Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Bende çok memnunum şuan tup Bebek tedavisinde yim inşaallah bende güzel haberler alirim

Bende çok memnunum şuan tup Bebek tedavisinde yim inşaallah bende güzel haberler alirim
İnşallah canım ya. Ben bir arkadaşımı daha yönlendirdim o da hamile kaldı. Herşey Allahtan tabi ama doktor da jiç bir şeyi riske atmıyor.

İnşallah canım ya. Ben bir arkadaşımı daha yönlendirdim o da hamile kaldı. Herşey Allahtan tabi ama doktor da jiç bir şeyi riske atmıyor.
Evet çok araştırdı beni takip etti başladı umarim bende gugüz sonuçlar alirim yaknzj bişi sorucam bende 5.gun yumurta takibi nde 7 yumurta dedi cogalir mi sonuna doğru

Benim çoğaldı canım. Büyğk olanları sayıyorlar. Büyüdükçe sayıyor. 16 toplandı bende 10 u döllendi. 2 si 1. Kaliteydi transfer edildi 1 i tuttu çok şükür. Şu anda 3 aylık bebeğim

Benim çoğaldı canım. Büyğk olanları sayıyorlar. Büyüdükçe sayıyor. 16 toplandı bende 10 u döllendi. 2 si 1. Kaliteydi transfer edildi 1 i tuttu çok şükür. Şu anda 3 aylık bebeğim
Ay çok güzel maşallah insallah bizde boyke güzel haberleri veirriz

herkese selamlar bende şuan Hulusi Hocaya gidiyorum tüm testlerimiz yaptı bu ay tedaviye karar verecektikki bende sol yumurtalığımda 4,5 cm ve 3,9 cm çapında 2 adet çikolata kistim olduğunu gördük. 1 ay doğum kontrol hapı kullan sonra ameliyat dedi ameliyattan çok korkuyorum

Bende hulusi hocaya gidiyormm benndede çikolata kisti var suan tüp Bebek tedavisinde yim ama doktor mükemmel biri ona guven

Merhaba kızlar; ben de Hulusi hocaya başladım. Bana önce aşılama yapalım dedi rapor için gerekliymiş daha önceden 2 klomen 1 iğneli aşılamam vardı. Şimdi 2. İğneli aşılamama başladık. Umarım hepimiz güzel haberler alırız.

Bende hulusi hocaya gidiyormm benndede çikolata kisti var suan tüp Bebek tedavisinde yim ama doktor mükemmel biri ona guven
siz ameliyat oldunuz mu yoksa direkt tüp bebeğemi başladınız? Hulusi hocaya güvenim tam ama çok kalabalık olması beni strese sokuyor bi an önce muayne olup çıkmam gerekiyormuş hissi uyandırıyor bu yüzden soracaklarımı soramadığımı düşünüyorum.

Öyle oluyor sormak istediklerini unutuyorsun ben bir alıp soruyorum ama doktor dan memnunum kalabalık olsun ama bana cozun bulmasi onemluydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…