canım geçmiş olsun öncelikle...güçlü olman çok güzel tabikide pes etmeyeceksin yaşımız genç benimde ikinci denememde tuttu hulusi hocada ilkti bana ilk denemeden dört ay sonra yapıldı 2.tüp bebek bu süreçte diyet yaptırdı hulusi hoca histereskopi rahim filminden sonra tedavime başlandıkızlar merhaba bende hulusi hocanın hastasıyım tek gen taşıyıcısıyız biz dun 8 tane yumurta toplandı malesef olumlu sonuc gelmedi bugün gelişemediğini söylediler.Allah herkese evlat nasip etsin şimdi ne yaparız ne yol izleriz hiç bilgim yok. Bende raporsuz hastayım yeterki olsunda biz parayı geçtik.pgt yöntemiyle yaptırcaktık ama daha o aşamaya bile gelmedibende 26 yasındayım pes etmicem tekrar denicem ilk denememdi kızlar yardımcı olurmusunuz sizin aşamalarınız nasıl oldu ikinci deneme arasında ne kadar süre veriliyo
şimdi konustum yumurtalar kendi kendine bölünmüş dedi anlamadım.Regl olunca gel dedi bakalm nolcakcanım geçmiş olsun öncelikle...güçlü olman çok güzel tabikide pes etmeyeceksin yaşımız genç benimde ikinci denememde tuttu hulusi hocada ilkti bana ilk denemeden dört ay sonra yapıldı 2.tüp bebek bu süreçte diyet yaptırdı hulusi hoca histereskopi rahim filminden sonra tedavime başlandı
Bana da cuma günü histereskopi yapıcak sonra tüp bebek dedi hakkımızda hayırlısı olsun inş :)canım geçmiş olsun öncelikle...güçlü olman çok güzel tabikide pes etmeyeceksin yaşımız genç benimde ikinci denememde tuttu hulusi hocada ilkti bana ilk denemeden dört ay sonra yapıldı 2.tüp bebek bu süreçte diyet yaptırdı hulusi hoca histereskopi rahim filminden sonra tedavime başlandı
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim nasip edr inşallah hayirlisindan..benim de raporsuz olcak nekadar tuttu toplam acaba?gittigin ay basliyor mu merk ettimkızlar merhaba bende hulusi hocanın hastasıyım tek gen taşıyıcısıyız biz dun 8 tane yumurta toplandı malesef olumlu sonuc gelmedi bugün gelişemediğini söylediler.Allah herkese evlat nasip etsin şimdi ne yaparız ne yol izleriz hiç bilgim yok. Bende raporsuz hastayım yeterki olsunda biz parayı geçtik.pgt yöntemiyle yaptırcaktık ama daha o aşamaya bile gelmedibende 26 yasındayım pes etmicem tekrar denicem ilk denememdi kızlar yardımcı olurmusunuz sizin aşamalarınız nasıl oldu ikinci deneme arasında ne kadar süre veriliyo
Ilaclar 1500 civari tuttu sehirdisindan geldiğim yol masrafini geciyorum 122tl muayene ucreti 11.gune kadar odeme yapmiyosun regl 2gunu kontrol edip normalse hemen basliyosun ignelere tek yumurta 3750tl bizden fazla aldilar bide intergen le konustuk eger saglikli olsaydi yumurtalar oraya gidio incelencekti olmadigi icin para iade ama ne kadar bilmiyorum 4430 tl verdikÖncelikle geçmiş olsun Rabbim nasip edr inşallah hayirlisindan..benim de raporsuz olcak nekadar tuttu toplam acaba?gittigin ay basliyor mu merk ettim
Nasıl ilk defa duydum yumurta başına para alındığınıSaglikli yumurta cikiyosa 2 tane 1800 tl yapiyo yani yumurta basina 900 tl aliyolar ben butun islem ucretini yazdim
Eger yaptirmadiysan smear testinide yaptir anlican ilk muayene 122 ekstra olursa ucret aliniyo bide bazi kanlar var ucretli aciliyet durumunu ogren devlette yaptir whatsaptan hocaya atarsinNasıl ilk defa duydum yumurta başına para alındığınıyani toplam.da 7bini buluyo mu eger 2yumurta olursa hersey yolunda giderse inşallah..baska hastanenin sonuclarini kabul ediyorlar mi hani benim esimin tahlillerini mesela
