- 10 Mayıs 2021
- 261
- 89
- 48
- Konu Sahibi dertsahibi
-
Üfff okurken içim bunaldı.Herkese merhaba, aynı yerde çalıştığım bir kişi vardı, mesafeliydik fakat aramızda bi çekim vardı. Bana ilgisini belli etmişti ama ben mezhep farklılığından dolayı( dini konular yasak fakat durumu açıklamak için belirttim) karşı tarafa mesafeli davrandım, olsa bile imkansız gibiydi, eninde sonunda olmazdı yani bu sebep yüzünden (ailem sorun yaratabilirdi ) ama maalesef farkında olmadan ona karşı hislerim oluşmuş istemeden de olsa aynı ortamda olduğumuz için. Şu an çalıştığımız yerden ayrıldı, çaycıyı arayıp oradan ayrıldığı için çok üzgün ve pişman olduğunu söylüyormuş , çaycı da bana söylüyor , onun eksikliğini hissediyorum, karşı taraftan da artık bi adım falan beklemiyorum açıkçası, benden bi ışık görmedi çünkü, bile bile kabullenmek ve unutmak zorundayım. Aslında bir sorum falan da yok, sorularımın cevapları yazdıklarımın arasında, sadece derdimi paylaşmak istedim paylaşacak kimsem olmadığı için, tabi burdaki konuların yanında basit gibi görünse de aşk acısı çekiyorum, nasıl geçer bilmiyorum ve takıntı haline getirmek istemiyorum. Ona karşı hislerim olduğu için canımı acıtıyor bu durum ,başlamadan bitti çünkü. Karşıma hep imkansız kişiler çıkıyor ve doğru düzgün bi ilişkim olamıyor maalesef
Biraz fazla duygusal yaklaşıyorum böyle durumlara , benim de içim bunalıyor bazen, haklısınızÜfff okurken içim bunaldı.
Bukadar dramatik olmayın.
Adamın ilgisi olduğuna emin miyiz?Herkese merhaba, aynı yerde çalıştığım bir kişi vardı, mesafeliydik fakat aramızda bi çekim vardı. Bana ilgisini belli etmişti ama ben mezhep farklılığından dolayı( dini konular yasak fakat durumu açıklamak için belirttim) karşı tarafa mesafeli davrandım, olsa bile imkansız gibiydi, eninde sonunda olmazdı yani bu sebep yüzünden (ailem sorun yaratabilirdi ) ama maalesef farkında olmadan ona karşı hislerim oluşmuş istemeden de olsa aynı ortamda olduğumuz için. Şu an çalıştığımız yerden ayrıldı, çaycıyı arayıp oradan ayrıldığı için çok üzgün ve pişman olduğunu söylüyormuş , çaycı da bana söylüyor , onun eksikliğini hissediyorum, karşı taraftan da artık bi adım falan beklemiyorum açıkçası, benden bi ışık görmedi çünkü, bile bile kabullenmek ve unutmak zorundayım. Aslında bir sorum falan da yok, sorularımın cevapları yazdıklarımın arasında, sadece derdimi paylaşmak istedim paylaşacak kimsem olmadığı için, tabi burdaki konuların yanında basit gibi görünse de aşk acısı çekiyorum, nasıl geçer bilmiyorum ve takıntı haline getirmek istemiyorum. Ona karşı hislerim olduğu için canımı acıtıyor bu durum ,başlamadan bitti çünkü. Karşıma hep imkansız kişiler çıkıyor ve doğru düzgün bi ilişkim olamıyor maalesef
Daha çok bağlanır bence konu sahibi. Öyle bir izlenim verdi.Ben biraz farklı düşünüyorum bu konuda, o gitmiş olduğu halde hala onu düşünüyor ve üzülüyorsam bir mesaj atarım heralde. İleride sorun olur aileler anlaşamaz diye kendimi yiyip bitirene kadar bir denerim belki siz konuşunca soguyacaksınız unutup gideceksiniz.
