aradim canim hemsire gunde 1 kez yapcan dedi bakalim ben de dondurulmuslari deniycem dua edelim birbirimize insallah guzel haberlerimizi de paylasalimCanim aradin mi hemsireyi yada doktoru ogrendin mi
amin canim yaa Allahim gönlüne göre versin kolaylikla insallah...benim 2 dondurulmus var 3. gun 6 hucreli yani kaliteli degil o yuzden umitsizimAmin canim aman dikkatli kullan ins olur kactane dondurulmus var ben pgt ile yaptircam genetik sıkıntımız var bakalim 2deneme ins olur baya sıkıntıli masrafli surec ve isyerim bilmiyor rapor aliyorum surekli gercekten allah yardimcimiz olsun
Haydi hayırlı olsun canımSelam kızlar hocamla görüştük,
görüşme gayet iyi geçti. Gelecek ay işlem yapacak..
Perde ameliyatı olanlar bilgilendirirse sevinirim. .
Haydi hayırlı olsun canımGüzel güzel habeler al işallah
ben ocakta centrumda Recai Pabuccu ya tup bebek yaptırdım.bos gebelik oldu.kürtaj oldum..2 ay kanamam sürdü..sonra memlekette doktoruma gitmeye devam ettim.dinlen biraz dedi hayır dedim.sonra yumurta takibi yaptırdım haziranda gelişmiş ama olmadi.diğer ay yine gelişmiş ama buyur mu dedi takip edeceğiz dedi bende klomen kullanalım dedi..çok hormon hapi almışsın tup bebekte biraz dinlen dedi yok dedim..klomen aldim 2 yumurta gelişti..catlatti.15 gün sonra test yap dedi ben dayanamadım 12.gün gittim kan verdim negatif çıktı..ağladım.2 gün sonra işyerinde basim döndü kötü oldum..eşime test al dedim.aldı geldi yaptım hafif kırmızı çıktı.eşime gösterdim sok olduk.gece 11 di.hemen gittik kan vermeye 20 çıktı.şimdi 5 aylık hamileyim çok şükür bin şükür..Rabbim olmayan herkese versin..yani pes etme normal gittiğin doktora kontrol yaptırın.Selam kızlar 2.inci tup bebekte olumsuz oldu hulusi hocada dogaya guvenelim dogal yolla dene dedi 2yil bekledim 2tup bebek negatif simdi normal yolla kizlar dua edin sağlıkli olsun eger hamile olursam yine yazarim rabbim isteyen butun kullarina saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
hangi ilden gideceksiniz. biz de şehir dışından gitmeyi planlıyoruz.amin inşallah..
şehir dışından gitmek biraz yorucu olacak
isthangi ilden gideceksiniz. biz de şehir dışından gitmeyi planlıyoruz.
Adanadan biz de kalmak biraz zor olacak ama rapor filan halletmeye çalışıcaz artıkist
siz?
Allahım seninde güzel haberlerini almayı kısmet etsin bizlere şimdiden hayırlı ve geçmiş olsun.
Allahım seninde güzel haberlerini almayı kısmet etsin bizlere şimdiden hayırlı ve geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?