olmuyor işteBir süre dayan. Az bi zaman sonra acı vermeyecek sonra mazi olacak ve inşallah daha iyi ve hayırlı biriyle sende senin nasibini yaşayacaksın:)
Şimdi olmaz tabi. Biraz kendine zaman ver. Eve hapsolma dışarı çık. Aglamaktan korkma ağla. Ağla ki Aksın gitsin. Zamanla geçtiğini sende göreceksinolmuyor işte
Konum var bgun acilmis..Benim durumum daha beter. Hala seviyorsan ve sevdigini düşünüyorsan mesaj at bence .Sonraki pismanligin bir faydası yok. Sen üzüldügunle kaliyorsun sadece.artık geri dönüşü yok mu bu işin
çok mutsuzummmm
Ee diğer nişanlandığı kızı hiç düşünmüyor musunuz ??? Şu durumda mesaj atmaya hakkı yok. Çok çirkin bir durum olur.Konum var bgun acilmis..Benim durumum daha beter. Hala seviyorsan ve sevdigini düşünüyorsan mesaj at bence .Sonraki pismanligin bir faydası yok. Sen üzüldügunle kaliyorsun sadece.
Yuh verdiğin akıla bak adam nişanlanmış sen mesaj at diyorsunKonum var bgun acilmis..Benim durumum daha beter. Hala seviyorsan ve sevdigini düşünüyorsan mesaj at bence .Sonraki pismanligin bir faydası yok. Sen üzüldügunle kaliyorsun sadece.
Konum var bgun acilmis..Benim durumum daha beter. Hala seviyorsan ve sevdigini düşünüyorsan mesaj at bence .Sonraki pismanligin bir faydası yok. Sen üzüldügunle kaliyorsun sadece.
Aman ha konu sahibi..uyma şuna ...sakınKonum var bgun acilmis..Benim durumum daha beter. Hala seviyorsan ve sevdigini düşünüyorsan mesaj at bence .Sonraki pismanligin bir faydası yok. Sen üzüldügunle kaliyorsun sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?