O da mümkün tabii ama ben olsam denemedim.Daha çok bağlanır bence konu sahibi. Öyle bir izlenim verdi.
canim karsilikli somut adimlar atabilirsiniz.ama sizin oyle bir durumunuzda olmamis anladigim kadariyla.karsi taraftan da bir adim atilmamis .bence cayci ortalik katistiriyor.umitlenmryin herseyeHerkese merhaba, aynı yerde çalıştığım bir kişi vardı, mesafeliydik fakat aramızda bi çekim vardı. Bana ilgisini belli etmişti ama ben mezhep farklılığından dolayı( dini konular yasak fakat durumu açıklamak için belirttim) karşı tarafa mesafeli davrandım, olsa bile imkansız gibiydi, eninde sonunda olmazdı yani bu sebep yüzünden (ailem sorun yaratabilirdi ) ama maalesef farkında olmadan ona karşı hislerim oluşmuş istemeden de olsa aynı ortamda olduğumuz için. Şu an çalıştığımız yerden ayrıldı, çaycıyı arayıp oradan ayrıldığı için çok üzgün ve pişman olduğunu söylüyormuş , çaycı da bana söylüyor , onun eksikliğini hissediyorum, karşı taraftan da artık bi adım falan beklemiyorum açıkçası, benden bi ışık görmedi çünkü, bile bile kabullenmek ve unutmak zorundayım. Aslında bir sorum falan da yok, sorularımın cevapları yazdıklarımın arasında, sadece derdimi paylaşmak istedim paylaşacak kimsem olmadığı için, tabi burdaki konuların yanında basit gibi görünse de aşk acısı çekiyorum, nasıl geçer bilmiyorum ve takıntı haline getirmek istemiyorum. Ona karşı hislerim olduğu için canımı acıtıyor bu durum ,başlamadan bitti çünkü. Karşıma hep imkansız kişiler çıkıyor ve doğru düzgün bi ilişkim olamıyor maalesef
Evet karşı taraftan somut bi adım olmadı, sadece ilgisini belli etti, eğer bir ışık görseydi adım olabilirdi. Fakat ben ona zaten adım atamam şu an , çaycı da bizi yakıştırıyor gibiydi, aramızda bi şey olsun istiyordu baya belli ediyordu bunu, ben de ümitlenmek istemiyorum boş yere, zaten farklı şehirlerdeyiz artıkcanim karsilikli somut adimlar atabilirsiniz.ama sizin oyle bir durumunuzda olmamis anladigim kadariyla.karsi taraftan da bir adim atilmamis .bence cayci ortalik katistiriyor.umitlenmryin herseye
erkekler once is atar sonra ilgi gormek ister felan filan.yani adam eglencesine bu tarz tavirlardaymis bosverin onunuze bakin en iyisiEvet karşı taraftan somut bi adım olmadı, sadece ilgisini belli etti, eğer bir ışık görseydi adım olabilirdi. Fakat ben ona zaten adım atamam şu an , çaycı da bizi yakıştırıyor gibiydi, aramızda bi şey olsun istiyordu baya belli ediyordu bunu, ben de ümitlenmek istemiyorum boş yere, zaten farklı şehirlerdeyiz artık
Ya kimseyi küçümsemek değil niyetim ama ne alaka çaycı ile böyle muhabbetler? Ne münasebet yani yakıştırmak falan?Evet karşı taraftan somut bi adım olmadı, sadece ilgisini belli etti, eğer bir ışık görseydi adım olabilirdi. Fakat ben ona zaten adım atamam şu an , çaycı da bizi yakıştırıyor gibiydi, aramızda bi şey olsun istiyordu baya belli ediyordu bunu, ben de ümitlenmek istemiyorum boş yere, zaten farklı şehirlerdeyiz artık
Çalıştığımız yer küçük bir okul, çaycı falan hep içimizdeYa kimseyi küçümsemek değil niyetim ama ne alaka çaycı ile böyle muhabbetler? Ne münasebet yani yakıştırmak falan?
Öğretmen değil misiniz siz ikiniz?
Çok yeni sayılmamis hayatinda yenimisiniz peki
1-2 Yilliksaniz daha ortami tam kavrayamamaniz normal.ama hep insanlar boş sıkar.aldiris etme kimseyeÇok yeni sayılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?