- Konu Sahibi masalinkotusirinesi
kızlar bu konuyu sanırım buraya açmam uygun oldu. şimdi sizden akıl almam gerekicek. konuştugum biri vardı. ve bununla konuştuk fazla. bu bazen ima ediyordu hoşlandıgını falan. ben etmiyordum. hatta hep tersliyordum ne gariptir ki tepkisiz kalıyodu hep yada şebeklik yapıyordu falan. buluştuk ilk defa. öyle oturduk konuştuk falan her şey iyi güzel. eli elimin üstüne geldi yanlışlıkla çektim. sonra elimi tuttu. çektim. tekrar tuttu. tekrar çektim. en sonunda çekme dedi. ve konuştu bişeyler dedi. sonra bilmiyorum bir şey oldu ve yakınlaştık. yanagımdan öptü.
daha sonrada o an nasıl oldu bilmiyorum öpüştük. bian kalbim duracak gibi hissettim ta ki bir şey yaptıgı ana kadar. öpüştügümüzde gögsümü elledi. sonra aynı anda tepki verdik. ay ya dedi afalladı bi tuhaf oldu pardon özür dilerim falan dedi. ben bağırdım gittim. geldi yanıma. başlamadan bitti dedim bitmiycek falan dedi. telefondan yazıyor hala diretiyor. sizce ne yapmalıyım.
LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
daha sonrada o an nasıl oldu bilmiyorum öpüştük. bian kalbim duracak gibi hissettim ta ki bir şey yaptıgı ana kadar. öpüştügümüzde gögsümü elledi. sonra aynı anda tepki verdik. ay ya dedi afalladı bi tuhaf oldu pardon özür dilerim falan dedi. ben bağırdım gittim. geldi yanıma. başlamadan bitti dedim bitmiycek falan dedi. telefondan yazıyor hala diretiyor. sizce ne yapmalıyım.
LÜTFEN YARDIMCI OLUN.