Smear testini yeni yaptırdım canim ama genetik testi fln illaki yaptırmak gerekiyo mu..benim 1tane karnım da oldu ama doktor gerek duymadi öncesinde cok şükür sağlıklı bi oğlum var..esimin gecen sene yaptırdığı test var bide..yine oraya mi gitceksin canım bende sehir dışındayım tavsiye eder misin kesin orayıEger yaptirmadiysan smear testinide yaptir anlican ilk muayene 122 ekstra olursa ucret aliniyo bide bazi kanlar var ucretli aciliyet durumunu ogren devlette yaptir whatsaptan hocaya atarsin
Ben oldum cnm ama anestezili oldum ben sıkışık gelmemi de istememişti korkulacak bşy olmadı uyanınca yumurta toplamadan sonraki gibi ağrım oldu ağrı kesici serum iğne yaptılar yarım saate bşyim kalmadı ama bana rahme çizikte atmıştı belki ağrım ondan olmuşturDaha önce histeroskopi yaptıran var mı canınız acıyor mu sıkışık gel dedi doktor biraz korktum bayiltmiyo sanırım
Bugün yaptırdım anestezi uyguladı iyi ki Polip çıkmış Rahimde onları temizledim dedi patalojiye göndermiş çıkan sonuca göre tüp bebeğe baslicaz dedi ağrım oldu benimdeBen oldum cnm ama anestezili oldum ben sıkışık gelmemi de istememişti korkulacak bşy olmadı uyanınca yumurta toplamadan sonraki gibi ağrım oldu ağrı kesici serum iğne yaptılar yarım saate bşyim kalmadı ama bana rahme çizikte atmıştı belki ağrım ondan olmuştur
Geçmiş olsun cnm polip alınması daha ciddi çizikten tabii senin daha çok ağrın olmuştur ama inşallah bebeğinin gelmesini kolaylaştırır artık. bütün tetkiklerin yapılması taraftarıyım bende insanın aklında bşy kalmadan tedaviye başlamanın psikolojisi bile avantaj oluyorBugün yaptırdım anestezi uyguladı iyi ki Polip çıkmış Rahimde onları temizledim dedi patalojiye göndermiş çıkan sonuca göre tüp bebeğe baslicaz dedi ağrım oldu benimde
Evet canim hulusi hocadan memnunum ama aklıma hep embiriyologu takiliyo lab. Kısmı belki de benim ilk diye elfam yapiyorum ama 8tane yumurta kendi kendine bölünmüş dedi ne demek dedim partogenetik dedi arastirdim bulamadim regl olunca gitcem bakalim yumurtalar neden bolunuyoSmear testini yeni yaptırdım canim ama genetik testi fln illaki yaptırmak gerekiyo mu..benim 1tane karnım da oldu ama doktor gerek duymadi öncesinde cok şükür sağlıklı bi oğlum var..esimin gecen sene yaptırdığı test var bide..yine oraya mi gitceksin canım bende sehir dışındayım tavsiye eder misin kesin orayı
Evet ağrım ve kanamam ara ara devam ediyor. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Geçmiş olsun cnm polip alınması daha ciddi çizikten tabii senin daha çok ağrın olmuştur ama inşallah bebeğinin gelmesini kolaylaştırır artık. bütün tetkiklerin yapılması taraftarıyım bende insanın aklında bşy kalmadan tedaviye başlamanın psikolojisi bile avantaj oluyor
Çok enterasan gercekten burda sürekli biseyler duyuyorum..ins bus efer bisey olmaz canim..bize biraz fazla geldi hastane galiba vazgeccez ordan..gazi aklim da bakalim hayırlısıEvet canim hulusi hocadan memnunum ama aklıma hep embiriyologu takiliyo lab. Kısmı belki de benim ilk diye elfam yapiyorum ama 8tane yumurta kendi kendine bölünmüş dedi ne demek dedim partogenetik dedi arastirdim bulamadim regl olunca gitcem bakalim yumurtalar neden bolunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?