- Katılım
- 19 Nisan 2019
- Mesajlar
- 5.001
- Emoji Skoru
- 13.676
- Puanlar
- 248
Olsun siz yine de bir şey demeyin ve kınamayın lütfen.ben çıplak derken çıplaklıktan bahsettim. Dediğim gibi yanlış anlamanızı istemedim benim anne tarafımda full açık crop veyahut şort türevlerinden bahsetmiyorum bahsetmiyorum bunlar benim için normal şeyler çıplaklkk derken neyden bahsettiğimi anladığınızı düşünüyorum
her neyse bugün başıma gelen olay şu babama pasta almaya gittim babalar günü için
Şu yaşıma geldim ne ailemde ne çevremde görmedim duymadım bir babanın kızına sütyenin görünüyor dediğini.Babanız baskıcı ötesi biri, iç dünyasında ne manyaklıklar var bilemem ama dışına taşıyor, iğrenç.....merhaba kızlar, anlatacağım şey biraz uzun olabilir. Artık canımı çok sıkan bi konu var ve size anlatıp bir öneri bir tavsiye vermenizi istiyorum. 18 yaşındayım üniversiteye gidiyorum. babam çok baskıcı bir insan tesettürlü bir kızım. babam asla onun yanında makyaj yapmama izin vermez bayramda makyaj yaptığım için koyametler koptu bunu minik minik aşmaya çalışıyorum yanında kapatıcı sürsem bile bana 10 kilo makyaj yapmışım gibi muamele çekiyor ben normalde çok makyaj yapan birisiyim babamın beni görmediği zamanlarda ve annemde bu konuda ne giyim ne kuşamım baskılamaz sadece uyarır. Artık babamdan gizli makyaj yapmak istemediğim için onu alıştıramaya çalışıyorum ama onun gözünde bu çok büyük bir şey şalımdan bir tel saçım gözüksün yine kıyametlet kopuyor. zaten onun yanında giyimime o kadsr dikkat ediyorumki size anlatamam. her neyse bugün başıma gelen olay şu babama pasta almaya gittim babalar günü için ve yine uzun giyindim tişört ve kot ceket vardı üzerimde, eve geldim babam bana bu şekilde mi dışarı çıktın dedi bende evet dedim dediki sen halini görmüyor musun sütyenin belli oluyor. arkadaşlar üzerimde kot ceket vardı zaten. dedimki olmuyo baba falan annemin yanına gittim sessiz bi şekilde babama tepki gösteremediğim için ona tepki gösterdim. Tam odama giderken babam peşimden geldi üzerime yürüdü bağırdı çağırdı dediki sen kime tavır alıyorsun bundan sonra dışarıda çıkamazsın okulada gidemezsin bana okul mokul deme dedi eğer özel okula gitmiyor olsaydım bunu demeye hakkı yoktu maalsefki buyüzden hep okulu koz olarak kullanıyor. sadece lafta tabiki göndermeyeceğini düşünmüyorum allah korusun. ama bana her seferinde bu şekilde yapıyor ve artık bıktım bu tek seferlik bir olay değil bana neler neler yapmışlığı var babamdır diyorum tabikide söyler kızar uyarır ama bu artık beni çok yıpratıyor farklı bir seviyeye ulaştı sabrım kalmadı. yanlış anlaşılmak istemem ama böyle bir dönemdeyken ortalık çıplak kaynarken(abartı çıplaklardan bahsediyorum) benim zaten hali hazırda kapalı olmama şükretmesi lazım ama babam bunu anlamıyor. Ve ben çalışmak istiyordum okulum yaz tatiline girdi. garson falan değilde ne biliyim böyle bir iş evde sıkılmayacağım tarz bir iş en azından paramı kazanabileceğim bir iş istiyordum evde bu konunun gündemi dönüyordu babam biraz mırın kırın etti ama onu ikna etmeye başardım ve iş araştırıyordum ama bugün bu olay yaşandı evden çıkamazsın vs dedi. ben ne yapacağımı artık gerçekten şaşırdım. içimi dökmek istedim ve sizinde görüşünüzü önerilerinizi dinlemek istedim baya uzun oldu ama okuduğunuz için sağ olun.
üniversitemin bitmesine daha bi 4 yıl var bu 4 yılda bana cehennem etmese iyidir. mesleğimi elime alınca işler değişir diye umuyorum..
