Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

canim tesekkur ederim cevabin icin.ozamana geldigimde aklimda olsun canim. bende lokal istemiyorum.uyuyim uyanayim bitmis olsun hersey.
Rica ederim tatlim bencede bosuna stres oluyosun gerek yok hafif damardan anestezi verirler sedasyon seklinde islem 10 20 dk bise oyle genel anestezi falan degil hafif damaryolundan sedasyon verirler uyursun biseyden haberin olmaz ama islem oncesi hocaya soyle

Canim benim

Canim benim iste bu miyom ta sol tupun agzina kadar inmis demisti Yarabbim hepimize yardim etsin aynen pazartesi gorusecegim bakalim ne dicek insanin moreli bozuluyor ister istemez sen nasilsin nasil gidiyor
Ben bekliyorum ne yapalım artık işimiz beklemek... aklıma getirmemeye strese girmemeye çalışıyorum ama aklıma geldikçe bir aksilik olur mu diye içim sıkılıyor. ..

bizde sperm sayisinda sknti yok oleri hareketimiz dusuk.. myom varken 6 ay gebelik dnedik olmadi sonra hsg cektik ilac gecisi olmadi sonra ameliyat myom alindi 6 ay sonra tekrar hsg ve tupler acik. 4 ay oluyor biraz deneyin dedi su an icin tek sorun esimin hareket azligi.. Bu sekildede olabilir deneyin dedi bakalim ama olmuyor sabrim kalmadi galiba 1.5 yildir surekli birsey cikiyor

Hulusi hoca hamile kalamama sorunu ile ilgili gittiğim ilk doktor. İnternet ününü duyup gittim, pek bi güleryüzle ilgili doktor. 2 kere aşılama yaptı tutmadı ara verdik tedaviye tüp bebeğe geçecektik artık sonra ki ay 15 gün gibi kısa bi sürede regli olunca Hulusi hoca da malum saatlerce bekliyorsunuz 3 dakikalık muayene için onun yerine arkadaşımın tavsiyesi üzerine başka bir doktora gittim. Tedavilerde ilk etapta klomen ile başlanır kullandın mı diye sordu hayır 2 kere aşılama oldum dedim ve klomen kullanalım deyince hiç ümidim yoktu. Aşılama da tutmadı hapla mı olacak dedim ve oldu HAMİLEYİM. İlk klomen kullanmam da 3 tane yumurtam oldu . İlişkiye girmem gereken günü bırakın saatlere kadar söyledi sabah 6,7,8 dedi. Herşeyden önce tabiki Rabbimin takdiri o nasip etti ve oldu. Ama tedaviye yanlış şekilde başlamaları tek yumurta geliştirilerek yapılan aşılamam hastanede saatlerce beklemem hem zamanımı aldı hem de psikolojimi mahvetti. O yoğunlukta herkese aynı ilgiyi aynı özeni göstermesi imkansız kızlar 2 dakika durup soru bile soramıyor sunuz , Rabbim bana nasip etti çok şükür isteyen herkese versin inşAllah

Hulusi hoca hamile kalamama sorunu ile ilgili gittiğim ilk doktor. İnternet ününü duyup gittim, pek bi güleryüzle ilgili doktor. 2 kere aşılama yaptı tutmadı ara verdik tedaviye tüp bebeğe geçecektik artık sonra ki ay 15 gün gibi kısa bi sürede regli olunca Hulusi hoca da malum saatlerce bekliyorsunuz 3 dakikalık muayene için onun yerine arkadaşımın tavsiyesi üzerine başka bir doktora gittim. Tedavilerde ilk etapta klomen ile başlanır kullandın mı diye sordu hayır 2 kere aşılama oldum dedim ve klomen kullanalım deyince hiç ümidim yoktu. Aşılama da tutmadı hapla mı olacak dedim ve oldu HAMİLEYİM. İlk klomen kullanmam da 3 tane yumurtam oldu . İlişkiye girmem gereken günü bırakın saatlere kadar söyledi sabah 6,7,8 dedi. Herşeyden önce tabiki Rabbimin takdiri o nasip etti ve oldu. Ama tedaviye yanlış şekilde başlamaları tek yumurta geliştirilerek yapılan aşılamam hastanede saatlerce beklemem hem zamanımı aldı hem de psikolojimi mahvetti. O yoğunlukta herkese aynı ilgiyi aynı özeni göstermesi imkansız kızlar 2 dakika durup soru bile soramıyor sunuz , Rabbim bana nasip etti çok şükür isteyen herkese versin inşAllah
Nereye gttin canim peki paylasrsan bizim icin sevinirim

