başkasıyla nişanlandı :( bitti mi şimdi bu iş :(

Konum var bgun acilmis..Benim durumum daha beter. Hala seviyorsan ve sevdigini düşünüyorsan mesaj at bence .Sonraki pismanligin bir faydası yok. Sen üzüldügunle kaliyorsun sadece.
Iyi de sizin konunuzla bu durumun benzerligi yok ki.
Sizi kandirmis haberiniz yokken nisan yapmis evlenmis.
Konu sahibinin haberi var. Aci cekiyor.
Benzetmeniz olmamis.

Istedigin kadar mesaj at karsindaki tınlicakmi.
Bosuna kucuk dusurmeyin kendinizi
Sevgi diye bahsettiginiz sey paylasiliyorsa tad alinir. Digeri mazoşistliktir sonunu alamazsiniz aciya dogru kosar durursunuz bi sure sora sende bikarsin cnku karsiligi gelmez biraz kendinize deger verin karsi tarafa degil. Sınırsiz özgürluk ozgurluk degildir esarettir bunu unutmayin sizde sevginin sınirlarini bilin yada ugraşin cabalayin ve atlatin bi sekilde zaman herseye ilac sen istersen

Mesaj filan atmayın.. Nişanlısı görür, kızı böyle güzel zamanlarda üzmeye hakkınız yok!!
Bu zamana kadar sustuysanız susmaya devam edin.. Adamla tanışıyorsanız ve bunu bilmesine rağmen nişanlandıysa, zaten 'aaaaa hemen nişanı atayım' demeyecektir.. Çünkü sizi istemiyor böyle bir durumda..

Lütfen yaaa, Allah rızası için 'sevgilisi olan, nişanlı olan, evli olan adamlardan' UZAK DURALIM..

Ekimde seninle tatil planı yapan adam Kasımda başkasıyla mı nişanlandı? İlginç bir durum. Seni baya seviyor demek ki, karşı kızı da sevdiğini söyleyemeyeceğim.

Yoo niye bitsin ki..

Karısıyla resmi nikahlı yaşar, sizde imam nikahlı olarak ikinci eşi olursunuz..

Tamam insan aşık olunca mantıklı soru soramayabilir ama bu soru

evlenıp bır kacay snra ozledım yazar karaktersızse, ama su andan snra yapacak bısey yok unutmaktan baska

simdi cok üzülüyorsunuz.. ama ilerde iyiki dersiniz eminim. sonucta bosuna ayrilmadiniz

Biraz zaman tanıyın kendinize. Olmadığı için şükrettiğiniz günler de gelecek.
İletişime geçmenin filan anlamı yok. Değmez.

Keske oyle demeseydin ciddiye alabilir :)

Böyle soru sorabilecek yapıda biri, adam evlenip msj atttığında da koşa koşa gider..bu soruyu sorması bile yeterince iğrenç..gerçekten seven adam yok aile baskısıymış yok bilmemneymiş demez sevdiği kadınla evlenirdi..tabii yeterince sevseydi..aşkta bir yere kadar, bazen hoşçakalı zorda olsa demek lazım.

Olmuyor o iş. İçim yana yana nişanlandığını sonra evlendiğini ve sonrasında çocuğu olduğunu gördüm. Geçti mi geçti gitti ama unutmama sebebim bana yaptığı bir haksızlıktan dolayı yoksa baskası da olmuştu çokta sevmiştim o da evlendi filan umurumda degil.

Mesaj falan atmayın hayatında biri var onun. Maalesef bitmiş. Şu an ben de çok acı çekiyorum ve sizi anlıyorum ne denir bilmiyorum ama geçmeyen şey yok neticede.

Evliliğe yanaşmıyor demişsin bir konunda.Neden diye sormuşsun.Başkasıymış demek sebep.O da ortaya çıkmış oldu.Kendini üzmene değmez.

sizi anlıyorum. aşk acısı çekmek sevdiğinin başkası ile olması korkunc şeyler. insani agir bunalımlara sürükler.
kendinize zaman tanıyacaksınız. önünüzde zor günler var ama başka çare yok
adam da size sizin ona verdiğiniz kadar deger verseydi zaten sizinle olurdu şimdi başkası ile değil

Acin cok taze simdi dunyanin en buyuk derdi sendeymis gibi dusunuyosun.agla icine atma kendini kapatma kagida yaz arkwdaslarinla dertles zaman herseyin ilaci.olmamasi gerekiyomus demekki hayatina cok daha iyileri girecek.kaderinde kim varsa onunla olcaksin.sukret haline herseyin hayirlisini iste insan olumu bile unutuyor sende unutacaksin.

Her nişanlanan erkek seviyor diyemeyiz bekle gör sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…