- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Ne alaka yaa "kadın" kelimesiyle bekaretin ne alakası var?Merhaba hanımlar, bugün babamla konuşurken geleceğim hakkında ben başarılı bir kadın olacam dedim ve bana söylediği şey şu neden başarılı bir kız demiyorsun da kadın diyorsun dedi laflarına dikkat et dedi ve ben bu baskıdan nefret ediyorum ve korkuyorum ağzımdan bakire değilim ben lafı çıkacak diye ki ben pişman bile değilim bakire olmadığıma ama bu baskı çok saçma geliyor ne yapabilirim bu konuda
Kadın olunca sanırım zar gidiyormuşNe alaka yaa "kadın" kelimesiyle bekaretin ne alakası var?
Ağzımdan aldınaklıma malum şahsın kadın mıdır kız mıdır bilemem çıkışı geldi
Çok haklısınızHahahaha çok komik yaaben de otuz oldum, annem hala 'koca kizsin' der, kadın demeye dili varmaz.
Boşver, madem baban böyle bir insan ne bahsediyorsun hayallerinden, arzularından. Hal hatır sor kapat
Allah'ım sana geliyorum nasıl kafalar yaşıyor insanlar şaşırıyorumKadın olunca sanırım zar gidiyormuş
Allah'ım sana geliyorum nasıl kafalar yaşıyor insanlar şaşırıyorum
Bunun namusla alakası yok. "Kadın" kelimesi cinsiyet belirtir. Küçük bebeklerin kimliğinde de "kadın" yazar.Namus çok yanlış anlaşılıyor
Ben de yanlış biliyormuşum öğrendimBunun namusla alakası yok. "Kadın" kelimesi cinsiyet belirtir. Küçük bebeklerin kimliğinde de "kadın" yazar.
Kesinlikleallah türk kadınına sabır versin baskı dediğin şey en yakının ailenden başlıyor maalesef..
"baba ben bakire değilim" deme ihtiyacı neden hissediyorsunuz kiMerhaba hanımlar, bugün babamla konuşurken geleceğim hakkında ben başarılı bir kadın olacam dedim ve bana söylediği şey şu neden başarılı bir kız demiyorsun da kadın diyorsun dedi laflarına dikkat et dedi ve ben bu baskıdan nefret ediyorum ve korkuyorum ağzımdan bakire değilim ben lafı çıkacak diye ki ben pişman bile değilim bakire olmadığıma ama bu baskı çok saçma geliyor ne yapabilirim bu konuda
Böyle bana baskı yapınca dondum kaldım"baba ben bakire değilim" deme ihtiyacı neden hissediyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?