Kizlar ben malesef doktorumu degistiricem galiba cunku miyomektomi sonrasi sol tupum tikandi miyom denilen sey adenomiyozis cikti denildi cok nadir karsilastigim bir durum bu falan dedi neyse bizde baske hekimlere gittik ne alaka dediler alakasi yok herkeste olabilen bisey ayrica adenomiyozis falan yok dediler simdi ben tekrardan histereskopi ile sol tup tikanikligi acilmasi icin isleme tabi tutulcam Hulusi Hoca bu yolda bazen acimasiz konusabiliyor emin olmadan.
Iki doktora gittim muayene icin emin olun daha ferahtim dogru duzgun aciklamalar yapildi dinlendi bu cok rahatlatti beni

Ya Allah askina bu hastaneye nie ulasilamio telefonlari niye acmiyorlar sinir oldum.iyice yaa..50 bin tane numara var yok hemsiresi yok dahilisi birini acan yok sorun oldugunda ulasacak muhatap bulamioz ne bbicim yer ya burasi boylee

Ya Allah askina bu hastaneye nie ulasilamio telefonlari niye acmiyorlar sinir oldum.iyice yaa..50 bin tane numara var yok hemsiresi yok dahilisi birini acan yok sorun oldugunda ulasacak muhatap bulamioz ne bbicim yer ya burasi boylee
Cooookkkk yogun bir hastane canim malesef

selam canım bana kızmıştın hatırlarsan novaart topiğindeyken. önemli olan beklemek değil demiştin sonuç demiştin. ben aslında bunları anlatmak istemiştim sana ama çok ayrıntılı yazamamıştım. merkezin bu anlamda da önemli olduğundan bahsetmiştim çünkü bu süreçte de yıpranıyor insan. hatta beni şikayet etmişsin göğşen hocanın topiğinden isim vemeden bazıları olumsuz konuşuyor moralimi bozuyor diye. o gün çok üzülmüştüm. bir daha da yazmadım. merkezi kötülemek değildi niyetim. hocaların bilgisi ve tecrübesine de güvenim sonsuz. ben sadece başıma gelenleri paylaşmıştım. başkalarına örnek olsun diye. ama bak bir telefonda beklemek bile insanı nasıl yıpratıyormuş. keşke beni yargılamadan önce anlamaya çalışsaydın. tedavi sürecin inşallah gerginsiz, beklemesiz ve sinirlerin yıpranmadan geçer. inan bana pozitifi alsam merkeze hiç bakmıcam ama şimdi böyle hissediyorum =) bu ufak sitemimi samimi olarak görüp yorumlarsan sevinirim.

Çok sevindim. Zaten hocayla görüştük, benim de içim ısındı. Allah nasip ederse ocak gibi tedaviye başlayacağız. İnşallah benim de senin gibi ikizlerim olur...
Rabb'im bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
Canim Merhaba yazdıklarını okudum da bende hulusi hoca da baslayacagim Şubat ayında senin nasıl geçti tedavin merkez nasıldı hulusi hoca nasıldı bana lütfen yardımcı olurmusun

merhaba kızlar hulisi hocada pgt yöntemi yapılıyormu aceba ayrıca dr için bi iletişim telefonu yazarsanız çok sevinirim

İzinli degil kizlar ben bugun gittim daha ayagi alcida evet ama muayenelerini yapiyor

normal hasta alımı yapmıyormus sadece tup bebek ıcın gelenlerı alıyor ıslerı yavaslamıs dogal olarak tek ayak ıs yapıyor adam Allah sıfa versın.

randevu ısteyınce verılmıyor ama tedavı ıcın gıdılecekse adetın 2 veya 3. gunu gıdenlerı alıyorlar göğşen beyın hastaları oglene kalmadan bıtıyor ama hulusı beyın dogal olarak yavaslamadan ve yogunluktan sarkıyor bılgınız olsun. ayrıca her ısteyenıde hemen tedavıye baslatmıyor oncelıkle gereklı testler ve vucudu hazırlamak gelıyormus bızzat ogrendım kılo vermemı ıstıyor ve dıyetısyene yolladı testler ıstedı bakcaz dedı oyle kafadan tedavı olmaz dıyor.

Back
X