Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Umarim en kisa zamanda saglikli bi sekilde bebegine kavusursun beklemek o kadar zor ki.insan yasayinca biliyor nasil oldugunu

Merhaba arkadaşlar,ben de Hulusi hoca da tedavi görüyorum, evet kalabalık bir bölüm,hastaları çok yalnız hocam samimi ,içten ,işini iyi yapan ,sorulara tatmin edici cevap veren ve para hırsı olmayan bir hoca

İlk tüp bebek denemesinde üç hafta önce kimyasal gebelik oluştu , ikinci denemeden önce eşimden sperm DNA hasar testi,ikimizden kromozom analizi ve benden alerji testlerini istedi, bugün alerji testinin sonucunu aldım CD 56 düşük çıkmış , sanırım bağışıklık sistemiyle ilgili bir sorun var

Merhaba arkadaşlar,ben de Hulusi hoca da tedavi görüyorum, evet kalabalık bir bölüm,hastaları çok yalnız hocam samimi ,içten ,işini iyi yapan ,sorulara tatmin edici cevap veren ve para hırsı olmayan bir hoca

Çok haklısınız hocamiza güveniyoruz ama bazen unutmasa keşke demeden edemiyoruz.

Detaylı incelemeye almış sanırım benim de down sendromlu duyduğum var diye eşimle genetik inceleme yaptırdık sorun çıkmadı ama riskiniz artmış durumda pgt öneririm dedi ama ekonomik durum el vermiyor maalesef. adet olmayı bekliyorum bende tedaviye başlayacağım bir hafta kadar var

Hocamız çok yoğun epey hastası var, siz neyi unutmasa dediniz?neden risk artmış demiş yaşınızdan dolayımı?benim yaşımda 37 de. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz:)

Hastasına ve ne işlem yaptığını ya da yapmayı planladigini unutuyor sana ne yapacaktık diyor olsun iyi Hulusi hocam.
Normalde down sendromlu düşük yaptıktan sonra tekrar down sendromlu bir gebelik yaşanmasi ihtimali 33 kat artıyor imiş. Yaşım 35. Rabbim isteyen herkese tez vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah.

Bende tedavi sürecindeyim bugün son günüm c.tesi opu var sizlerin nasıl gidiyor kızlar

Bende tedavi sürecindeyim bugün son günüm c.tesi opu var sizlerin nasıl gidiyor kızlar
Kontrol nasıl geçti yeterli sayı ve büyüme vardır inşallah.
Cumartesi opu okuyunca heyecanlandim. Transfer için beklenecek mi yapılacak mi inşallah saglikli embiryolarin olur

Kontrol nasıl geçti yeterli sayı ve büyüme vardır inşallah.
Cumartesi opu okuyunca heyecanlandim. Transfer için beklenecek mi yapılacak mi inşallah saglikli embiryolarin olur
5.güne bekletecek sanırım bu sefer benim çok umudum yok tabii ama nasip

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum.2 sene önce Hulusi hocanın hastasıydım.1 tüp Bebek deneyimiz oldu ama maalesef sonuç negatif. Eylül'de tekrardan tedaviye başlayacağız.ilk tüp bebek tedavisi çok zor geçti ohss olmuştum.55 kilodan 65 kilo oodum cunku vücudum su toplamıştı midemden delik açicaklardı su boşaltmak için ama korktuğum için vazgeçtiler.bit kaç günde 22 tane serum yedim ilaçlar iyi gelmedi kusmaktan gözlerim kanama yapmıştı görmenizi dahi istemezdim. Gozlerimi kaybetmek uzereydim.zor bir süreçti.ohss olduğum gün 5 gün blaskoist embriyo transferi olduğu ve çok iyi gelişen embriyoyu tutmama gibi sansı yoktu transfer edildikten 3 gün sonra şişkinliğim gitmeye başladı tabi giderken de. Vücudum da ne var ne yok eriterek gitti.yani embriyoyu da eritti gitti.tedavi suresinde herdey o kadar gzuel gidiyorduki taki ben ohss olana kadarhulusi hoca çok iyi bir doktor gerçekten mükemmel bir insan yine başkent hastahanesi ne gidecem. Eylül'de tekrar başlayacağız

Çok geçmiş olsun zor süreçler herkes farklı tepki veriyor dozaj ayarlamak zor.
Yeni tedaviniz olumlu sonuçlanır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…