Baskı yapıyolar

ben gitme diyenlerdenim. lohusa lohusa kimse cekilmiyor. ben cekemedim yani. o yuzden kimseye tavsiye etmiyorum. bebek anne ve senin annen yeterli. sen dogurcan onun babasi degil. gonlu hos tutulmasi gereken sensin.

Cok mantikli ayy yine zehir gibiyiz :)) suan varya gidesim geldi yeminle kv kp gorumceme anyayi konyayi gostercem fitil fitil burunlarindan getircem :) benu nasil uzduler hepsinin hesabini odeticem :)) yine cokk kotuyum

Cok mantikli ayy yine zehir gibiyiz :)) suan varya gidesim geldi yeminle kv kp gorumceme anyayi konyayi gostercem fitil fitil burunlarindan getircem :) benu nasil uzduler hepsinin hesabini odeticem :)) yine cokk kotuyum
Hahahhaha hadi bakalım gücünü,lohusalığını konuştur :)))

Cok stresli gecti hamileligim jameya

ben gitme diyenlerdenim. lohusa lohusa kimse cekilmiyor. ben cekemedim yani. o yuzden kimseye tavsiye etmiyorum. bebek anne ve senin annen yeterli. sen dogurcan onun babasi degil. gonlu hos tutulmasi gereken sensin.

Cekilmiyim iste daha iyi maf ettiler beni esimin ailesi uzuntuden simde sira bende lohusalimi kullcam

Hadi ya o zaman biraz sıkıntılı geçebilir
Neden stres yaptın böyle?

Esimin ailesi cokk fena jameya anlatasam romsn olymur derler ya aynen ondan cok sıkıntilar cektim yeni yeni gozum acildi cevap vermeye basladm bnde eger suspusluga devam etseydim bunlar bni anamdan emdigim sutu burnumdan getirirlerdi

Esimin ailesi cokk fena jameya anlatasam romsn olymur derler ya aynen ondan cok sıkıntilar cektim yeni yeni gozum acildi cevap vermeye basladm bnde eger suspusluga devam etseydim bunlar bni anamdan emdigim sutu burnumdan getirirlerdi

E tamam işte kesinlikle acısını çıkartmalısın. Eline bu fırsat geçmiş tepe tepe kullan. Hatta arada da söyle siz bana hamilelikte yapmadığınızı bırakmadınız şmdi kendimi kontrol edemiyorum (ağla) zaten bir süre ağlayacaksın istem dışı :) bütün hormonları bebek alıyor birden feleğin şaşacak. Onlara sar gitsin ya madem kötülükse kötülükle karşılık ver. Kimseye kendini ezdirme boşver üzülen onlar olsun.

Yani bebegimin hasta olmasindansa gitmek daha mantikli geliy:) bilemedimki.aslinda lohusalik donemi sinirli olunuyomus ya kv o sinir bende olsa aksine isime gelir butun kinimi dokerim rahatlarim valla :)
oyle olmuyor iste. uykusuzluk yorgunluk milletin bilmislikleri. bebeginize adet adi altinda yapmaya calistiklari seyler. herkesin bebege hic bebek gormemis gibi yaklasmasi. coluk cocugun bebege bakma adi altinda oynamaya gelmesi... o donemde kalabaliktan kacmakta fayda var. bebek gormeye gelen de az gec gelsin. gununde tepende bitiyorlar. herseyi de soyleyemiyorsun. kafa bi dunya oluyor. hassas donem lohusalik. bebegin en savunmasiz gunleri. sadece soguktan korumak daha kolay bence. dikis agrilarin. dikisleree bakim. emzirme. emzirirken tepende dikilmek isteyenler oluyor. az insan iyidir. icerde bebek var diye yattiginiz odaya esinle uyurken kapi calmadan girilmesi. baskasinin evinde kuralda koyamazsin.

Suan gitmeye ikna oldum :)) sirf bunu onlara yasatmak icin.gunu gelince tekrar yazicam buraya kisasa kisas oh be dunya varmis kendimi daha iyi hissettim suan

Ben evde olsam gelen giden cok olur kv kp kimse gitmiyo :) ogun bi gelsin ALLAH buyuk.suan gercekten ofkemi onlara kusmak rahatlamak istiyorum.ve bebegim hasta olmasin istiyorum hepsi bu

Gidersen elini bir işe sürme bebeginle ilgilen.bu kadar cagirdiklarina göre el üstünde tutulmayi hakediyosun :)

Baski yapmalarina ne bakiyorsunki?dogum yapicaksin kp yaninda ne kadar rahat oturup/kalkabilirsin asil simdi senin kendi evinde gecirme zamanlarin,ben eminimki rahat edemezsin,rahat emziremezsin bir odaya kapanicaksin butun gununu orada gecireceksin,sen basina gelecekleri tahmin etmiyor musun?geleni gideni olucak,bebek biraz aglasa on tane mudahale cumlesi duyacaksin lohusalikta kv kp melekte olsa cekilmiyor,iyi niyetle birsey bile denilse sinirlerin ziplayacak sonra buraya "kv gittim iyi halt yedim"baslikli bir konu acabilme ihtimalin buyuk olasi

Sakın gitme.. ben bebeği 40 gün fazla çıkarmadım yatak odasından.. sende de ki eşine benim ilk doğumum.. benim için çok özel bi anı.. kimsenin hatrı için feda edemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…