- Konu Sahibi lifegoeson
-
arkadaşlar bunları evde çizdim boyadım diyen arkadaş eminim çocuğu varsa seni leylekler getirdide diyordurbu tip baskıların photoshopta desen ve ölçüsü ayarlandıktan sonra büyük kırtasiyelerde satılan özel kağıtlar var ( sanırım transfer kağıdı die geçior,biz numune çalışırken kullanıoruz şirkette) deseninizi kağıda pc den print ediosunuz sonra yüksek sıcaklıkta ütüyle tshirt vb giysinize yapıştırıosunz çok basit aynı sakızlardan çıkan dövmeler gibi yani
aaa öyle bir yöntem varsa çok güzelmiş ama öyle ütüyle yapıştırmak falan deyince çok iyi bir yöntem değilmiş gibi geldi. yıkanınca bir sorun oluyor mu?
Birkaç yıkamadan sonra bozuluyor tabi.Kaliteli ve sağlam olmasını istiyorsanız emprime baskı adı altında bu işi yapan firmalar var o firmalara gidip desen beğenip yada özel desen siparişi verip istediğiniz her deseni kaliteli ve yıka yıka çıkmayacak sağlamlıkta yaptırabilirsiniz.Yalnız bu firmalar çok adet üzerine sipariş aldıkları için tek ürün olunca fiyat biraz pahalı olur....
çok güzel açıklamışsın canım çok teşekkür ederim uğraşıp yazdığın için.
demekki onu yazan kız espri yapmış çizdim boyadım diye. yaptırıp yaptırıp satıyodur :)
Bencede espiri yapmıştır yada çizdirmekten kastı üretim yapan firmaya gidip desinatörlere deseni çizdirip baskısını yaptırmış olabilir.Ama elde kalemle tişörtün üzerine çizilmiş değil bu resimdekiler..
Ben önceden bu işi yapan emprime baskı firmasında sekreter olarak çalıştım boş kalınca sıkılıyordum telsizi alıp imalata geçiyordum o yüzden her ayrıntısını biliyorum şuan hala o firmada çalışıyor olsaydım kendi ellerimle sana makinada istediğin deseni basar yolllardım ama şansına küs
kızlar hazır satılan harf kalıpları var o kalıplara göre çizip içini boyuyosunuz.çok da kolay oluyo tabi yapmasını bilene kolay :)) bende onlardan alıp yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?