5 ay peşimde koştu. Her seferinde kovdum. Sonunda da bunu yaptı.sizi anlıyorum. aşk acısı çekmek sevdiğinin başkası ile olması korkunc şeyler. insani agir bunalımlara sürükler.
kendinize zaman tanıyacaksınız. önünüzde zor günler var ama başka çare yok
adam da size sizin ona verdiğiniz kadar deger verseydi zaten sizinle olurdu şimdi başkası ile değil
5 ay peşimde koştu. Her seferinde kovdum. Sonunda da bunu yaptı. Sen beni kovdun, defettin daha da bana hesap sorma dedi
Tercih edilendim ama ben istemedim diyorum farkındaysanızhaklı.
sonsuza kadar sizin peşinizden mi koşmasını bekliyordunuz?
sizinki aşk acısı değil, tercih edilen olmadığınız için bu iç sıkıntınız.
artık geri dönüşü yok mu bu işin
çok mutsuzummmm
Tercih edilendim ama ben istemedim diyorum farkındaysanız
Sonuçta ben vazgeçtiğim için zorunlu bir vazgeçiş. Neyse çok önemli değil sizin dediğiniz gibi olsun. asıl mesele saçmalıklarına eyvallah dememek ve bunun sonucunda boşa giden emekler ve yalnız kalmak...ne dediğinizin farkındayım.
üstteki mesajı yazarak konu açan sizsiniz.
istemediyseniz neden üzülüyorsunuz buraya konu açacak kadar?
sizden vazgecmiş ve şu anki nişanlısıyla nişanlanmış. bu durumda da sonuçta tercih edilen nişanlısı siz ise vazgeçilensiniz.
Gerçekten vazgeçtin mi vazgeçmeye mi zorlandın Belki o seni artık istemediği için seni vazgeçmeye zorlamıştır Öyle ise ne yapar ne eder dönmemenin bir yolunu da bulur dönse bile yine gider kararsız çünkü ve en çok da bu durum seni yipratir .O yüzden durum hasar tespiti yap kendin için en iyi olanı seç yoksa çooooook üzülürsün hemde şimdikinden daha cok...Sonuçta ben vazgeçtiğim için zorunlu bir vazgeçiş. Neyse çok önemli değil sizin dediğiniz gibi olsun. asıl mesele saçmalıklarına eyvallah dememek ve bunun sonucunda boşa giden emekler ve yalnız kalmak...
Evlendikten sonra bile pişman olup boşanıp dönenler var, tecrübeyle sabit ama o saatten sonra sen onu kabul eder misin? En iyisi yoluna bakmak, zor biliyorum ama unutman gerekartık geri dönüşü yok mu bu işin
çok mutsuzummmm
artık geri dönüşü yok mu bu işin
çok mutsuzummmm
Hahaha bu iyiydi ikinize bir nişan takacak degilya bitti yazmışsınzİkinize bir nisan takcak değil ya evet bitti ucuncu kisi olma arada msj at diyenlerede hayret ettim sizin nisanlinizada biri msj atsa seviyo mu diceksiniz iste bu yüzden aldatiliyosunuz
Kesinlikle katılıyorum, sen 5 ay kov sonra ama ben tercih edilendim de bana bını nasıl yapar de, ne diyim allah islah etsin, karışmayın eski sevgiliniz ve tercih ettiği nişanlısına,bari mutlu olsunlar,EGO’nuzu da törpüleyin derim.haklı.
sonsuza kadar sizin peşinizden mi koşmasını bekliyordunuz?
sizinki aşk acısı değil, tercih edilen olmadığınız için bu iç sıkıntınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?