Bekar kendisiAnne babanizda söyleyin diyeceğim ama zaten onlar bunu istedi galiba en başından. 26 yaşındasınız düş yakamdan deyin. Evli mi abiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekar kendisiAnne babanizda söyleyin diyeceğim ama zaten onlar bunu istedi galiba en başından. 26 yaşındasınız düş yakamdan deyin. Evli mi abiniz
Bekar zaten evlensek belki benle uğraşmayı bırakırAbinizin işi gücü yok galiba, boş durmaktan size sarmış. 36 yaşında kazık kadar adam sizi bi salsa da kendi hayatına baksa artık. Yaşıtların baba oldu sen hala benim derdime düşeceğine yuva kur evden git de bi kurtulalım senden desene şuna.
Annene babana soyle. Benim annem babam siz misiniz yoksa abim mi diye bir cemkirin. Onlar gerekeni yaparBen 26 yaşındayım ailemle yaşıyorum. Üniversiteyi falan yaşadığım şehirde okudum. Öyle sürekli gezen biri değilim. İstesemde gezemiyorum öyle söyleyeyim.Benim ailem biraz baskıcı abim ise aşırı baskı yapıyor bana karşı. Kendisi benden 10 yaş büyük. Bana sürekli konuştuğun biri varsa söyle bilelim vs diyor. Dışarı çıksam nereye gittin diye sorguluyor. Ama ben sanki çocukmuşum gibi davranıyor. Bana saygı duymuyor. Bugün güzellik merkezine gittim. Aradı açamadım. Geri aradığımda beni nereye gittin neden telefonu açmadın diye sürekli sorguluyor.Bu her şeyde böyle. Bana sürekli ortam çok kötü hayatına aldığın insanı ben araştırcam diyip duruyor. Ben o kadar sıkıldım ki artık aradığında o telefonu açmak istemiyorum. Babam bu konuda daha rahat gittiğim yeri haber veriyorum beni aramaz bile. Ama abime sınır çizemiyorum. Ona karşı nasıl davranmalıyım? Erkek kardeşim var ona kimse karışmaz etmez bana gelince sanki kocaya kaçıyormuşum muamelesi yapıyor.
Böyle bi durum yaşamadı ama kimseye güvenmiyor36 yaşında adam anne evinde kız kardeşine kök söktürüyor. selamun kavlen. siz babanızla konuşacaksınız abinize haddini bildirecek. işi gücü de mi yok bunum, oturuyor mu evde?
bu kadar koca delisi varken bunu almadılarsa abinizde ciddi sıkıntılar var. daha önce söz nişan attı mı?
kişi kendinden bilir işi. bu adam her haftasonu travestiye gitmiyorsa ne olayım.Böyle bi durum yaşamadı ama kimseye güvenmiyor
Aynı evde değilmişainiz nerden öğreniyor ne yaptığınızı ?Öncesinde konuşmuştum kavga ettik 2 hafta konuşmadık. Biraz düzelmiş gibiydi yine aynı oldu
Telefonla arıyor veya direkt eve geliyor ben evde olmayınca sorgulamaya başlıyor. Koruma iç güdüsü ile yapsa bile beni psikolojik olarak zorluyorAynı evde değilmişainiz nerden öğreniyor ne yaptığınızı ?
Valla ne desem bilemedim bir gün dışarda kahve içmeye çağır oturup güzelce derdini tekrar anlat belki dank eder.Telefonla arıyor veya direkt eve geliyor ben evde olmayınca sorgulamaya başlıyor. Koruma iç güdüsü ile yapsa bile beni psikolojik olarak zorluyor
annene babana durumu söyleBen 26 yaşındayım ailemle yaşıyorum. Üniversiteyi falan yaşadığım şehirde okudum. Öyle sürekli gezen biri değilim. İstesemde gezemiyorum öyle söyleyeyim.Benim ailem biraz baskıcı abim ise aşırı baskı yapıyor bana karşı. Kendisi benden 10 yaş büyük. Bana sürekli konuştuğun biri varsa söyle bilelim vs diyor. Dışarı çıksam nereye gittin diye sorguluyor. Ama ben sanki çocukmuşum gibi davranıyor. Bana saygı duymuyor. Bugün güzellik merkezine gittim. Aradı açamadım. Geri aradığımda beni nereye gittin neden telefonu açmadın diye sürekli sorguluyor.Bu her şeyde böyle. Bana sürekli ortam çok kötü hayatına aldığın insanı ben araştırcam diyip duruyor. Ben o kadar sıkıldım ki artık aradığında o telefonu açmak istemiyorum. Babam bu konuda daha rahat gittiğim yeri haber veriyorum beni aramaz bile. Ama abime sınır çizemiyorum. Ona karşı nasıl davranmalıyım? Erkek kardeşim var ona kimse karışmaz etmez bana gelince sanki kocaya kaçıyormuşum muamelesi yapıyor.
