Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Amin canim aman dikkatli kullan ins olur kactane dondurulmus var ben pgt ile yaptircam genetik sıkıntımız var bakalim 2deneme ins olur baya sıkıntıli masrafli surec ve isyerim bilmiyor rapor aliyorum surekli gercekten allah yardimcimiz olsun

amin canim yaa Allahim gönlüne göre versin kolaylikla insallah...benim 2 dondurulmus var 3. gun 6 hucreli yani kaliteli degil o yuzden umitsizim insallah isteyen herkes kolayca kavussun yavrularina

Kızlar bu tüp bebek merkezinde 5. Gün embiryosu transfer edilmiyor mu okuduklarım hep 3.gün embiryo transfer edilmiş

selam kızlar ben de başvurdum inşallah olumlu sonuç alırım.

Selam kızlar hocamla görüştük,
görüşme gayet iyi geçti. Gelecek ay işlem yapacak..
Perde ameliyatı olanlar bilgilendirirse sevinirim. .

Selam kızlar 2.inci tup bebekte olumsuz oldu hulusi hocada dogaya guvenelim dogal yolla dene dedi 2yil bekledim 2tup bebek negatif simdi normal yolla kizlar dua edin sağlıkli olsun eger hamile olursam yine yazarim rabbim isteyen butun kullarina saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

ben ocakta centrumda Recai Pabuccu ya tup bebek yaptırdım.bos gebelik oldu.kürtaj oldum..2 ay kanamam sürdü..sonra memlekette doktoruma gitmeye devam ettim.dinlen biraz dedi hayır dedim.sonra yumurta takibi yaptırdım haziranda gelişmiş ama olmadi.diğer ay yine gelişmiş ama buyur mu dedi takip edeceğiz dedi bende klomen kullanalım dedi..çok hormon hapi almışsın tup bebekte biraz dinlen dedi yok dedim..klomen aldim 2 yumurta gelişti..catlatti.15 gün sonra test yap dedi ben dayanamadım 12.gün gittim kan verdim negatif çıktı..ağladım.2 gün sonra işyerinde basim döndü kötü oldum..eşime test al dedim.aldı geldi yaptım hafif kırmızı çıktı.eşime gösterdim sok olduk.gece 11 di.hemen gittik kan vermeye 20 çıktı.şimdi 5 aylık hamileyim çok şükür bin şükür..Rabbim olmayan herkese versin..yani pes etme normal gittiğin doktora kontrol yaptırın.

Ben ameliyatimi oldum
Başka bir doktorun bir kaç ameliyatla
Duzeltebilecegi sorunumu tek ameliyatla halletti..

İyi ki hulusi hocam gibi doktorlar var bu dünyada. .

Allahım seninde güzel haberlerini almayı kısmet etsin bizlere şimdiden hayırlı ve geçmiş olsun.

Teşekkür ederim arkadaşım
Rahimdeki perdeden kurtuldum çok şükür

Şimdi sıra bebeğin gelmesinde
Nisan mayıs gibi baslariz tedaviye

Once aşılama sonra tüp bebek
Hayırlısı inşallah . .

Merhaba ben tüp bebek konusunda araştırma yapıyorum.Başkent Hastanesi Hulusi Bey hakkında bilgi verir misiniz? Ücret ve aşamalar hakkında..

Geçen ay gittim muayeneye raporsuz 4600 gibi bir şey hatırlıyorum yanlış olabilir ben de hulusi hocada tüp bebek tedavisi yaptırmak istiyorum. İlk muayenede çok memnun kaldım. Önümüzdeki ay tedaviye başlıcak inşallah

Bende muayane oldum evet iyi bi dr ama çok kalabalıktı tabiki bu dr un iyi oldugunu gösterir tahlillerim çıktı histereskopi için randevu alıcam
ilkim1 hayırlı olsun sizin problem neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…