Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben deee :)Her zaman Uyaroğlu olmuşumdur.![]()
Fikir güzel aslında ama bilemedim :) ismi lazım değil hayatımdaki bazı şahsiyetlere sağlam salladım burada :) tanıdık çıkma ihtimali korkutmadı değil yani![]()
Severim Senin Dürüstlüğünü
Helal Olsun vallahi,![]()
![]()
Fikir güzel aslında ama bilemedim :) ismi lazım değil hayatımdaki bazı şahsiyetlere sağlam salladım burada :) tanıdık çıkma ihtimali korkutmadı değil yani![]()
T tmerdor mekan benim için hiç fark etmez dediğim gibi çoğunluk ne diyorsa uyarım ben de :)Atlantis veya metromall de bi kahve iyi giderdi sanki![]()
Hgahahahaha kizlar 20 gunden fazla yokum sehir disindayim buradan baska bir tatile gececegim ancak bayram donusu olabilirrrrrr
Arkadaş değil salladıklarım ama :)) neyse boşver. Metromall bende sevdim ferah gerçektenince bilek helalleşmek için fırsat o halde, sağlam dostluklar atışma ile başlıyor zaten.. :))
bir arkadaşımla atışmaya sebep tam 27 yıllık dostluk kurduk üstelik ayrı ayrı şehirlerde olmamıza rağmen :)
T tmerdor mekan benim için hiç fark etmez dediğim gibi çoğunluk ne diyorsa uyarım ben de :)
yalnız atlantise bir kere bile gitmedim.. çok geçtim önünden arkasından yanından ama içine hiç girmedim bilmiyorum..
metrolmall bu Ankara'da en beğendiğim AVM.. üstü açık ferah harika yapılmış gerçekten..
hımm senin o sallayan şahıs olduğun bilinebilir mi sonuçta sanal ortam ay :)Arkadaş değil salladıklarım ama :)) neyse boşver. Metromall bende sevdim ferah gerçekten
Bir yüzyüze gelelimde bakarız durumahımm senin o sallayan şahıs olduğun bilinebilir mi sonuçta sanal ortam ay :)
çaktırmazsın olmadı![]()
hayırlısı ile hadi bakalım:)Bir yüzyüze gelelimde bakarız duruma![]()
Genel olarak dağılım nasıl? Hangi semtlerdeniz ve yaşlarımız tabiki:)hayırlısı ile hadi bakalım:)
bayram sonrası inşaallah..
Bende aynı durumdayımmmBende Ankara’ya evlenip gelenlerdenim 4yıl olacakhiç çevrem olmadığı için belki de alışamadım bu şehre
bi buluşma sayesinde belki de arkadaşlarım sizler olursunuz
![]()
Bende eryamannben eryaman, 40 lılı yaşlardayım oooyyyhh oyyy :))
sen ?
süppeerr bizim dostluklarımız sağlamdır:)
hoş geldin biraz geç oldu ama :))
arkadaşlar toplaşın bir iftar mı edelim ?
iftar sonrası çay desem o da geç olur..
ya da bayram sonrası bir hafta sonu kahvaltı ya da kahve keyfii ..
ne dersiniz ?
T tmerdorZipzip- @Venusundogusuu @hayaksii
ince bilek @Wynonna
Uraniaaflora
Efelihayat
Monny @Nameles @R4bi4 @AmtMrv @Neseli----___----- @diclekskn
UnknownMs @Karbeyaz06 @whiteice67 @dam1 @gaia Toprakana @HeraVenüs @Pink_Flamingo @Kubraikra @bhrorhn @Swan-85 @zanaa06 @TopraKahveBob
veee..
asıll sayfa sahibiSafistd
oh ya bitirdim isimleri..
emeğe saygı lütfen eksiksiz bir buluşma diliyorum çok heyecanlı :)
Bende aynı durumdayım valla geldim şu yoz şehre yapayalnız kaldımBende aynı durumdayımmm