Baskı

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Merhaba hanımlar, bugün babamla konuşurken geleceğim hakkında ben başarılı bir kadın olacam dedim ve bana söylediği şey şu neden başarılı bir kız demiyorsun da kadın diyorsun dedi laflarına dikkat et dedi ve ben bu baskıdan nefret ediyorum ve korkuyorum ağzımdan bakire değilim ben lafı çıkacak diye ki ben pişman bile değilim bakire olmadığıma ama bu baskı çok saçma geliyor ne yapabilirim bu konuda

Ben de yılllaaar yıllar önce, bi heyecanla kariyerimi yapacağım, çok güzel işim gücüm olacak, ayaklarımın üzerinde duracağım diye anlattığım zaman; baba sıfatını asla haketmeyen biyolojik "baba" kişisi bana, "anca iş güç diyorsun, evlilik dediğin yoh" diye çıkışmıştı. Sonra ben de evlilik meraklısı bi çocuk olmam hoşuna mı giderdi, başka bi adama bağımlı hayat sürmem güzel mi olurdu dediğimde "nö demek başka adama, çalışıp napacan" tarzı bi cümle kurmuştu.
Bu şahıs yıllarca evde iş beğenmeyip annemin eve bıraktığı fatura parasıyla gidip sucuk alıp yiyen tip yalnız.
Şu an yıllardır asla görüşmüyorum. Ona benzer bi psikopatla evlendim, boşandım. Hala okuyorum. Babalık yapmadığı gibi hayatımdaki etkileri yüzünden savruldum yıllarca.

Çok haklısınız benim kendimi düzeltmem gerek ne istediğimi bilmem gerek sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…