baskıcı sevgilimden geri dönüş...

nazsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
91
27
3
kızlar merhaba. daha önce sevgilim ve baskıları hakkında bir konu açmıştım. sevgilim aradı ve biz kopamıcaz gel bir orta yol bulalım, oturup konuşalım dedi. sizce nasıl bir tavır sergilemeliyim bu konuşma esnasında? çok sert girersem ters teper mi?

bi insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur canım..dünyada adam mı yok,sal gitsin yoluna bak,bugün seni kandırmak için değişcem der,inanırsın,en küçük bişeyde eski halini alır!

bi insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur canım..dünyada adam mı yok,sal gitsin yoluna bak,bugün seni kandırmak için değişcem der,inanırsın,en küçük bişeyde eski halini alır!
o konuda ona güvenim sonsuz. yapıcam derse yapar. önemli olan yapıcam diyebilmesi...

Ya hep ya hiçtir.
Orta yol olmaz baskıcı adamla.
Hiç gitmeyerek tavrınızı belli edebilirsiniz.
Dünyadaki tek erkek o değil.

adamın özrü kabahatinden büyük
bana biri bak biz kopamiyoruz dese herhalde yoo ben böyle gayet iyiyim o senin sorunun der yoluma bakardim
adamın söylediğini altındaki mesaj şu sana son şans veriyorum gel benim dediklerimi isteklerimi kabul et

Taviz verme neyin orta yolunu bulacakmış.

çok seviyorum diye gözüm kör oldu herhalde ben bu açıdan bakmıyorum hiç

Bence gerçekten seven insan sevdiği için kendinden ödün verebilir . Deneyin şansınızı anlatın içinden geçenleri yüreğinizden geçen gibi sert olmak değil de akıllıca konuşman önemli.

Konuşup anlaşsanız da devam eden süreçte yipranacaksin bunu unutma.
Bu görüşmeyi istediğin gibi sonuçlandırsan da baskıcı bir kişi zor değişiyor. Ani çıkışları, bencilliği ile mücadele etmek zorunda kalacaksın. Kimse buna değmez bence. Keşke ben de akıllı olup en baştan terk etseydim...

Bence gerçekten seven insan sevdiği için kendinden ödün verebilir . Deneyin şansınızı anlatın içinden geçenleri yüreğinizden geçen gibi sert olmak değil de akıllıca konuşman önemli.
bir tek sen varsın benimle aynı görüşte olan. tatlı dille ve biraz özveriyle halledebiliriz gibi geliyo.

aynı durumu sizde mi yaşadınız?

çok seviyorum diye gözüm kör oldu herhalde ben bu açıdan bakmıyorum hiç

baksanıza adam kendi duygularını kabullenmekten aciz
o mesaj şu şekilde olsaydı belki umut vardı
canım ben çok pişmanım hatalarımi anladım senden kopmak bana ağır geldi
bir konuşalim
ama adam sanki lutfetmis de siz ona yalvarmussiniz gibi hadi tamam gel affettim tarzı bir mesaj atmış sanki suçlu sizsiniz gibi

aynı durumu sizde mi yaşadınız?
Evet. Kendisiyle evlendim sonra. Toplamda 10 yıla yakındır birlikteyiz. En son açtığım konu: Ölmek İstiyorum.....
Senin konularını bilmiyorum, ne seviyede baskıları bilemiyorum. Ama iyi düşün.
Ben sadece bir örnek vereyim. Arkadaşlarımla iki saat dışarı çıktığım için tatsizlik çıkarırdı, it gibi davranırdı. Üstelik arkadaşlarimla yaptığım hiçbir şey yok. Sadece çay kahve muhabbet. Şimdi bunları yüzüne vurunca öküzlük ettim diyor. Ama ben çok hassas biri olduğum için çok kırıldım. Şimdi belki her şey daha iyi ama benim tadım yok.

yazdığı mesaj aynen şu şekilde:

seni çok özledim. hep aklımdasın. biz bu durumu daha önce de yaşadık. ama kopamıyoruz. sevgimiz eksilmediği sürece orta yol buluruz. gel oturup konuşalım. halledelim bu mevzuyu. karşılıklı anlayış çözecek bu işi. yıpranıp birbirimizi kaybetmektense çözüm arayalım. iş çıkışı uygunsan alayım mı seni?

gezmeme falan karışmaz. kıyafet ve insanlarla samimi olmamdan çok rahatsız. sizde de var mıydı kıyafet sorunu?

önce aradı açtım ve iş yerindeyim müsait değilim dedim. sonra bu mesajı atmış. cevap vermedim henüz. şimdi de şu mesaj geldi:

müsait olduğunda geri döner misin? konuşalım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…