Bir baba kızına nasıl sudyenin belli oluyor der yahu iğrenç. Böyle ebeveynler kızım beni niye aranıyor diye ağlıyor ilerde de. Kışın gitmiş babalar gününe pasta almış. Vallahi haketmiyorlar. Siz mesleginize geçene kadar bu deliyi idare edeceksiniz. Sonra da iletişimi minimuma indirip ayrı eve çıkacaksınız. Gerekirse iletişimi keseceksiniz kendinizi koruyacaksiniz. Başka çare yokmerhaba kızlar, anlatacağım şey biraz uzun olabilir. Artık canımı çok sıkan bi konu var ve size anlatıp bir öneri bir tavsiye vermenizi istiyorum. 18 yaşındayım üniversiteye gidiyorum. babam çok baskıcı bir insan tesettürlü bir kızım. babam asla onun yanında makyaj yapmama izin vermez bayramda makyaj yaptığım için koyametler koptu bunu minik minik aşmaya çalışıyorum yanında kapatıcı sürsem bile bana 10 kilo makyaj yapmışım gibi muamele çekiyor ben normalde çok makyaj yapan birisiyim babamın beni görmediği zamanlarda ve annemde bu konuda ne giyim ne kuşamım baskılamaz sadece uyarır. Artık babamdan gizli makyaj yapmak istemediğim için onu alıştıramaya çalışıyorum ama onun gözünde bu çok büyük bir şey şalımdan bir tel saçım gözüksün yine kıyametlet kopuyor. zaten onun yanında giyimime o kadsr dikkat ediyorumki size anlatamam. her neyse bugün başıma gelen olay şu babama pasta almaya gittim babalar günü için ve yine uzun giyindim tişört ve kot ceket vardı üzerimde, eve geldim babam bana bu şekilde mi dışarı çıktın dedi bende evet dedim dediki sen halini görmüyor musun sütyenin belli oluyor. arkadaşlar üzerimde kot ceket vardı zaten. dedimki olmuyo baba falan annemin yanına gittim sessiz bi şekilde babama tepki gösteremediğim için ona tepki gösterdim. Tam odama giderken babam peşimden geldi üzerime yürüdü bağırdı çağırdı dediki sen kime tavır alıyorsun bundan sonra dışarıda çıkamazsın okulada gidemezsin bana okul mokul deme dedi eğer özel okula gitmiyor olsaydım bunu demeye hakkı yoktu maalsefki buyüzden hep okulu koz olarak kullanıyor. sadece lafta tabiki göndermeyeceğini düşünmüyorum allah korusun. ama bana her seferinde bu şekilde yapıyor ve artık bıktım bu tek seferlik bir olay değil bana neler neler yapmışlığı var babamdır diyorum tabikide söyler kızar uyarır ama bu artık beni çok yıpratıyor farklı bir seviyeye ulaştı sabrım kalmadı. yanlış anlaşılmak istemem ama böyle bir dönemdeyken ortalık çıplak kaynarken(abartı çıplaklardan bahsediyorum) benim zaten hali hazırda kapalı olmama şükretmesi lazım ama babam bunu anlamıyor. Ve ben çalışmak istiyordum okulum yaz tatiline girdi. garson falan değilde ne biliyim böyle bir iş evde sıkılmayacağım tarz bir iş en azından paramı kazanabileceğim bir iş istiyordum evde bu konunun gündemi dönüyordu babam biraz mırın kırın etti ama onu ikna etmeye başardım ve iş araştırıyordum ama bugün bu olay yaşandı evden çıkamazsın vs dedi. ben ne yapacağımı artık gerçekten şaşırdım. içimi dökmek istedim ve sizinde görüşünüzü önerilerinizi dinlemek istedim baya uzun oldu ama okuduğunuz için sağ olun.
bölümüm babamın işiyle ilgili ticaret okuyorum mezun olduktan sonra illaki bulurum iş o konuda şüphem yok inşallah. şehir dışı üniveristeye gitseydim hep birlikte gidicektik ve tüm düzenim değişicekti. istanbulda kaldım o yüzden mecbur özel okul.Üniversitede ne okuyorsun?
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama zaten özel okullar dünyanın parası, çok pahalı. İyi staj yapabileceğin, iyi iş çevresi sahip olamayacağın bir ortalama ya da altı bir okuldaysan boşuna özel okula masraf yaptırma. Sizin özel üniversitelerde yemekhaneler bile baya baya pahalı. İş bulma garantin yoksa ailenden kaynaklı en mantıklısı sınava hazırlanıp, tekrar üniversite sınavına girip devlete yerleşmen.
Yazın çalışacaksan okuduğun bölümle ilgili gönüllü maaşsız staj yapabilirsin ya da gratis lcw tarzı yerde çalışabilirsin.
idare ede ede daha şu yaşta yoruldum. Bir yandan babamdır diyorum olabilir diyorum ama artık katlanamıyorum çok fazla geliyor bazı şeyler artık. dediğiniz gibi anca ayrı ev falan bu tarz şeylerede ters bakıyor ama mesleğimi elime aldığımda çokta tınlamam.Bir baba kızına nasıl sudyenin belli oluyor der yahu iğrenç. Böyle ebeveynler kızım beni niye aranıyor diye ağlıyor ilerde de. Kışın gitmiş babalar gününe pasta almış. Vallahi haketmiyorlar. Siz mesleginize geçene kadar bu deliyi idare edeceksiniz. Sonra da iletişimi minimuma indirip ayrı eve çıkacaksınız. Gerekirse iletişimi keseceksiniz kendinizi koruyacaksiniz. Başka çare yok
bölümüm babamın işiyle ilgili ticaret okuyorum mezun olduktan sonra illaki bulurum iş o konuda şüphem yok inşallah. şehir dışı üniveristeye gitseydim hep birlikte gidicektik ve tüm düzenim değişicekti. istanbulda kaldım o yüzden mecbur özel okul.
