kimse değişmez bunu unutma şimdi tamam der bir yerde fire verir
ne sorduğumu anlayan biri çıkmasına nasıl sevindim anlatamam... :) tavsiyen için teşekkür ederimbaristik alttan aliyim tekrar huzursuzluk cikmasin diye dusunce bence.
tabiki bagirip cagirmada ama guzelce herseyi anlat, icinde hic birsey kalmasin, onceden not et ve gzelce anlat hatta.
kabul ederse ne ala yoksa hic ugrasma derim. baskici koca cekilmez zira.
kızlar merhaba. daha önce sevgilim ve baskıları hakkında bir konu açmıştım. sevgilim aradı ve biz kopamıcaz gel bir orta yol bulalım, oturup konuşalım dedi. sizce nasıl bir tavır sergilemeliyim bu konuşma esnasında? çok sert girersem ters teper mi?
evet bu açıdan düşünmem gerekiyor. çok yerinde bir yorum olmuş. buluşmayı mümkün olduğunca erteleyip kafamdakileri oturtmam gerek sanırımAnlaşılan siz zaten konuşmak istiyorsunuz ama neler konuşmak gerekir konusunda tavsiye istiyorsunuz.
Öncelikle hayatınızdaki erkekleri çıkarmanızı falan istiyor mu? Akraba olan erkeklere bile karışıyor mu? İş yerinizde erkek olmasına sinir oluyor mu? Facebooktan arkadaşlarınızı falan sildiriyor mu?
Askılıya kızıyor ama aslında bunun daha ilerisini istiyor da bundan mı başladı. Atıyorum bugün askılıya evet deseniz yarın poponu örtecek kadar uzun t-shirtler gir, bu t-shirt dar ya da pantalon değil uzun etek giy falan deme potansiyeli var mı?
Eğer durum vahimse hiiç buluşmaya bile değmez. Haklarınızı söke söke alacağınız bir ilişki sizi yorar. Kolay ve güzel bir ilişki yaşamak varken her gün mücadele etmek neden?
Ama yok bu kadar değilse siz ne istiyorsunuz iyice düşünün. Buluşmaya kadar geçmişteki o bunaltıcı günlerinizi iyice hatırlayın. Sizi sevdiğiniz adamdan ayrılmaya itecek kadar ne bunaltısı yaşadınız bunları iyice hatırlayın ve onları yaşamamak için ne söylemek gerekiyorsa onu söyleyin.
risk? gözümü boyasa ne olacak ki. zaten asıl niyeti buysa en kısa zamanda fire verir hareketleri. buluşunca nikah kıymayacağıma göre gerçek niyetini kısa sürede anlarım herhaldeSenin gözünü boyamak için orta yol bulalım diyorsa ne yapacaksın?
Bu riski almaya değer mi sence?
22-25Yaşlar kaç bu arada..
risk? gözümü boyasa ne olacak ki. zaten asıl niyeti buysa en kısa zamanda fire verir hareketleri. buluşunca nikah kıymayacağıma göre gerçek niyetini kısa sürede anlarım herhalde
seviyorsun belli ama iş ciddiye binince nişanda evlilikte daha rahat olacak istediğini yapacak erkek beyni artık benim bir yere gidemez diye düşünecek kimsenin huyu değişmez çünkübenim de bir yanım böyle diyor. ama bir yanım da silip atma şansını dene diyor.
iyi dileklerin için teşekkürler :)Evet haklısın tatlım.
Yaşın ve tecrübelerin buradaki yorumculardan daha çok.
İnşaallah her şey gönlünce olur
umarım bu düşünceye kapılmaz.seviyorsun belli ama iş ciddiye binince nişanda evlilikte daha rahat olacak istediğini yapacak erkek beyni artık benim bir yere gidemez diye düşünecek kimsenin huyu değişmez çünkü
evet bu açıdan düşünmem gerekiyor. çok yerinde bir yorum olmuş. buluşmayı mümkün olduğunca erteleyip kafamdakileri oturtmam gerek sanırım
erteleme konusunda sıkıntı yok. anlayış gösterir.Bunu da iyi düşünün. Orta yolu bulurum ben bu adamla diyorsanız, bu günkü buluşmayı ertelerseniz bir sonrakine o da daha gardını almış olarak gelebilir. Reddedilmiş hissedebilir. Tabi onu siz tanıyorsunuz erteleme fikrinizi nasıl karşılar.
Ama dediğim gibi erkek sinekten nem kapan biriyse sallayın gitsin. Çekilmez.
bana yardımcı olup akıl vermek, tecrübelerini paylaşmak yerine bilmişlik taslayan tecrübeli ablalarıma sesleniyorum. farkındaysanız tavsiye almak için yazdım. tavsiye nedir? farklı bakış açılarına farklı tecrübelere sahip olan insanların görüşlerini almaktır. kırıcı üsluplarınız için sonsuz teşekkürler...
ben karşıt görüşlere de bu açıdan düşünmemiştim olabilir diye cevap verdim. ama nedense beni anlayıp fikir beyan etmek yerine sadece eleştiriyorlar. hani dün böyle değildi eee sen kabullenmişsin gibi...kimse size kırıcı konuşmadi ki
siz olumsuz yazılmasını istemiyorsunuz sadece
istediğiniz çok seviyorsunuz ikiniz de bir adım atın barisirsiniz canım nolacak sanki arada aşk var denmesi
ama aslında yazılan olumsuz şeyler de o insanların tecrübesi
siz sadece bunların olabileceğini ksbullenmiyorsunuz
Sevgilime nasıl konuşsak beni anlar demişsiniz siz zaten 4 yılda karsidaki kisiyi taniyip nasil konusulacagini ogrenemediyseniz ohooo
yani
kimse bilmiş lik taslamiyor sadece uzaktan bakıyoruz olaya
siz ise karşıt görüş kabul etmiyorsunuz
bana yardımcı olup akıl vermek, tecrübelerini paylaşmak yerine bilmişlik taslayan tecrübeli ablalarıma sesleniyorum. farkındaysanız tavsiye almak için yazdım. tavsiye nedir? farklı bakış açılarına farklı tecrübelere sahip olan insanların görüşlerini almaktır. kırıcı üsluplarınız için sonsuz teşekkürler...
ben onu demek istemiyorum. fikir söylemek ayrıdır eleştiri ayrıdır. eleştiri ile görüş bildirmekFarklı bakış açılarını sana sunduk,sen herhalde başka tavsiye bekledin..
Aman olsun sevgililer arasında böyle sorunlar olur salla gitsin dememizi beklediysen yanılırsın..
Burada kimsenin kırıcı konuştuğunu zannetmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?