Ya durum şu çocuk değilim ki kendi kararlarımı kendim verebilecek yaştayım. Ablam var mesela o evleneceği zaman erkek arkadaşını getirdi tanıştırdı. Bende böyle düşünüyorum. O hemen söyleyim modundaMerhaba bızde abımle sızın gıbıyız tam yaşlarımız bile aynı . Abimin sınırları vardır mesela o sınırları ben çok iyi bilirim ona göre hareket ederım aşırı baskıcı olmadı bu zamana kadar evlıyım mesela ılışkımı 5 yıl sakladım hala şaşırır nasıl sakladıgıma . ve biz arkadaş gibiyizdir benimle herşeyini paylaşır . Eşimle sevgililik dönemimizde hiç sıkıntı yaşamadım mesela cunku dedıgım gıbı sınırlar vardı ben o sınırları bilerek ilişkimi de şekillendirdim belkide abinizin hayatında bırı mı var dıye sorması dışarıdan degılde sızde nduymak ıstemedı olabılır. Ki çok baskıcıysa biraz konuşun üzüldüğünüzü mutsuz oldugunuzu görünce emınım hareketleri değişecektir
yani tek baskısı erkek arkadaş konusu mu yoksa giyim kuşam gezme konusunda da varmı . Varsa eğer karşınıza alıp konuşun abiyle konuşmak çok zordur bilirim ama biraz acındırabılrısenız abılerde yıkamayacagınız tabu yoktur benceYa durum şu çocuk değilim ki kendi kararlarımı kendim verebilecek yaştayım. Ablam var mesela o evleneceği zaman erkek arkadaşını getirdi tanıştırdı. Bende böyle düşünüyorum. O hemen söyleyim modunda
Erkek arkadaştan kasıt sanki ben hep erkeklerle buluşuyormuşum gibi davranıyor. Mesela arkadaşımlayım desem sorguluyor hemen. Değişik yaniyani tek baskısı erkek arkadaş konusu mu yoksa giyim kuşam gezme konusunda da varmı . Varsa eğer karşınıza alıp konuşun abiyle konuşmak çok zordur bilirim ama biraz acındırabılrısenız abılerde yıkamayacagınız tabu yoktur bence
Çok tuhaf.Babanız anneniz güzel bir dille konuşsun bu kadarı anormal çünkü.Ben 26 yaşındayım ailemle yaşıyorum. Üniversiteyi falan yaşadığım şehirde okudum. Öyle sürekli gezen biri değilim. İstesemde gezemiyorum öyle söyleyeyim.Benim ailem biraz baskıcı abim ise aşırı baskı yapıyor bana karşı. Kendisi benden 10 yaş büyük. Bana sürekli konuştuğun biri varsa söyle bilelim vs diyor. Dışarı çıksam nereye gittin diye sorguluyor. Ama ben sanki çocukmuşum gibi davranıyor. Bana saygı duymuyor. Bugün güzellik merkezine gittim. Aradı açamadım. Geri aradığımda beni nereye gittin neden telefonu açmadın diye sürekli sorguluyor.Bu her şeyde böyle. Bana sürekli ortam çok kötü hayatına aldığın insanı ben araştırcam diyip duruyor. Ben o kadar sıkıldım ki artık aradığında o telefonu açmak istemiyorum. Babam bu konuda daha rahat gittiğim yeri haber veriyorum beni aramaz bile. Ama abime sınır çizemiyorum. Ona karşı nasıl davranmalıyım? Erkek kardeşim var ona kimse karışmaz etmez bana gelince sanki kocaya kaçıyormuşum muamelesi yapıyor.