başkasıyla nişanlandı :( bitti mi şimdi bu iş :(

5 ay peşimde koştu. Her seferinde kovdum. Sonunda da bunu yaptı.

artık geri dönüşü yok mu bu işin
çok mutsuzummmm

Tercih edilendim ama ben istemedim diyorum farkındaysanız

ne dediğinizin farkındayım.
üstteki mesajı yazarak konu açan sizsiniz.
istemediyseniz neden üzülüyorsunuz buraya konu açacak kadar?

sizden vazgecmiş ve şu anki nişanlısıyla nişanlanmış. bu durumda da sonuçta tercih edilen nişanlısı siz ise vazgeçilensiniz.

Sonuçta ben vazgeçtiğim için zorunlu bir vazgeçiş. Neyse çok önemli değil sizin dediğiniz gibi olsun. asıl mesele saçmalıklarına eyvallah dememek ve bunun sonucunda boşa giden emekler ve yalnız kalmak...

Gerçekten vazgeçtin mi vazgeçmeye mi zorlandın Belki o seni artık istemediği için seni vazgeçmeye zorlamıştır Öyle ise ne yapar ne eder dönmemenin bir yolunu da bulur dönse bile yine gider kararsız çünkü ve en çok da bu durum seni yipratir .O yüzden durum hasar tespiti yap kendin için en iyi olanı seç yoksa çooooook üzülürsün hemde şimdikinden daha cok...

Hey Allahim
Hala ego savaşındasınız. Hala zaten ben vazgeçmesini istedim ben terk ettim diye kendinizi üste çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Madem bitsin istediniz niye gelip döner mi diye soruyorsunuz? Madem dönsün istiyorsunuz niye ilişkinin bitmesine neden oluyorsunuz?
Hem kendimi naza çekeyim git diyeyim ama gitmesin, hem pastam dursun hem karnım doysun.
Siz ne hissettiginize bile karar verememiş gözüküyorsunuz.
Kesin olan bir şey var ki o artık vazgeçmiş.

Off çok kötü bir durum seni sevseydi Nisanlanmazdi önüne bakican artık

Zerre kadar umut varsa git, şansını dene . Sonra hayat boyu pişmanlık yaşarsın. Aşk 1 kere yaşanır. Ama sana karşı bişey hissetseydi de senin yanında olurdu

Ben de görücü usulü nisanlanmistim 3 gun sürdü sonra nisanlim denen adi herif beni terk etti ve sonra eskiden sevdigi kizla evlendi..ama benim yaşadığım travma cok fenaydi herkese rezil oldum ayriva nisanlidan ayrilmis diye damga vurdular dul adam bile istemeye getirmeye kalktilar kucuk yerlerde olur böyle adilikler..o yüzden kimsenin ahını almayın derim nişanlandığı kiza yazik

artık geri dönüşü yok mu bu işin
çok mutsuzummmm

Ayrılık sebebinizi bilmiyorum. Hayatimda tanik olduğum bir olaydan bahsetmek istiyorum. Teyzemin oglu bir kizla sevgiliydi vakti zamaninda ama kızın ailesi istemedigi icin ayrilmak zorunda kaldi. Sonra kuzenim 2 ayrı kisiyle nişanlandi ama yapamadi ayrıldı. Ayrılmak zorunda kaldığı ilk sevgilisi ile kaçtılar. Kaçınca ailesi mecbur evlenmelerine ses cikarmadi. Suan 3 tane cocuklari var ve gayet mutlular. Ama onlar birbirlerini cok seviyorlardi birbirlerinden o yüzden vazgec(e)mediler.

İkinize bir nisan takcak değil ya evet bitti ucuncu kisi olma arada msj at diyenlerede hayret ettim sizin nisanlinizada biri msj atsa seviyo mu diceksiniz iste bu yüzden aldatiliyosunuz
Hahaha bu iyiydi ikinize bir nişan takacak degilya bitti yazmışsınz cok yaşayın hemi siz .aynen öyle düşünüyorum bende

haklı.
sonsuza kadar sizin peşinizden mi koşmasını bekliyordunuz?
sizinki aşk acısı değil, tercih edilen olmadığınız için bu iç sıkıntınız.
Kesinlikle katılıyorum, sen 5 ay kov sonra ama ben tercih edilendim de bana bını nasıl yapar de, ne diyim allah islah etsin, karışmayın eski sevgiliniz ve tercih ettiği nişanlısına,bari mutlu olsunlar,EGO’nuzu da törpüleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…