Başlamadan bitti

masalinkotusirinesi

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
27
0
16
İstanbul
kızlar bu konuyu sanırım buraya açmam uygun oldu. şimdi sizden akıl almam gerekicek. konuştugum biri vardı. ve bununla konuştuk fazla. bu bazen ima ediyordu hoşlandıgını falan. ben etmiyordum. hatta hep tersliyordum ne gariptir ki tepkisiz kalıyodu hep yada şebeklik yapıyordu falan. buluştuk ilk defa. öyle oturduk konuştuk falan her şey iyi güzel. eli elimin üstüne geldi yanlışlıkla çektim. sonra elimi tuttu. çektim. tekrar tuttu. tekrar çektim. en sonunda çekme dedi. ve konuştu bişeyler dedi. sonra bilmiyorum bir şey oldu ve yakınlaştık. yanagımdan öptü.
daha sonrada o an nasıl oldu bilmiyorum öpüştük. bian kalbim duracak gibi hissettim ta ki bir şey yaptıgı ana kadar. öpüştügümüzde gögsümü elledi. sonra aynı anda tepki verdik. ay ya dedi afalladı bi tuhaf oldu pardon özür dilerim falan dedi. ben bağırdım gittim. geldi yanıma. başlamadan bitti dedim bitmiycek falan dedi. telefondan yazıyor hala diretiyor. sizce ne yapmalıyım.
LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

kusura bakma ama buraya ne yazılabilirki?? ilk buluşmada yanagı geçtim. öpüşmüşsün. daha bişeyler söyleyeli ynei olmuşken. sonra gögüslerine dokunmasına izin vermişsin.. ve sana samimi şekilde söyleyim. eyer şuan hala seni arıyorsa amacı bunlara üst üste izin vermiş oldugun için tekrarlayabilmk istediği içndir. ki onları yapabilme cesaretini nerden buldu? bence soru sorma çünkü hayır yok. sende dikkatli ol ilk bulşmada yapacagın ilk şey elini tutmk olsun. ki aslında o bile erken. bence meraba derken tutup bırakman gerekirdi. birde seni hafife almış. amacı olanları tekrarlamak..

inşallah konu fake değildir.

ne kadar ağır yargılamalara kolayca girebiliyor insan...neyse bence yaşananlar hoşuna gitmese olmuş bitmiş sıkma bunun için canını , bence çocuğu da "sapık niyeti belli bu pisliğin" şeklinde yargılama.birden aranızda böyle bi elektriklenme olmuş ve ikiniz de ne olduğunu anlamamışsınız.çocuktan hoşlandıysan konuşmaya biraz devam et derim ben, ona ikinci bi şans verebilirsin ama bu sefer daha masum bi kahve ile:) o da yaptıklarını telafi etmek istiyordur belki kendini kötü hissediyordur.

eğer sen de ondan hoşlanıyorsan konuş ama şunu da belirteyim ki suç çocukta değil sen de bişekilde olanlara izin vermşsin neyse ki çabuk toparlamışsınız kendinizi...
bundan sonra görüşürseniz eğer asla başbaşa kalacak yerlerde olmasın en azından uzuuuuun bir süre...

canım bu cocugun amacı farklı bu ne boyle aşama aşama ilerletmiş işi sen yüz verseydin başka bişeyde yapmaya kalkardı bu tamam elele tutusursun yanaktan opersin ama ben asla daha ilersine izin vermem tabiki sana burda bisey demiyorum cocuk birden yapmis sende sasırmıssın

kızlar bu konuyu sanırım buraya açmam uygun oldu. şimdi sizden akıl almam gerekicek. konuştugum biri vardı. ve bununla konuştuk fazla. bu bazen ima ediyordu hoşlandıgını falan. ben etmiyordum. hatta hep tersliyordum ne gariptir ki tepkisiz kalıyodu hep yada şebeklik yapıyordu falan. buluştuk ilk defa. öyle oturduk konuştuk falan her şey iyi güzel. eli elimin üstüne geldi yanlışlıkla çektim. sonra elimi tuttu. çektim. tekrar tuttu. tekrar çektim. en sonunda çekme dedi. ve konuştu bişeyler dedi. sonra bilmiyorum bir şey oldu ve yakınlaştık. yanagımdan öptü.
daha sonrada o an nasıl oldu bilmiyorum öpüştük. bian kalbim duracak gibi hissettim ta ki bir şey yaptıgı ana kadar. öpüştügümüzde gögsümü elledi. sonra aynı anda tepki verdik. ay ya dedi afalladı bi tuhaf oldu pardon özür dilerim falan dedi. ben bağırdım gittim. geldi yanıma. başlamadan bitti dedim bitmiycek falan dedi. telefondan yazıyor hala diretiyor. sizce ne yapmalıyım.
LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

bu olay bi kafede mi geçiyor nerde geçiyor ? :26:

