- 1 Temmuz 2016
- 712
- 420
- 18
- 33
- Konu Sahibi cimcimelif
-
+1 yani katılıyorum. Biz böyle kadınlar görmek istiyoruz artık. Sizin yaptığınız doğru. Ve ben sevgilinizin normal olmadığını düşünüyorum. Psikolojik anlamda sorunları olabilir ya da belki şu an zor bir süreçten geçiyor. Normal hali buysa saçma ötesi çünkü. Paranoyak. Böyle adamla uğraşılmaz. Kendi kalitenize yakışacak ve onu hakeden bir erkekle çok daha mutlu olabilirsiniz diye düşünüyorum.
helal olsun valla. sen olması gerektiği gibi davranıyorsun. ilişkinin başında biz de çok çaylaktık, ikimiz de didik didik ederdik birbirimizin face ini ve yoktan yere sorun çıkardı. ne kadar da boş işlermiş. şu an evliyiz telefonlarımız ortadadır ne o eline alır ne ben. zamanla oturur belki bazı şeyler. sen tavrından vazgeçme.
O ihtimalleri dusunmek karşı tarafın problemi. Ki bende kesinlikle o düşünceyi savunmuyorum. Konu sahibinin su anki durumunda ilişkide güven başta olmak uzere bir çok duygunun eksik olduğunu düşünüyorum. Dedigim gibi ilişki fedakarlık ister. Bana gore cok onemsiz bir mesele. Ve evet sevgilisi güvenmedigi için bu ilişki zaten bitmeli.İyi de sosyal medyadan aldatılmamanın tek yolu şifre değil ki.
Sevgilimi aldatıp facebooktan mesajlaşıyor olsam gider başka isimle facebook açarım ruhu bile duymaz mesela. Whatsapp'ta mesaj bildirimlerini sessize alır hatta sevgilimin yanındayken aldattığım adamı engellerim ki mesaj gelmesin. Bin türlü yolu var, bana güvenmesinin, aldatmadığıma inanmasının yolu facebook şifremden geçiyorsa o da aşılır kolaylıkla.
Tabii ki ideali dediğiniz gibi çiftin bu konuda aynı görüşte olması, böylece sorun yaşanmaz. Ama aynı görüşte değilsek, kendi adıma konuşuyorum, ya bana güvenmeyi öğrenir ya öğrenmez güvensizlikleriyle yaşar ya da yol yakınken bitiririz.
Burada mesele 10 karakterlik şifre değil. Tutum çünkü.
Peki sizce bana ithamlarına, aşırı kiskanclıgina ve guvenmemesine ragmen ilişkiye devam edeyim mi?
Iliskimiz yeni sayılır bir yıl olmadı henuz.Farkli sehirlerdeyiz suan. Bir ay sonra yuz yuze gorusebilecegiz. Seviyorum onu guveniyorum da. Yan yana geldigimizde aramizda mesafe kalmıyor. Payasimlarimiz icten ve samimi. Ama kendisi beni surekli kiskandirip,moralimi bozup aglatiyor. Aglamamdan zevk aliyor. O kadar cok birikti ki icimde. Aslinda onun kiskancliklari benden kaynaklanmıyor diye düşünüyorumilişkiniz yeni mi? paylaşımlarınız nasıl, onu seviyor musun? duyguların gerçekse, beraberliğinizden keyif alıyorsan biraz daha zaman tanı. oturun tatlılıkla konuşun. bunun senn bakış açından kaynaklandığını, yoksa güvenilmeyecek bir şey asla yapmadıpını ve yapmayacağını anlat. o varken başkasına ihtiyaç duymayacağını hissetmesi lazım. böyle devam ederse ilişkinize gerçekten onun zarar vereceğini söyle. baktın hala aynı tas aynı hamam, o zaman yol verirsin. çünkü bu uslup ve detaylı konuşmadan anlamayan adam daha da değişmez.
Ah bu yetersizlik hissi,insana neler yaptırıyor.
Sen gerçekten ona fazlasın tatlım.Helal olsun sana.
Bardak taşınca ne oldu ayrıldınız mı?
Vermeyin zaten.
En yakın dostum suan sözlü. Sözlüsü biliyor şifresini. Girmis arkadaşımla konuşmalarımızı okumuş. Benin full özelim. Bi çocuğu begenmistim ben fiziksel olarak fotolarini felan atmistim ne hoş çocuk diye. Adam geldi bana sonra hayirdir babing manitami yaptin dedi. Yo yok oyle bisey deyince kem kum yaptı. O kadar rahatsız oldum ki. Adam suan donuma kadar biliyor.
Ben Sevgilimin hiçbir sosyal medya şifresini istemedim. Kendisi direkt bütün şifrelerini verdi ama ben bir kere olsun girip bakmadım. Gerek yok çünkü, yanımdayken bazen alır telefonunu bakarım oda benim telefona bakar o kadar..
Allahııım yeni nesilde mikroskopla bakıp görülebilecek türde bir genç kadın. Hasret kaldık sizin gibilere buralarda.
Tabi ki haklı olan taraf sizsiniz, tavrınızdan ödün vermeyin lütfen.
Bana topu sana atıp ayrılmaya çalışıyor gibi geldi bu yazdığından..Arkadaşlar hala ben suçlanıyorum. Onu anlamadığımı, artık başkalarıyla konuştuğumdan emin olduğunu söylüyor. Sinirlerim çok bozuldu.
Arkana bakmadan kaç bence.
Şimdi böyleyse evlenince ne olur kimbilir...
Gerçekten meraklı insanları anlamıyorum
Bana topu sana atıp ayrılmaya çalışıyor gibi geldi bu yazdığından..
Açıncada zeytinyağlık yapacak, ben demiştim gördümü bak beni terk ediyorsun vs vs üstüne gelecek..Son mesajı attım bitirmek istediğimi ima ettim. Aradı aradı açmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?