- 7 Ağustos 2017
- 10.016
- 37.767
- 598
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Maddi yardimmi bak gene sinirlendim bi lokanta bi kahvehaneleri var kiraya cikiyoduk senelik 3.bucuk bi ev buldum paramiz yoktu yardim etmediler oldugu halde off yine sinirim taban yapti canikim :/ cok haklisin.tesekur ederimCanim hic birsey dogumdan sonra rahat etmen kadar onemli degil..sksirsaniz biraz gec odersiniz.. kv o kdr yardimci olmak istiyosa maddi yardim etsin madem. ben bi onceki dogumumda kv geldiginde yasadiklarimi dusununce hala gozlerim doluyor sinirleniyorum. Bu kadar ozel bi zamani bana bu sekilde hatirlatmaya kimsenin hakki yoktu. bu erkek milletine acimaya gelmez demedi deme :) sen iyilik edeyim derken onlar sana acimiyor genelde..
Bu seferde anlasma yaptim esimle.. lutfen bu sefer dogumdan once ve lohusaligi burnumdan getirme diye :) bi cok seyi gormezden gelmek zorunda kaliyorum simdi ama fiziksel olarak cok agirlastim gece uyuyamiyorum agrilarimdan yuruyemiyorum vs. Zaten toparlaninca ya da agrilarim olmasa yatacak bi insan degilim.. cok iyi bilir kendisi bunu.. Rabbim yardimcimiz olsun saglicakla kucagimiz dolsun insaAllah..