Mezun olun sonra kafanıza göre yaşayın. Sizi tehdit edebildiği sürece, onun evinde yaşadığınız sürece hiçbir şey yapamazsınız. Boşuna ikinizin de canını sıkar sıkar durursunuz. Sıkın dişinizi birazmerhaba kızlar, anlatacağım şey biraz uzun olabilir. Artık canımı çok sıkan bi konu var ve size anlatıp bir öneri bir tavsiye vermenizi istiyorum. 18 yaşındayım üniversiteye gidiyorum. babam çok baskıcı bir insan tesettürlü bir kızım. babam asla onun yanında makyaj yapmama izin vermez bayramda makyaj yaptığım için koyametler koptu bunu minik minik aşmaya çalışıyorum yanında kapatıcı sürsem bile bana 10 kilo makyaj yapmışım gibi muamele çekiyor ben normalde çok makyaj yapan birisiyim babamın beni görmediği zamanlarda ve annemde bu konuda ne giyim ne kuşamım baskılamaz sadece uyarır. Artık babamdan gizli makyaj yapmak istemediğim için onu alıştıramaya çalışıyorum ama onun gözünde bu çok büyük bir şey şalımdan bir tel saçım gözüksün yine kıyametlet kopuyor. zaten onun yanında giyimime o kadsr dikkat ediyorumki size anlatamam. her neyse bugün başıma gelen olay şu babama pasta almaya gittim babalar günü için ve yine uzun giyindim tişört ve kot ceket vardı üzerimde, eve geldim babam bana bu şekilde mi dışarı çıktın dedi bende evet dedim dediki sen halini görmüyor musun sütyenin belli oluyor. arkadaşlar üzerimde kot ceket vardı zaten. dedimki olmuyo baba falan annemin yanına gittim sessiz bi şekilde babama tepki gösteremediğim için ona tepki gösterdim. Tam odama giderken babam peşimden geldi üzerime yürüdü bağırdı çağırdı dediki sen kime tavır alıyorsun bundan sonra dışarıda çıkamazsın okulada gidemezsin bana okul mokul deme dedi eğer özel okula gitmiyor olsaydım bunu demeye hakkı yoktu maalsefki buyüzden hep okulu koz olarak kullanıyor. sadece lafta tabiki göndermeyeceğini düşünmüyorum allah korusun. ama bana her seferinde bu şekilde yapıyor ve artık bıktım bu tek seferlik bir olay değil bana neler neler yapmışlığı var babamdır diyorum tabikide söyler kızar uyarır ama bu artık beni çok yıpratıyor farklı bir seviyeye ulaştı sabrım kalmadı. yanlış anlaşılmak istemem ama böyle bir dönemdeyken ortalık çıplak kaynarken(abartı çıplaklardan bahsediyorum) benim zaten hali hazırda kapalı olmama şükretmesi lazım ama babam bunu anlamıyor. Ve ben çalışmak istiyordum okulum yaz tatiline girdi. garson falan değilde ne biliyim böyle bir iş evde sıkılmayacağım tarz bir iş en azından paramı kazanabileceğim bir iş istiyordum evde bu konunun gündemi dönüyordu babam biraz mırın kırın etti ama onu ikna etmeye başardım ve iş araştırıyordum ama bugün bu olay yaşandı evden çıkamazsın vs dedi. ben ne yapacağımı artık gerçekten şaşırdım. içimi dökmek istedim ve sizinde görüşünüzü önerilerinizi dinlemek istedim baya uzun oldu ama okuduğunuz için sağ olun.
Gayet iyi anladım çocuğum crop sort giyenler normal ben hic ciplak memeleri ortada ustunde yada altında hiçbir sey giymeden gezen çıplak görmedim senin ciplak terimin buysaben çıplak derken çıplaklıktan bahsettim. Dediğim gibi yanlış anlamanızı istemedim benim anne tarafımda full açık crop veyahut şort türevlerinden bahsetmiyorum bahsetmiyorum bunlar benim için normal şeyler çıplaklkk derken neyden bahsettiğimi anladığınızı düşünüyorum
bu adama bir de babalar günü kutlaması mı yapıyorsun ablacım ya. işini gücünü eline alıp evden çıkana kadar katlanacaksın gibi görünüyor maalesef.babama pasta almaya gittim babalar günü için
bunca yildir evladim, babamin agzindan südyen, kilot kelimelerini duymadim. Bunu diline dolayip kizinin südyeninden bahseden adam net sapiktir, disaridakilere de o gözle bakiyordurSutyenin belli ne ya... Bana çok sapik geliyor boyle adamlar.