Baskı yapıyolar

Vala simdiden soguk bide bebek aralik ta dogucak havalar dahada soguk olur.bebek hasta olur die korkuyom bende
Isınmayı nasıl yapacaksınız eger soba kuruluyorsa soba kurun baca vardır diye düşünüyorum sobalı oda da yatar kalkarsın bebeğinide orada yatırırsın orada yıkarsın annende bakacakmış gitmene gerek kalmaz.Kapıda ne sorunu var anlamadım ama soğuk geçiyorsa soguk geçen yerlere köpük vs gibi şeyler yapılır fazla pahalı olduğunu düşünmüyorum.

Eviniz o kadar soğuk mu? Sonuçta akşama kadar kapı açık oturmayacaksiniz neden üşütsun. Sıcaklığa uygun giydirirsiniz. Soğuk ülkelerde çocuk yetişmiyor mu? Cereyan yaptırmayın. Abartıp terletip usutmeyin. Hiç birşey olmaz. Kp hatırı nedir ya. Doğum bu insanın kendine tahammülü olmaz kaldı ki anlasamiyormussunuz size iyilik olsun diye mi yoksa yorumda söz hakkı olsun diye mi acaba? Kısacası hiç gerek yok bence

Kv ile birlik mi yaşıyorsunuz normalde ?.. Yoksa eviniz ayrı mi ve annenize yakın mi yani ?..

Esim babasina coooooookkkk deger veriyo o ne derse o kafasinda.babasinida savunuyo zaten " adamin sucu yok annem kiz kardeslerim onun emekli maasini bile ondan aliyolar dukkan dan para geldigi halde " dio

Kesinlikle gitmeni önermiyorum. Altan gir üstten çık eşini ikna et. Lohusayken hiç çekilmiyor insanlar.

Ve evet ev soguk simdiden bize gore iyi ama bebege gore degil bence oturdumiz odadanda dis kapi aciliyo iceri dahada soguk olur

25 günlük bir lohusa olarak kesinlikle gitme derim evinde kal nazini cekiceksede anneniz ceksin şahsen kv kp ile bildiginiz depresyona girer cikamazsiniz 6 gün kaynanam geldi yanıma resmen gün saydim çünkü gerçekten insanın elinde olmadan hersey gözüne batıyor kv iyi de olsa insan sinirsel olarak odaklanıyor, bence evinizde kalın en azından zorlansanizda kendi eviniz duzeniniz

Oyuzdn esimle tekrar konusmam lazim ama bebegim benim yuzumden hasta olursa ben cok uzulurum

Ve evet ev soguk simdiden bize gore iyi ama bebege gore degil bence oturdumiz odadanda dis kapi aciliyo iceri dahada soguk olur
Anladım şimdi evinize dışarıdan giriş oturma odasından yapılıyor başka giriş yok mu evde varsa oturma odasında ki girişi kullanmazsın.

Canım ya kötü bir durumdasın :) çekilmez gibi değillerse bebeğin için git. Baktın çok sinirleniyorsun eşine eve gitmeyi teklif et. Yardıma ihtiyacın olacaktır yalnız kalman doğru olmaz ilk haftalar. İlk bebeğin zorlanabilirsin o anki psikolojiyi bilemiyorsun en azından tecrübeli birisi olucak yanında.

Yani bebegimin hasta olmasindansa gitmek daha mantikli geliy:) bilemedimki.aslinda lohusalik donemi sinirli olunuyomus ya kv o sinir bende olsa aksine isime gelir butun kinimi dokerim rahatlarim valla :)

Yani bebegimin hasta olmasindansa gitmek daha mantikli geliy:) bilemedimki.aslinda lohusalik donemi sinirli olunuyomus ya kv o sinir bende olsa aksine isime gelir butun kinimi dokerim rahatlarim valla :)
:) bence de lohusa diyip işin içinden çıkarsın işte :)))) valla ben şimdiden planlar yapmaya başladım her fırsatta görümce,kv kim varsa laf sokucam. Sonra ay kusura bakmayın farkında değilim lohusa olsa gerek diyip işin içinden sıyırıcam :)))
Boşver bebeğini düşün bir iki haftadan birşey olmaz. Birinin yanında olması daha iyi daha kolay atlatabilirsin diğer türlü hem yetişemebilir hem dinlenemeyebilirsin. Eşinle evde gerileceğine kv ile geril daha iyi :))

Bu lohasalik gozumu korkutmaya basladi okadardami kotu bu lohusalik donemi ya
Canım o genelde hamileliğin nasıl geçtiğine bağlıymış. Eğer stresli bir hamilelik geçirdiysen kötü geçiyor. Ama sakin geçirdiysen 10 15 gün filan sürer. Arkadaşım vardı ilk 1 hafta stresli geçmişti sonra normale döndü. Tamamen hamileliğin nasıl geçtiği ile alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…