- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Valla bendr gitmeyi hic istemiyorum onlara olan ofkem daha dinmedi ama baski yapiyolar bana.ben baskidan fazla etkilenmem ama bebegim hasta olur die korkuyorum cocuguda hep yatak odasinda birakamamki yazik gunahKv yanina gidersen eger hayat sana lohusalik sendromu nasil bisey onu ogretir. Ben kesinlikle gitme derimm ben dogumumda gittim 2hafta sendromla ugrastim kv kp birsey yapmasa bile karnimi ac uykusumu var imalari sinir krizi gecirmeme sebep olacakti. 35gun kaldim 5gunde kendi annemde kaldim. En iyisi senin kendi evin. Ben 40dan sonra duzeldim kendime evime gectigi icin. Bir daha tovbe cektim gitmem :) buyuk konusmayim
Ne yap ne et eşinizi ikna edin gitmeyin. Kendi evinizin rahatlığını orada bulamazsınız. Lohusalık zamanınız işkence gibi geçer. Ben kendi evimde olduğum halde 1 hafta resmen işkence gibiydi..
annen gelip bakcaksa sizin evde kesinlikle gitme derim ..illaki birgun kendi evine gelcen burak cocugun alissin sicaksa sicak soguksa soguk ..
lohusayken cok zorlanabilirsin ..
Allah yardimcin olsun
Vala simdiden soguk bide bebek aralik ta dogucak havalar dahada soguk olur.bebek hasta olur die korkuyom bendeEvin soğuksa git bebeğin ciğerlerinin üşümemesi lazım.
Tesekurler.kafam gercekten cok karisik napcami sasirdim kldimBe eğin sonuçta yine sizin evde büyümeyecek mi?
Ha ilk doğduğunda ha bir ay sonra..
Üşürse üstüne bi kat daha giydirirsin
Beresini eldivenini takarsın.
Yardımcı olmak isteyen de gelir evinizde yardımcı olur.
Böylelikle sen de bir an önce kendine bi düzen kurma şansı bulursun.
Hayırlı doğumlar diliyorum.
O zaman git bence. Yazık bebek hasta olmasın. Hem sana karışırlarsa söylersin psikolojim bozluyor diye. Bir de nasıl giderse öyle olur o yüzden ayağınızı uzatın sadece dinlenin. Hayırlı doğumlar.Vala simdiden soguk bide bebek aralik ta dogucak havalar dahada soguk olur.bebek hasta olur die korkuyom bende
sen bilirsin ama cocugun illaki sizin evde buyucek onlar gelsinler kalsinlar hic kendi evin gibi olmaz anne gibi de olmicak zorlancan dikislerin olcak kalakmican falan da dilan :/Annem bana dedi ben sana bakarim ama kv kp israrlarinu gorunce simdi oda git dedi bana
Aranız çok iyi olsa bile gitme derdim yine.Lohusalık başka bir şey.Yaşayınca anlayacaksın.Huzurlu geçirmen hem senin hem bebeğin için çok önemli.Alışır bebek.O kadar kapı açıp kapamadan bişey olmaz korkma.Evinde kal.Eşine de çekinirim orda falan gibi bişey uydur.
sen bilirsin ama cocugun illaki sizin evde buyucek onlar gelsinler kalsinlar hic kendi evin gibi olmaz anne gibi de olmicak zorlancan dikislerin olcak kalakmican falan da dilan :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?