• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce başkasıyla öpüşen biriyle ilişkiye devam edilir mi

1763900570572.webp

Bence siz herkesi kendiniz gibi sanmayın herkes öpüşmek ya da başka şeyler yapmak zorunda değil ve bu soruyu sormanında ergenlik adı altında değerlendirilmesi çok saçma
sen öpüşünce intihar et o zaman
kimse almaz seni, ayipli mal olursun mazallah

Oldu ama hepsiyle öpüşmedim heralde daha önce hiç öpüşmedim ve onun başkasıyla öpüştüğünü düşünmek zoruma gidiyor
e 18 yasinda niye "hepsi" diyecek kadar yani birden fazla adamla ciktin madem bunlar onemli?
yasini bekle evlenme caginda 1 kisiyle görüş evlen
adam demesin mi "baskasiyla cikip gezen kadin, agrima gidiyor" diye.
madem fikrin boyle, cikma kimseyle

Bence siz herkesi kendiniz gibi sanmayın herkes öpüşmek ya da başka şeyler yapmak zorunda değil ve bu soruyu sormanında ergenlik adı altında değerlendirilmesi çok saçma
Evladım git dersini çalış ya
Hangi üniversitede okuyorsun sen, bölüm ne

İyi mi kötü mü olduğuna sen karar vereceksin, tabiki erkekler eline erkek eli değmemiş kız isterken iyi, sen de istemeyebilirsin.
elinin değdiğine dair bir donemiz yok, dudağı değmiş. belki tutmadan öptü?

ama elbetteki bir erkeğin en büyük çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır

Oldu ama hepsiyle öpüşmedim heralde daha önce hiç öpüşmedim ve onun başkasıyla öpüştüğünü düşünmek zoruma gidiyor
O daha neler neler yapmıştırda sizin hassas bünyeniz kaldırmaz diye busecik kondurdum demiştir.

Erkek dediğin açılmamış gonca gül olacak...
Öbüştüyse, hele ki ağızdan...
Nasıl bakarım konu komşunun yüzüne?..
Nasıl bağlarım o sixpackli viçuduna kırmızı kurdele?..

İmza: LastMadOnEarth
(52 yaşında. Az önceden beri şiir yazıyor.)

Şaka şaka, kız inşallah seninki de şakadır annem. Takılma böyle şeylere, hayatının en güzel zamanları öpüşmeyen erkek aramakla geçirme. Öpüştüyse trip yaparsın, eğlenceli hem :KK53:

Erkek dediğin açılmamış gonca gül olacak...
Öbüştüyse, hele ki ağızdan...
Nasıl bakarım konu komşunun yüzüne?..
Nasıl bağlarım o sixpackli viçuduna kırmızı kurdele?..

İmza: LastMadOnEarth
(52 yaşında. Az önceden beri şiir yazıyor.)

Şaka şaka, kız inşallah seninki de şakadır annem. Takılma böyle şeylere, hayatının en güzel zamanları öpüşmeyen erkek aramakla geçirme. Öpüştüyse trip yaparsın, eğlenceli hem :KK53:
Atıyorum zaten tribi haklı olarak

Amaannn ar namus kalmamış a dostlar, adamlar kudurmuş, bence de kabul edilemez, tam yolluymus seninki, kaç bence vakit kaybetmene gerek yok, el ağız değmemiş tazecik birşey bulursun

Sizce daha önce başka biriyle öpüşmüş biriyle ilişkiye devam edilir mi
Daha önce başkalarıyla neler neler yapan biriyle neler neler yaptım anlatamam hdjjd :) şaka bir yana yaşın küçük devam etme ilişki içinde bunlara alışık biriyle hiç tecrübe etmemiş biri uyumlu olmaz

Back
X