evet haklısınız yanlış bir cümle kurdumSokakta milletin karısının kızının neresine baktığını öğrenmiş olduk, kişi kendinden bilir işi meselesi. Yapacak bir şey yok şu an oku mesleğini eline al, uzaklaş.
Ayrıca babanı eleştirirken "sokaklar çıplak kaynıyor benim bu halime şükretmesi gerekiyor" söylemin hoş değil, babanın yaptığının lacivertini de sen yapıyorsun, yapmamalısın.
evet hoş bir tabir değil aşırı bir rahatsızlık duyuyorum artık.34 yaşındayım. Sakaryali ana babam var. Bilerek altını cize cize söylüyorum Sakarya. Hani mekke Medine sakarya esprisi yapılan yer... annem 5 vakit namazlı. Ağır bir dini eğitim alarak büyüdük. Babam karadenizli bir adam. Bir kez bile sutyen kilot vs kelimesi asla ağzından çıktığını görmedim. Kiyafetimi beğenmezse direkt dümdüz üstünü değiştir kızım derdi.
Babanda bir anormallik var.
Annen de korkuluk gibi duracağına kizinla konuşurken sınırlarını bil diye sesini çıkartsın.evet hoş bir tabir değil aşırı bir rahatsızlık duyuyorum artık.
O söz banada da çok garip geldi. Dindar bir adam demez. Hadi onu geçtim eşimin bile sütyen dediğini duymadım. Utanırlar ya34 yaşındayım. Sakaryali ana babam var. Bilerek altını cize cize söylüyorum Sakarya. Hani mekke Medine sakarya esprisi yapılan yer... annem 5 vakit namazlı. Ağır bir dini eğitim alarak büyüdük. Babam karadenizli bir adam. Bir kez bile sutyen kilot vs kelimesi asla ağzından çıktığını görmedim. Kiyafetimi beğenmezse direkt dümdüz üstünü değiştir kızım derdi.
Babanda bir anormallik var.
Hakkaten ya okuyunca bı rahatsız oldum.kendimle alakalı heralde diye düşündüm ama herkes rahatsız olmuş.Şu yaşıma geldim ne ailemde ne çevremde görmedim duymadım bir babanın kızına sütyenin görünüyor dediğini.Babanız baskıcı ötesi biri, iç dünyasında ne manyaklıklar var bilemem ama dışına taşıyor, iğrenç.....
Valla ben dindar ailenin agnostik çocuğu olarak hayatıma devam ediyorum. Ha ha haO söz banada da çok garip geldi. Dindar bir adam demez. Hadi onu geçtim eşimin bile sütyen dediğini duymadım. Utanırlar yaiç çamaşırı der en fazla. Babam onu bile demedi
Kaldı ki dini eğitim ile büyümedik. Kuran kursuna zamanında gitmiş, ne açık ne de kapalı kadınlarız
burada beni kaybettiniz, siz kim olarak diğer kadınların özgürlüğünü eleştirip aşağılıyorsunuz? kız çocuğu olduğunuz için vereceğim tek tavsiye okulunuzu bitirip şehir değiştirin, yapabiliyorsanız devlet okuluna geçin ona bağlı olmayın. çalışırsanız maaşınızı az söyleyin köşede biriktirin.böyle bir dönemdeyken ortalık çıplak kaynarken(abartı çıplaklardan bahsediyorum)
ben şöyle bir durumda kesin "sütyenimin belli olması normal çünkü sütyen giyiyorum, giymeseydim memem belli olurdu" derdim sonra herhalde baban kafama tencere geçirirdisen halini görmüyor musun sütyenin belli oluyor
Demek ki dışarda kadınların sütyeni belli mi değil mi ona bakıyor sürekli?dediğiniz cümleye katılıyorum..
sanırım sütyenle ilgili bir takıntısı var annemede karışırken yakalamıştım. artık anlam veremiyorum.
Yani mezun olunca babanızla mı birlikte çalışacaksınız?bölümüm babamın işiyle ilgili ticaret okuyorum mezun olduktan sonra illaki bulurum iş o konuda şüphem yok inşallah. şehir dışı üniveristeye gitseydim hep birlikte gidicektik ve tüm düzenim değişicekti. istanbulda kaldım o yüzden mecbur özel okul.