- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
- Konu Sahibi Cilekcetiner
1 kere görüşmeyle ne bu böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili miydiniz? HAYIR.
Bu durumda hayatında biri varsa bile sizi değil sizinle görüştüğü için hayatındaki insanı aldatmış sayılır.
Siz değilde o kişi derdine yanmalı bencetabi hayatında biri varsa...
phone friends olmak istemis sizinle besbelli... cani sIkildikça konusacak biri olsun istemis...
siz baskin bir karakter olmasaydiniz, aceleci olmasaydiniz, sizinle fiziksel olarak da gönül eglendirebilirdi bu adam.
bu kadar zaman sizi oyalamasina izin vermeseymissiniz... adi konmayan bir iliskiden önce ciddiye alinmayacak sekilde ama bir yandanda sizin var saymanizi istedigi bir ilgi göstermis...
ucunda da hiç birsey yok! 36 yasinda adam, o yasa kadar gelmisse evlilikte gözü yoktur... çünkü bekarliga, vurdum duymaz ve sorumluluk almamaya alismistir... aksi bir durumla basedemez öylesi..
engellediginiz iyi olmus.. mümkünse bütün sosyal ag'lardan da engelleyin.. görüsmeyin slm dahi vermeyin..
geçmis olsun!
ya bi kere görüşmeyle ne kadar bağlanmışsın, adam yoluna bakıyo işte. daha ne yapsın anlaman için, mutlaka biri var. salla gitsin.
Ya illa biri vardir diye dusunme
evli olsa rahat davranamazdi bence
adamin niyeti baskaymis anla
senden o ışığı alamadi diye topuklamis
benimde başıma cok geldi
erkekler anliyor karsindakini..
salla gitsin..
1 kere görüşmeyle ne bu böyle[/QUOTE
umut olabilir
ben aldatmayı böyle düşünmüyorum açıkçası.nasıl aldatmanın tanımı illa ten teması değilse alternatif tanımıda böyle olmamalı.sen eğer birine umut veriyorsan o yönde ilerliyorsan ve aynı şekilde başkası varsa hayatında bu iki kişiye yapılan ihanet yani aldatmadır.her iki tarafta aldatılır..Sevgili miydiniz? HAYIR.
Bu durumda hayatında biri varsa bile sizi değil sizinle görüştüğü için hayatındaki insanı aldatmış sayılır.
Siz değilde o kişi derdine yanmalı bencetabi hayatında biri varsa...
bende basta evlilik yasi gelmiste geciyor daha ciddi biridir diye dusunmustum tanidikca aynen dediginiz gibi oldugunu anladim. altindada baska biride vardir bence buyukihtimal. neyse zaten kestim artik onume bakiyorum. bi vaka daha yasadik bitti kimset..
ben aldatmayı böyle düşünmüyorum açıkçası.nasıl aldatmanın tanımı illa ten teması değilse alternatif tanımıda böyle olmamalı.sen eğer birine umut veriyorsan o yönde ilerliyorsan ve aynı şekilde başkası varsa hayatında bu iki kişiye yapılan ihanet yani aldatmadır.her iki tarafta aldatılır..
genelde hep öyle oluyor... yasi gelmis yada geçmis, daha olgun, daha vicdanlidir daha insandir deyip yaniliyoruz...
bunu yasayan sadece sen degilsin, örnek verecek olursam, benim durumda pek farkli sayilmazdi; babasi vefat etmisti.. bir sürü çocuk ortada kalmislar.. daha yeni 24 yasindaydi tanidigimda hayati görmüs, hayati taniyan biridir dedim, sorumluluk nedir biliyordur dedim... ama gel gör ki öyle olmuyor... yasi simdi 30'lari geçti, halen daha tabiri caizse kari kiz pesinde...
yazik... harcadigim emege, inandigim günlere yazik..
en basindan, keske gelmeseydim böyle oyunlara diyor insan... en basindan karsisindaki insani taniyamadigina kiziyor en çokta... bu tarz insanlar, hayatimiz boyunca ne görecegimiz ilk ne de son insanlar olacak..
daha özenli dikkat etmek lazim...
insan yedisinde neyse yetmişindede odur derler ve yine denilen bir laf var çok severim bu lafı özelliklede büyük yazacağım "SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR." ne kadar gözlemlersin bilmiyorum ama genellikle filmlerde karı-kız düşkünü erkekler hep o yolda vahşice can veriyorlar sanırım sübliminal mesaj erkeklerebakya sizede gecmis olsun ozaman. unuttunuzmu peki kisiyi.. oyle gercekten doyumsuzsa insan yasi kac olursa olsun doymuyor aldanmamak gerek. cok bildigim halde bu hatayada cok dusuyorum brn pff![]()
insan yedisinde neyse yetmişindede odur derler ve yine denilen bir laf var çok severim bu lafı özelliklede büyük yazacağım "SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR." ne kadar gözlemlersin bilmiyorum ama genellikle filmlerde karı-kız düşkünü erkekler hep o yolda vahşice can veriyorlar sanırım sübliminal mesaj erkeklere![]()
![]()
![]()
Bundan sonra ilişkiye başlamadan önce adını koy..kulağına ezan okutup,ismini fısılda..
Adam da tırıvırı birine benzıyormuş benceeeee
evet yanlizdim umut ettim zaten baktim olmuyor salladim zaten. fakat hergun yazinca arayinca bazen falan insan anlayamiyor basta komple ilgisizde davranmiyordu cunku. neyse gecti bitti gitti zatenn
kaderinde ve kısmetinde ne varsa onu yaşarsın.kaderindeki kişi bağdattaysa gene birbirinizi bulursunuz henüz çok yeni olduğu için böyle düşünüyorsun biraz zaman geçsin bna hak vericeksin eminim birde şunu aklından çıkarma eğer haklı sensen "gelenler gidenlerden daima iyi olur." ama haksızsan "gelenler gideni hep aratır."hehe bu msji onlarda brz alsalarda cekiduzen verseler. o degilde simdi hadi unuttum diyiyim ama kaldim yanliz cok sosyal cevremde yok nerden kimi bulucam karsima cikicakta bu karamsarlik yapior bnd ((
hayırlısı olmuş üzülme boşver canım.
hayırlısı olmuş üzülme boşver canım.
kaderinde ve kısmetinde ne varsa onu yaşarsın.kaderindeki kişi bağdattaysa gene birbirinizi bulursunuz henüz çok yeni olduğu için böyle düşünüyorsun biraz zaman geçsin bna hak vericeksin eminim birde şunu aklından çıkarma eğer haklı sensen "gelenler gidenlerden daima iyi olur." ama haksızsan "gelenler gideni hep aratır."![]()
teşekkür ederim amaç aşkı bulmak değil bende artık şu çoğunluğu sadece "erkek" olan grupta "adam" bulmak..evet guzel dusunceleriniz var tesekkurler. sende aski daha bulmadiysan enkisa zamands bulursun umarim![]()
teşekkür ederim amaç aşkı bulmak değil bende artık şu çoğunluğu sadece "erkek" olan grupta "adam" bulmak..![]()