neden böyle olduki niye böyle halbuki gördüğünde yakın davranıyr ama sonra puff yine uzakBiraz yakınlaşmış,ama soğumuş sanırım.
Uzaklaşmış işte.
yaaaa ama ben bunu hakketmedimki birde yani bana yakın davranmasına gerek yoktu istemeyen insan baştan neden ümit veriri onu geçtim anneme nasıl uzak olur kuzeni sonuçta onun ne suçu varkafam karışık demek = başkası var, seninle onun arasında gidip geliyorum demek
zaten sana soğuk davrandığına göre, diğer kızı seçmiş
neden ümit verdi?yaaaa ama ben bunu hakketmedimki birde yani bana yakın davranmasına gerek yoktu istemeyen insan baştan neden ümit veriri onu geçtim anneme nasıl uzak olur kuzeni sonuçta onun ne suçu varÇ(
çok iyi yaparsın bencebenim ne suçum var ben ne yaptım birde akraba olacakbende uzak durucam bundan sonra
Nedeni var mı bu işlerin?neden böyle olduki niye böyle halbuki gördüğünde yakın davranıyr ama sonra puff yine uzak
olur tabi ama ben şuan kendimi kötü hissediyorum ben gerçekten hoşlanmıştım ondan sanırım ailemin konusmalarıyla olacak gibi süşünüyordumNedeni var mı bu işlerin?
Soğumuş işte.
Kendine göre daha güzelini bulmuştur,senden hoşlanmadığını farketmiştir, sıkılmıştır vs.
Senin birinden soğuduğun olmadı mı hiç?
çok haklısınız bunu geçte olsa anladım bundan sonra umrumda olmaz zaten pek fazla olduğu ortamada girmem eskisi gibide davranmam bide insanı kullanır gibi gelip yok kahve istiyordu yok sarma yapmışsın yiyelim filan bayramlarda bundan sonra o eski yakınlığı zor bulurbir insanı vereme edecek bir şey varsa o da "adı konmamış ilişkidir"
ne hesap sorulur, ne neden böyle diye atar yapılır.
üzülmeyin, üstüne de düşmeyin.
herkes kendi terbiyesi dahilinde hareket eder.
ek olarak akrabadan uzak durmakta fayda var.
Biraz fazla abartmışsın bence.çok haklısınız bunu geçte olsa anladım bundan sonra umrumda olmaz zaten pek fazla olduğu ortamada girmem eskisi gibide davranmam bide insanı kullanır gibi gelip yok kahve istiyordu yok sarma yapmışsın yiyelim filan bayramlarda bundan sonra o eski yakınlığı zor bulur
çok haklısınız bunu geçte olsa anladım bundan sonra umrumda olmaz zaten pek fazla olduğu ortamada girmem eskisi gibide davranmam bide insanı kullanır gibi gelip yok kahve istiyordu yok sarma yapmışsın yiyelim filan bayramlarda bundan sonra o eski yakınlığı zor bulur
şimdi ben annemin dayısının oğluyla çıkıyor gibi oldum net bişi demedi ama yok babası beni soruyormuş yok oğluna beğenmiş filan sosyal medyadan yazıyordu iltifat ediyordu bigün doğum günüydü ilk ben kutlamışım bana kolye aldı sonra köyde filan kahve yap bana ama içine tuz koyma filan dedi bir kere bize gelirken çiçek almış sonra koyde konusuyorduk kafam karışık dedi bir ara kuzenimin düğününde ben resim çekiliyordum kendi kuzenımle direk onları itti benimle resm çekildi banada yolla dedi görenler seni kıskandı diyor yani sayamıcam bir sürü şey oldu sonra bişi oldu aramıza soğukluk girdi ne oldu bende bilmiyorum ama en son o beni gezmeye çağırdığında kuzenının nişanlısını getirmesine sinir olmuştum ondan sonra konusmadık hiç geçen gün düğünleri oldu kuzenının ve ben gitmedim onu görmemek için annem görmüş anneme soğuk davranmış zorla konusmuş ve bende üzüldüm sonuçta eskiden çok yakındık neden böyle davranıorrr
yani sadece onlar değil bayağı bişiler oldu uzun olur diye anlatmadım kiiii ben yanlış anladım diyelim çevremdekiler demi yanlış anladılar da o yüzden bu çoçuk seni seviyor dedilerBiraz fazla abartmışsın bence.
Sarma,kahve muhabbetiyle nasıl kullanılır,yakınlık olur ki?
Duyan da evlilik vaadiyle kandırılıp karnında bebe ile ortada bırakıldın sanacak?
Bu son anlattıklarına göre,adam senden hoşlanmamış bile. Sadece yaklaşmak istemiş ama bakmış sen abartmaya başladın,hemen kaçmış.
Çünkü neredeyse kara sevdaya bağlamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?