yazdığı mesaj aynen şu şekilde:
seni çok özledim. hep aklımdasın. biz bu durumu daha önce de yaşadık. ama kopamıyoruz. sevgimiz eksilmediği sürece orta yol buluruz. gel oturup konuşalım. halledelim bu mevzuyu. karşılıklı anlayış çözecek bu işi. yıpranıp birbirimizi kaybetmektense çözüm arayalım. iş çıkışı uygunsan alayım mı seni?
Vardı evet. Hala var. Ben açık giyinmenin doğru bir şey olmadığını düşündüğüm için çok trtismiyoruz o konuda.gezmeme falan karışmaz. kıyafet ve insanlarla samimi olmamdan çok rahatsız. sizde de var mıydı kıyafet sorunu?
bizde birbirimizin ilk sevgilisi değiliz sonuçta. ama bizde geçmiş konusu sorun olmaz. birbirimizin hayatında değildik onlar yaşanırken. geçmişle ilgili herşeyimi bilir ben de onun. ama ne sorun eder ne de tekrar tekrar sorar... peki siz şu an ayrılmayı düşünüyo musunuz?Vardı evet. Hala var. Ben açık giyinmenin doğru bir şey olmadığını düşündüğüm için çok trtismiyoruz o konuda.
Ben de çok dışa dönük biriyimdir. İşveli cilveli değil ama güler yüzlü konuşurum hep. Vay efendim sendeki bu özgüven nerden geliyor....
Ama tabi şöyle bir ayrıntı var bizim iliskimizde, benim ondan önce hayatımda birileri oldu ve uzun boylu şeyler yaşanmamış olsa da yakınlık olmuştu. Bunları sorgulayinca her şey cigirindan çıkmıştı.
Kendi baskıcı eşimi düşündüm de, benim de başıma bir sapık olayı geldi. Eşim bana yüklenir diye az da olsa tırsmıştım ama asla öyle bir laf etmedi.bakın sizin sevgilin iz Allah korusun başınıza bir sapık dadansa bir şey olsa
sizi samimiyet kurduğunuz için sizi suclayacak bir insan
bunları düşünmek lazım Gülden 88 isimli üyenin başına bu tarz bir şey gelmişti her ne kadar onun kocasının tavrını onaylamasam da o direkt sapık adamı suçladı eşine asla laf söylemedi
siz de Allah korusun böyle bir olay yasasaniz yanımda olur destek olur diyebiliyormusunuz
bu basit bir aman askılı da giymem nolacak canım sorunu değil
Sevgi varsa bu kadar çabuk kesitirip atma.. Ki hatırlıyorum çok seviyorsun
Aşk da kolay bulunmuyor, bu kadar çok sevdiğin birini bulmuşken ve seviliyorken neden orta yol bulamıyorsunuz?
Biraz sen biraz o adım atıp ortada buluşun tatlıya bağlayın... Bennccee tabii
bana da asılanlar, arayıp tanışmak isteyenler oldu. hatta eski sevgililerim bile rahatsız etti çok. bana hiç kızmadı. onlarla konuştu ve hallettik. tanışmak isteyenler konusunda bile sonuçta seni yalnız sanıyo olabilirler çok normal ama beni söylediğinde ısrar ederse işin rengi değişir dedi. iş o raddeye geldiğinde konuştu onlarla.Kendi baskıcı eşimi düşündüm de, benim de başıma bir sapık olayı geldi. Eşim bana yüklenir diye az da olsa tırsmıştım ama asla öyle bir laf etmedi.
Kendi baskıcı eşimi düşündüm de, benim de başıma bir sapık olayı geldi. Eşim bana yüklenir diye az da olsa tırsmıştım ama asla öyle bir laf etmedi.
