ilişki gerçekten?
Konu sahibi ,harikasınız duruşunuzu takdir ettim. Hakkınızda "acaba face'te bir şeyler mi karıştırıyor" diye düşünen adamla işiniz olmasın lütfen.
Peki sevgilim benim facebookumun şifresini alıp ne yapacak? Dedektif gibi mesajlarıma mı bakacak, ondan saklı fotoğrafım olup olmadığını mı kontrol edecek, kimin neyini beğendiğimin çetelesini mi tutacak?
Yani gerçekten anlamıyorum ben sosyal medya hesaplarının vs şifresini vermeyi. Siz istememişsiniz zaten size demiyorum yanlış anlamayın. Sevgiliniz mesela ne yapıyor şifrenizle? Ne yapar yani eşinin sevgilisinin şifresini alan biri, girip girip "hmm kime ne yazmış" diye mi okur?
Ben bugüne kadar ne kimseden istedim ne de verdim mesela. Vermem de. Benim facebookumsa benimdir, girip arkamdan kontrol edecekse zaten o ilişkide oturmayan bir şey vardır.
Sizin durumunuzda evet adam size güvenmiyor.Bu iliskide oturmayan bir güven var. Bence ondan kaynaklı. Size kesinlikle katılıyorum.
Sizin durumunuzda evet adam size güvenmiyor.
Ama bu tip şifreler birbirinde olup girip kontrol eden çok ilişki var. Ben düşünemiyorum mesela sevgilimin çocukmuşum gibi girip girip facebookumu kontrol ettiğini. Ne münasebet yani.
İlişkinin ta en başında istemişti. Şuan zaten o hesabim kullanılmıyor bile. Dondurdum öylece kaldı. Sosyal medya biliyosunuz artık hayatın her yerinde. Burdan da o siteler üzerinden aldatilan onlarca kadın olduğunu gördük. Ben şahsen ''gireyimde ne haltlar karistirmis bakiyim'' dusuncesinden çok ''eğer şifreyi verirse rahatlikla guvenebilirim'' düşüncesinin ağır bastigini düşünüyorum. Ha bu hoş bir şey mi yada geçerli bir sebep mi ? Tabikide değil. Ben asla girip kurcalamam. Güven problemi yaşarsam o an orda biter. Ama karşımdaki kişinin böyle bir talebi varsa ısrarla reddetmem ki etmedim de zaten. Herkesin bu olaya bakış açısı bir olmak zorunda değil. Eğer ki bir ilişki yurutulmek isteniyorsa bu tarz fedakarliklarin yapılması taraftariyim.Peki sevgilim benim facebookumun şifresini alıp ne yapacak? Dedektif gibi mesajlarıma mı bakacak, ondan saklı fotoğrafım olup olmadığını mı kontrol edecek, kimin neyini beğendiğimin çetelesini mi tutacak?
Yani gerçekten anlamıyorum ben sosyal medya hesaplarının vs şifresini vermeyi. Siz istememişsiniz zaten size demiyorum yanlış anlamayın. Sevgiliniz mesela ne yapıyor şifrenizle? Ne yapar yani eşinin sevgilisinin şifresini alan biri, girip girip "hmm kime ne yazmış" diye mi okur?
Ben bugüne kadar ne kimseden istedim ne de verdim mesela. Vermem de. Benim facebookumsa benimdir, girip arkamdan kontrol edecekse zaten o ilişkide oturmayan bir şey vardır.
İyi de sosyal medyadan aldatılmamanın tek yolu şifre değil ki.İlişkinin ta en başında istemişti. Şuan zaten o hesabim kullanılmıyor bile. Dondurdum öylece kaldı. Sosyal medya biliyosunuz artık hayatın her yerinde. Burdan da o siteler üzerinden aldatilan onlarca kadın olduğunu gördük. Ben şahsen ''gireyimde ne haltlar karistirmis bakiyim'' dusuncesinden çok ''eğer şifreyi verirse rahatlikla guvenebilirim'' düşüncesinin ağır bastigini düşünüyorum. Ha bu hoş bir şey mi yada geçerli bir sebep mi ? Tabikide değil. Ben asla girip kurcalamam. Güven problemi yaşarsam o an orda biter. Ama karşımdaki kişinin böyle bir talebi varsa ısrarla reddetmem ki etmedim de zaten. Herkesin bu olaya bakış açısı bir olmak zorunda değil. Eğer ki bir ilişki yurutulmek isteniyorsa bu tarz fedakarliklarin yapılması taraftariyim.
sesli güldüm yorumunuza çok tatlısınız yaa.benimde gözümün kökü çıkıyor adam facesini açarken hangi tuşlara basıyor diye sözde hiç merak etmiyorum özel alanı onun ama bi ele geçirsem.
Size kıskançlıkları saysam o kadar çok ki.
Mesela neden o tarafa baktın? diye sormuştu bana... O tarafta erkekler varmış.
Ya eski erkek arkadaşına geri donersen demisti.Bunu umursamamıştım.
Açık giyme kiskanclıgi var. Bu kiskanclıgi yapmayan erkek tanımadım.
Normalde evden çıkmam ders çalışırım ve kutuphaneye gidecek olsam gitme der. Spora gitme der. Cok bunaldım. Her ne kadar onun dediklerine kulak asmasam da sözler bunalttı.
Kararınız çokta doğru zamanında bende kıskançlık yapıp şifre isteme triplerine giriyordum. Şuan öyle isteklerim kesinlikle yok çünkü herkesin kendi özel alanı. Sevgilim giripte benim kız arkadaşlarımla konuşmamı okusa rahatsız olurdum.
Sevgilin sana güvenmiyor bu baya ortada zaten. Diğer yaptığı kıskançlıklar da cabası. İlerde olursa evlenirseniz böyle bir insanla hayat sürmez.
Amaaan biz nisanlimla kapattık faceleri hiç de pişman değiliz kafamız rahat valla ikimizin deonun twitter ı var şimdi sadece o da gündemi takip etmek için vs zaten kimi takip ettiği de görülüyor şifresini bilmiyorum bile istesem verir ama bir süre sonra herşey rayına oturuyor zaten böyle şeylerin lafı bile olmuyor
Anlıyorum seni..
Sana eskilerden kısa bir tecrübemi aktarmak isterim.Benimde böyle bir sevgilim vardı,kıyafetimden,dışarı çıkamama kısacası herşeyimi kısıtlardı.Bir süre sonra birçok arkadaşımı kaybettim.Onunla mutluydum ama asosyal olmuştum.Hiç bir özgürlüğüm kalmamıştı.Facebookumu kapattırmıştı.İlişki ciddiyete binince kapanmamı istedi,kabul etmedim çünkü bu zorla olacak bir durum değil..İşten ayrılmamı istedi vs.Bir süre sonra ayrıldık,ayrıldıktan sonra birçok arkadaşımı kaybettiğimi anladım,çok pişman oldum,kendime bunu reva görmemeliymişim.
Bu tarz bir ilişki gerçekten sağlıklı değil,bazen gerçekten sevmek yetmiyor,ömür boyu mutlu olmak istiyorsan kendi kafa yapına uygun bir insan tercih etmelisin,benim naçizane fikrim..
+1 yani katılıyorum. Biz böyle kadınlar görmek istiyoruz artık. Sizin yaptığınız doğru. Ve ben sevgilinizin normal olmadığını düşünüyorum. Psikolojik anlamda sorunları olabilir ya da belki şu an zor bir süreçten geçiyor. Normal hali buysa saçma ötesi çünkü. Paranoyak. Böyle adamla uğraşılmaz. Kendi kalitenize yakışacak ve onu hakeden bir erkekle çok daha mutlu olabilirsiniz diye düşünüyorum.Şahanesiniz. Sizin gibi duruşunu gösteren kadınlara bayılıyorum.
Tabii ki siz haklısınız.
Sizden bu şekilde şüpheleniyorsa zaten yanınızda işi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?