Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Merhaba ben de Hulusi Hoca da ilk tüp bebek işlemime başlayacağım. Yumurta toplama işlemi genel anestezi ile değil de sedimantasyonla yapılacak dediler Ağrı acı hissediliyor mu acab?

Merhaba ben de Hulusi Hoca da ilk tüp bebek işlemime başlayacağım. Yumurta toplama işlemi genel anestezi ile değil de sedimantasyonla yapılacak dediler Ağrı acı hissediliyor mu acab?
Canım bide bu sana bağlı anesteziyi ne kadar kaldıracağına bağlı kimisi hiç ağrı hissetmez kimide ağrı hissedebilir ne kadar boyutta bir ağrı dersen dayanamayacak bir ağrı degil benim toplama olduktan sonra başka bir odaya alindim Hulusi bey geldi bana birşeyler sordu bilincimin yerinde olup olmadığı icin.sonra tekerlekli sandalyeye oturdum 15 dkk sonra serum verdiler.yarim saat sonra evimdeydim

Sadece biraz halsiz oluyorsun toplama olduktan sonra

Kızlar bişey sorucam bende hulusi beyde daha önce iki kere deneme yaptım o dönemlerde rahime neupogen diye bi ilaç sıkıyordu ben nedir bu ilaç dediğimde gebelik aşısı demislerdi şimdiki tedavi gördüğüm hastanede aynı ilacı sıktı rahim kalınlaştırmak için kullanıyoruz dedi hulusi bey ve gögşen bey sizede bu ilacı kullandımı siz hiç sordunuzmu ne için bu diye faydası oldumu lütfen kullanan yazabilirse çok sevinirim türkiyede genellikle hulusi bey ve gögşen bey kullanıyor bu ilacıda o yüzden sordum

Enfeksiyon riski olanlarda riski azaltmak için kullanılan bir ilaç diye biliyorum ilk duydum tüp bebekte böyle bir ilacın kullanılması

Enfeksiyon riski olanlarda riski azaltmak için kullanılan bir ilaç diye biliyorum ilk duydum tüp bebekte böyle bir ilacın kullanılması
Evet canım normalde kanserli hastalarda kullanılıyormuş ama tüp bebektede rahim kalınlaştırmak için kullanıyorlarmış

Evet canım normalde kanserli hastalarda kullanılıyormuş ama tüp bebektede rahim kalınlaştırmak için kullanıyorlarmış
Doğrudur canım hayırlısı olsun bakalım bende Eylül'de baslayacaktim tedaviye heralde 1.2 ay içinde tekrardan başlayacağım Hulusi Bey'le denedik olmadı birde göğşen hocayla denmeye karar verdik

Doğrudur canım hayırlısı olsun bakalım bende Eylül'de baslayacaktim tedaviye heralde 1.2 ay içinde tekrardan başlayacağım Hulusi Bey'le denedik olmadı birde göğşen hocayla denmeye karar verdik
Hulusi beyden memnun kaldiniz mi bir de ne kadar tuttu cevap verirseniz çok sevinirim

Seninde tedavin hayırlı olsun tatlım ❤

Hulusi beyden memnun kaldiniz mi bir de ne kadar tuttu cevap verirseniz çok sevinirim
Kuzum Hulusi bey gerçekten iyi bir insan çok yoğun bazen hastalarını unutabiliyor pek ilgilenmiyor.6.5 7 milyar arasi para tuttu iki sene önce kendinizi çok iyi bir şekilde hatırlatmaniz gerekir yeri geldi bizi çok ihmal ettiler hemşireler bir gün kalmış yumurta toplamaya bize 3 günlük perhiz gerekiyor dediler tamam onada tamam dedik sacmaladilar yani dediğim gibi canım kendini hep hatırlatman gerekiyor benim çok zor bir tüp bebek deneyimin oldu çok zordu yasim daha 18 di ölümle pencelestim.yasim geregi belki de kaldiramadim durumun kötüydü transfer olurken 800 TL geriye hastane tarafından ödendi çünkü durumun gerçekten kotuydu

Hulusi Bey'le denedik olmadı göğşen hocayı da çok öneriyorlar birde onuna denemek istiyoruz inslalaah hayırlı sonuçlar alırız herzamn dua etmisimdir rabbim herkese evlat nasip et kucağımiz evlatlarla dolsun kimsenin yuvası evlat için dağılmasın diye dua ederim rabbim herkese evlat nasip etsin hayırlısıyla bilirim ki yakınından birinin hamile kalmasın yada cevrende karnı burnunda hamile tombiş birini görürsün. Birazda olsa üzülürsün boynun bükülür en çok ta sevdiğim adamın sevdiği kadından evladı olmayi çok istiyorum biliyorum ki sevdiğim AdAm beni üzmek istemiyor ama içten içe oda evlat sahibi olmak çok istiyor.

Ayyy çok geçmiş olsunnn çok üzüldum da çokta gencmişsin aslında sonucu inşallah güzel olur hepimiz için Allah yardımcımız olsun

Çok teşekkürler .Birde siz embriyo dondur ma işlemi ve embriyoya genetik tarama testi yaptırdınızmı acaba?Yaptırdıysanız ücreti ne civarda?

Göğşen hocayla daha görüşmedik de araştırdığım kadarıyla iyi biri hastahanede gördüğüm kadarıyla da iyi bir doktor .
Çok teşekkürler .Birde siz embriyo dondur ma işlemi ve embriyoya genetik tarama testi yaptırdınızmı acaba?Yaptırdıysanız ücreti ne civarda?
Embriyo dondurma yapamadik canım zaten 12 tane embriom oldu 12 embriyo dan 5 tanesi iyiydi 3 gün 2 tane kaldı ikisi koyulcakti 5 gün transfer olunca 1 tane kaldi

Ben hulusi hocaya tüp bebek tedavisi yaptırdım. İlk seferde tuttu. Hulusi hoca mükemmel biri ta Adanadan gittim tedavi oldum. Ve iyi ki on gitmişim. Zaten insan bir kere görüşünce okadar bilgili ki hoca başka bir doktora gitmek istemiyor insan. Evet o kadar yoğun bir merkez ki arada aksaklıklar oluyor ama ben çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…