Oturduk konuştuk bosanalim diye. Moralim bozuk, canım sıkkın, mutsuzum, ümitsizim benden bir şey olmaz dedim. Sorumlulugu tamamen üzerine aldı, 10 yıl boşuna mı emek verdik dedi, ki kendisi de gerçekten emek verdi, uğraştı, son zamanlarda hep alttan aldı. En son kavgamizda da aşırı gergindim ben, çok kinliydim. Tekrar deneyelim, her şey farklı olacak diyince kalbim yumuşadı. 1 yıl süre verdik. Bakalım. .bizde birbirimizin ilk sevgilisi değiliz sonuçta. ama bizde geçmiş konusu sorun olmaz. birbirimizin hayatında değildik onlar yaşanırken. geçmişle ilgili herşeyimi bilir ben de onun. ama ne sorun eder ne de tekrar tekrar sorar... peki siz şu an ayrılmayı düşünüyo musunuz?
Haklısınızo korku bile yeter insana
ki en güvendiği eşinden korkuyorsa insan zaten daha fazla yorum gerekmez
bana da asılanlar, arayıp tanışmak isteyenler oldu. hatta eski sevgililerim bile rahatsız etti çok. bana hiç kızmadı. onlarla konuştu ve hallettik. tanışmak isteyenler konusunda bile sonuçta seni yalnız sanıyo olabilirler çok normal ama beni söylediğinde ısrar ederse işin rengi değişir dedi. iş o raddeye geldiğinde konuştu onlarla.
hayat arkadaşı olmak çok özel ve çok zor sanırım. umarım sorunlarınız hallolur. en azından o da farkında sizi üzdüğünün.Oturduk konuştuk bosanalim diye. Moralim bozuk, canım sıkkın, mutsuzum, ümitsizim benden bir şey olmaz dedim. Sorumlulugu tamamen üzerine aldı, 10 yıl boşuna mı emek verdik dedi, ki kendisi de gerçekten emek verdi, uğraştı, son zamanlarda hep alttan aldı. En son kavgamizda da aşırı gergindim ben, çok kinliydim. Tekrar deneyelim, her şey farklı olacak diyince kalbim yumuşadı. 1 yıl süre verdik. Bakalım. .
21 yaşındasın çok küçüksün kendine yazık etme.Kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren hayatını kur ondan sonra sana değer veren fikirlerini önemseyen biriyle bilikte olkızlar merhaba. daha önce sevgilim ve baskıları hakkında bir konu açmıştım. sevgilim aradı ve biz kopamıcaz gel bir orta yol bulalım, oturup konuşalım dedi. sizce nasıl bir tavır sergilemeliyim bu konuşma esnasında? çok sert girersem ters teper mi?
ben bu baskı devam ederse zaten yapamam. ama o da bir adım atmışken o da çözüm arıyorken bu durumu değerlendirmek istiyorum. şu an iletişime açık olduğunu düşünüyorum onun. samimi bir konuşma yaparsam beni anlar diye ümit ediyorum. ayrıca melek yapmadım. ilk konumda da söylediğim gibi her şey mükemmel zaten. tek bir sorunumuz var o da bu. 4 yıllık sevgi dolu bir ilişkiyi silip atmak istemiyorum. sizlere de konuşayım mı konuşmayayım mı demedim zaten. konuşucam ama nasıl bir tavır sergileyeyim dedim. sert girersem kendini kapatır mı diyeyalnız daha dün ben bu baskıyla yaşayamam benim de bir kişiliğim var diyordunuz
şimdi adamı melek yaptınız
zaten siz bu konuda olumlu düşünüyorsanız buraya konu açıp bize sormanız gereksiz
hala aynı fikirdeyim. benim için önemli olan hatalı olduğunu anlayıp bir adım atması. daha önce de söylemiştim derdim askılı giymek değil. bana baskı yapıp istediklerini dayatması. bu sorun uzerınden böyle bir şeyi yapamayacagını anlatırsam ilerde böyle bir tavırla yaklaşmaz diye umuyorum. baskıya devam etmesi durumunda bu ilişki bitecek zaten.Ee önceki konunda çok kararlıydın, şimdi böyle yapan evlenince neler yapar diyordun?
açıkcası şansımı denemek istiyorum. bu tavırla yürümeyeceğini göstermek istiyorum. kendimi ifade edebilirsem anlar diye umuyorumNeyin uzlaşmasını yapacaksınız ki?
Askılı giyebilirsin ama sadece kalın askılı olacak şekilde mi?
Ya sen kendinden taviz vereceksin ya da bitireceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?