Başlamadan bitmesi

Çalıştığımız yer küçük bir okul, çaycı falan hep içimizde
Olabilir, ben de butik okullarda çalıştım zamanında. Bi sınır olması gerekiyor, gerçekten ne münasebet ya yakıştırmak, bu mevzuların içinde olmak falan? Ben de görevli ablalarla falan muhabbet ederim, çok güler yüzle yaklaşırım ama asla böyle bi konuyu konuşamazlar. Ne derseniz deyin, doğru değil.

Bizim okuldaki ortam biraz fazla samimi, ben hep mesafemi korudum hiç bu konuları açmadım zaten yeni geldim zaten oraya,

Bizim okuldaki ortam biraz fazla samimi, ben hep mesafemi korudum hiç bu konuları açmadım zaten yeni geldim zaten oraya,
Böyle ortamlarda da dedikodu bol oluyor. Benzer tarzda bir eğitim kurumunda çalıştım. Oradaki güvenlik ve temizlik görevlisiyle aram iyiydi ama hiçbiri yakıştırma yapmadı. Hocalar hatta bir yerde de öğrenciler yapmıştı ama

Adamın size ilgisi olsaydı çaycı sizi yakıştırmazdı, direkt söylerdi niyetini. Birinizin ilgisi olsun da açılın diye uğraşmış ama becerememiş.

Bilmiyorum belki üzerime alınmış olabilirim ama imalı konuşmalar oluyordu ve o ortamda olmak istemediğim zamanlar da oluyordu ilk zamanlar çünkü rahatsız olmuştum
Adam giderken bi konuşma vs oldu mu?
Numaran/sosyal medyan vardır, hiç iletişim kurdu mu?

Bilmiyorum belki üzerime alınmış olabilirim ama imalı konuşmalar oluyordu ve o ortamda olmak istemediğim zamanlar da oluyordu ilk zamanlar çünkü rahatsız olmuştum
Okullardaki yakıştırmaları çok da kaale almayın. Öğretmenlerde ne var bilmiyorum ama herkes birilerini birileriyle yakıştırıyor. Sosyolojik kökenini merak ediyorum. Akademide böyle bir şey yok gibi.

Adam giderken bi konuşma vs oldu mu?
Numaran/sosyal medyan vardır, hiç iletişim kurdu mu?
Hayır olmadı zaten mesafeliydik, samimi olsaydık olabilirdi, mesafeyi korumak isteyen de bendim zaten , çünkü diğer türlü olsaydı sonuç daha farklı olabilirdi hazırdı ortam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…