baskilama ignelerini uzun sure kullananlar var mi?

ozlem80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
4.254
23
116
İngiltere
Merhaba arkadaslar tecrubenize ihtiyacim var, reglenin 7.gunu doktora gittim, uzun protokol olucak, doktor ultrasonda bakip 10 gun sonra daha kesin belli olur ama bazi yumurtalar digerlerinden buyuk o yuzden 1 hafta yerine 3 hafta baskilama uygulayabiliriz belki dedi. hicbir sey anlamadim, doktorum fransizca konusuyor ve benim fransizcam yetmedi ayrintisini anlamaya. sizlerin bir fikri var mi? 3 hafta o ginelere can mi dayanir((((

baskılama dediği iğne lucrin mi?
ben kullandığımda regl olana kadar devam ettim
regl oldukdan sonra puregon + lucrin olarak devam etti
taki çatlatma alana kadar lucrin vurdum ben

lucrin degil ama benzer bir igne olucak icerigi yani, iste dusunki lucrini uc hafta kullacagim nasil olucaksa???????normali sana uygulanandir bir hafta kullanilir regle olunur sonra ona deva ederken yumurta gelistirici igne olur.

özlemcim ben varım canım yalnız değilsin :) bana da doktorum lucrin verdi 3 haftadır kullanıyorum.hatta site doktorunu da danıştım.ben de endometriozis hastasıyım sanırım o yüzden verdi diyorum.ilk tedavimde ben de adetiminle diğer iğnelere geçmiştim.bu sefer uzun oldu benimki de.

evoevo canim sagol pekii ne zaman basladin, 21.gunde mi? bu sirada regle olmadin mi? ne zaman regle olunuyor? bana doktorum yumurtalarin bazilari digerlerine gore farkli capta yani fark cok, baslarsak sadece onlar olusur sayi az olur dedi. belki seninde oyledir? gerci 17. gunumde gittigimizde daha net goruruz dedi.

ben adetimin 14.günü (22 martta) başladım lucrine canım.8 nisanda adet oldum.şuanda adetimin 4.günü hala devam ediyorum.14 nisanda kontrole gidicem bakalım ne dicek.sen doktoruna güven telaşe etme oldu mu?bana doktroum dondurma işlemi de olmayacak demişti.belki de fazla embriyo istemedikleri için olabilir tatlım.

evo burda gorunuyorsun, morelim cok bozuldu uc hafta baskilamaya iki hafta fazladan igne olacagi demektir cok morelim bozuldu, bir zarari var mi riski bildigin? yaa ben simdi senin kafani sisiririm:))
canim peki su an hangi asamadasin? Insallah olumlu sonuclar aliriz.

moralini bozma lütfen özlemcim.tedavide moral çok önemli.sen ne kadar rahat olursan tedavin de o kadar güzel geçer ve sağlıklı yumoşların olur :)

bana da iki hafta gec olucak dedi ya da yanlis hesapladi cunku hafta yerine tarihlerden bahsetti normalde 14 mayis gbydi simdi mayis sonu haziran basi dedi yaklasik uc hafta belki de(
sagol canim morel bozmak degil de bana transferi yapicak doktorla yumurta gelistiren doktor farkli. normal jinekologum yumurtalari gelistiricek, merkezdeki doktor oyle istedi, arkadaslar zaten. cok yogunmus merkezdeki doktor ama merkezdekiyle ingilizce konusuyorum, kendi jinekologum frnasizca konusuyor ve benim fransizcam az( sagol canim Allah yardicimiz olsun

canım ben 2 hafta kullandım. doktorun yumurtaların aynı çapta gelişmesi için uzun süre kullanmanı söylemiştir. önde giden yumurtalar çatlamasın diye uzun süre yumurta baskılayıcı ilaç kullanıyon. adetin 2 yada 3. günü yumurta geliştiriciye geçecektir. tedavin hayırlı olsun.

applecim reglenin kacinci gunu basladin lucrine? iki hafta lucrin kullanirken regle oldun mu olmadin mi?
cok sagol cevabin icin. aynen dedigin nedeni soyledi ama uc hafta kullanicaksin dedi.

canım benim ocaktaki reglimin 2. günü lucrinle başladık 2 hafta kullandım ve 6 şubatta regli oldum ve lucrinin dozunu doktor yarıya düşürdü aynı zamanda gonal_f'e başladık.
lucrin kullanırken erken regli oluyorsun zaten. inşallah herşey yolunda gider.

sagol applecim iyisiniz degil mi bebis buyudu mu?
herkes farkli zamanlarda baslamis lucrine, sagolun kizlar bir fikir edinmis oldum.

Özlemcigim,

ben tam 4 hafta baskilama ignesi kullandim. ohss risk gurubundaydim. o yüzden dozu az verelim derken yumurtalar cok yavas ve az gelisti. 4 hafta sonunda da 4 tane toplandi. bende 4 hafta igne vurundum yani.olabiliyor.her kadin farkli. bende sasirmistim. doktora itirazda ettim. ama o normal dedi. baskilama ignelerini catlatma ignesine kadar kullandim.

nisan yagmuru canim sagol. ama benim yumurta gelismeye baslamadan evvel uc hafta lucrin kullanimi olucak. ben o sirada nasil regle olmayacagim anlamadim cunku anladigim kadariyla yine 21inde baslanicak uc haftalik surece ya da orasini ben yanlis anladim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…