Baskasıyla mı konuşuyorsun tartışması

Normal hali de böyle. Kafede ders çalışıyorduk neden başını kaldırıp sürekli karsiya baktın? Karşıdaki erkeklere mi baktın? demişti. Oysa o gün konuya odaklanamamistim dalgindim.

helal olsun valla. sen olması gerektiği gibi davranıyorsun. ilişkinin başında biz de çok çaylaktık, ikimiz de didik didik ederdik birbirimizin face ini ve yoktan yere sorun çıkardı. ne kadar da boş işlermiş. şu an evliyiz telefonlarımız ortadadır ne o eline alır ne ben. zamanla oturur belki bazı şeyler. sen tavrından vazgeçme.

Peki sizce bana ithamlarına, aşırı kiskanclıgina ve guvenmemesine ragmen ilişkiye devam edeyim mi?

O ihtimalleri dusunmek karşı tarafın problemi. Ki bende kesinlikle o düşünceyi savunmuyorum. Konu sahibinin su anki durumunda ilişkide güven başta olmak uzere bir çok duygunun eksik olduğunu düşünüyorum. Dedigim gibi ilişki fedakarlık ister. Bana gore cok onemsiz bir mesele. Ve evet sevgilisi güvenmedigi için bu ilişki zaten bitmeli.

Peki sizce bana ithamlarına, aşırı kiskanclıgina ve guvenmemesine ragmen ilişkiye devam edeyim mi?

ilişkiniz yeni mi? paylaşımlarınız nasıl, onu seviyor musun? duyguların gerçekse, beraberliğinizden keyif alıyorsan biraz daha zaman tanı. oturun tatlılıkla konuşun. bunun senn bakış açından kaynaklandığını, yoksa güvenilmeyecek bir şey asla yapmadıpını ve yapmayacağını anlat. o varken başkasına ihtiyaç duymayacağını hissetmesi lazım. böyle devam ederse ilişkinize gerçekten onun zarar vereceğini söyle. baktın hala aynı tas aynı hamam, o zaman yol verirsin. çünkü bu uslup ve detaylı konuşmadan anlamayan adam daha da değişmez.

Iliskimiz yeni sayılır bir yıl olmadı henuz.Farkli sehirlerdeyiz suan. Bir ay sonra yuz yuze gorusebilecegiz. Seviyorum onu guveniyorum da. Yan yana geldigimizde aramizda mesafe kalmıyor. Payasimlarimiz icten ve samimi. Ama kendisi beni surekli kiskandirip,moralimi bozup aglatiyor. Aglamamdan zevk aliyor. O kadar cok birikti ki icimde. Aslinda onun kiskancliklari benden kaynaklanmıyor diye düşünüyorum

Ah bu yetersizlik hissi,insana neler yaptırıyor.
Sen gerçekten ona fazlasın tatlım.Helal olsun sana.
Bardak taşınca ne oldu ayrıldınız mı?

Ah bu yetersizlik hissi,insana neler yaptırıyor.
Sen gerçekten ona fazlasın tatlım.Helal olsun sana.
Bardak taşınca ne oldu ayrıldınız mı?

Ona face hiç bir şeyin belirleyicisi değil, aldatmak isteyen her yerden bunu yapar. Sen bana baştan güvenmiyormuşsun, keşke baştan bilseydim. Güvenmediğin bir insana eşim demenin de bir anlamı olmayacak yazdım . Aradı aradı açmadım. Biraz kendini dinlesin istiyorum. Belki de bu son noktaydı bilemiyorum.

Vermeyin zaten.
En yakın dostum suan sözlü. Sözlüsü biliyor şifresini. Girmis arkadaşımla konuşmalarımızı okumuş. Benin full özelim. Bi çocuğu begenmistim ben fiziksel olarak fotolarini felan atmistim ne hoş çocuk diye. Adam geldi bana sonra hayirdir babing manitami yaptin dedi. Yo yok oyle bisey deyince kem kum yaptı. O kadar rahatsız oldum ki. Adam suan donuma kadar biliyor.

Ben Sevgilimin hiçbir sosyal medya şifresini istemedim. Kendisi direkt bütün şifrelerini verdi ama ben bir kere olsun girip bakmadım. Gerek yok çünkü, yanımdayken bazen alır telefonunu bakarım oda benim telefona bakar o kadar..

İşte erkek, karısı başka adamların özelini bilmesin isterler. Ama kendisi başka bir kadının özeline girmekten çekinmez. Ne yazık ki çoğu kişi düşünceli değil.

Bende vermedim.O da tamam verme dedi. Sonra başkalarıyla konuşuyorsun imasında bulundu. Sonra ben sinirlenince ,kendi kendine bundan emin oldu.

Allahııım yeni nesilde mikroskopla bakıp görülebilecek türde bir genç kadın. Hasret kaldık sizin gibilere buralarda.

Tabi ki haklı olan taraf sizsiniz, tavrınızdan ödün vermeyin lütfen.

Allahııım yeni nesilde mikroskopla bakıp görülebilecek türde bir genç kadın. Hasret kaldık sizin gibilere buralarda.

Tabi ki haklı olan taraf sizsiniz, tavrınızdan ödün vermeyin lütfen.

Teşekkür ederim :)
Tavrım değişmeyecek. Çünkü güvensizlik,ortada bir sebep yoksa karşı tarafa hislerini açmış bir insan için aşağılamadır.

Arkadaşlar hala ben suçlanıyorum. Onu anlamadığımı, artık başkalarıyla konuştuğumdan emin olduğunu söylüyor. Sinirlerim çok bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…