Yanlış anlaşıldım sanırım. İlk defa böyle bir şey oluyor. O an kendimde degildim sanki. O kadar hızlı oldu ki. İzin vermeyle bi alakası yok. Birden oldu. Sonra kendime bile gelemedim konuşamıyordum bile takılı kaldım. İzin vermekle bunun arasında çok fazla şey var. Cafede oturuyorduk zaten, sonra kumsala indik ve bu oldu. Otururken birden aniden oldu. Ben elimi tutacagını bile tahmin etmezdim. Çünkü aramızda öyle bir şey henüz yoktu. Buluştuk çok uzun süre bakıştık, gözlerimi çeviremiyordum. O da. Çok hızlı ve aniden oldu dedigim gibi. Ben onun yapacagı şeyi 5 dk önceden anlasaydım izin verme olayı olurdu. Önyargı diye bir şey var. Yanlış anlaşılmışım, öyle anlaşılmak istemiyorum. İzin vermiş olsam devamınada izin verirdim. ve sorun etmezdim. bu da var değil mi?

Yanlış anlaşıldım sanırım. İlk defa böyle bir şey oluyor. O an kendimde degildim sanki. O kadar hızlı oldu ki. İzin vermeyle bi alakası yok. Birden oldu. Sonra kendime bile gelemedim konuşamıyordum bile takılı kaldım. İzin vermekle bunun arasında çok fazla şey var. Cafede oturuyorduk zaten, sonra kumsala indik ve bu oldu. Otururken birden aniden oldu. Ben elimi tutacagını bile tahmin etmezdim. Çünkü aramızda öyle bir şey henüz yoktu. Buluştuk çok uzun süre bakıştık, gözlerimi çeviremiyordum. O da. Çok hızlı ve aniden oldu dedigim gibi. Ben onun yapacagı şeyi 5 dk önceden anlasaydım izin verme olayı olurdu. Önyargı diye bir şey var. Yanlış anlaşılmışım, öyle anlaşılmak istemiyorum. İzin vermiş olsam devamınada izin verirdim. ve sorun etmezdim. bu da var değil mi?

Spontan gelişen bir şey olmuş aranızda, bu kınanacak bir şey değil ama bu adamdan hoşlanıyorsan, bundan sonra ki adımlarını dikkatli atman gerek. Al karşına konuş, senden hoşlandım ama yaptığın doğru değil, buna izin vermem diye. Zaten bir iki görüşmede niyeti belli olur. Hiç birşey bilmeden adamı sapık diye yaftalamak doğru değil. Sonuçta koskoca insanlarız, ortada zorlama vs. ya da suistimal yok. O an öyle gelişmiş ve yaşanmış. Sonraki adımlar önemli bence, hissettiklerin önemli. Ona karşı bir şeyler hissediyorsan, görüşüp tavırlarını ölçebilirsin yok bu olay güvenini sarstıysa, önüne set çekip görüşmek istemiyorum diyebilirsin.

Yanlış anlama karşı tarafda bu şekil algılamış olabilir devamıda gelir düşüncesi olabilir sen ölç biç tart o an sağlam tepki vermeliydin kitlenmek yerine. Çocuğun niyeti iyi gelmedi seven insan titrer karşında heyecandan bu maşallah birde olay nerede geçiyor merağımı mazur gör.

Spontan gelişen bir şey olmuş aranızda, bu kınanacak bir şey değil ama bu adamdan hoşlanıyorsan, bundan sonra ki adımlarını dikkatli atman gerek. Al karşına konuş, senden hoşlandım ama yaptığın doğru değil, buna izin vermem diye. Zaten bir iki görüşmede niyeti belli olur. Hiç birşey bilmeden adamı sapık diye yaftalamak doğru değil. Sonuçta koskoca insanlarız, ortada zorlama vs. ya da suistimal yok. O an öyle gelişmiş ve yaşanmış. Sonraki adımlar önemli bence, hissettiklerin önemli. