Arkadaşlar merhaba...
Size bir şey danışacağım.
Erkek arkadaşımla ilk tanıştığımız zamanlarda benim telefonumu alip face ime bakmak istemişti. Bende vermek istememistim bir an çünkü özel alanım olduğunu düşünüyorum. Akadaşlarımla konusmalarımı okunmasından hoşlanmam. Bir de kendisi her şeyden bir anlam cikarmak ister gibi davraniyordu. Sonra zaman geçti sana face sifremi vereceğim dedi. Bende hayır verme istemiyorum dedim. Yok vereceğim dedi. İstemiyorum ben sana sifremi vermeyeceğim dedim. Ama bu bana sifresini verdi. Ben dedigim gibi sifremi vermedim. Asıl konuya geleyim...
Bugün telefonda soğuk soğuk konustu benimle. Sonra konu başkasıyla konusmaya geldi. Bana facede başkasıyla konusuyormusum gibi imada bulundu. Bende saçmalama dedim konusmadigima yemin ettim. Sonra bu üstte anlattığım olayları sıraladı face ini gizledin benden, şifresini vermedin diye bir çok sey söyledi. Gizledigin bir sey olmasaydı şifreyi verirdin dedi. Bende bunlar yeni mi aklına geliyor, o kadar zaman bana guvenmemissin simdi ogrendim dedim. Face de arkadaslarimla olan konusmalarin benim özel alanım olduğunu, mudahale edemeyecegini söyledim. Sifreni verdiginde ben senin ne mesajini okudum ne hareketler dökümüne baktım, sen ısrarla gir bak dediğin için girdim çıktım dedim. Ona göre ben başkalarıyla konuşuyormusum ve gizliyormusum, şimdi de suç bastırıyormusum. Zaten icimde birikmiş konular vardı bu da bardağı taşıran son damla oldu. Kizlar sizce kim haklı?
(Yazım hataları için özür dilerim,telefondan giriyorum.)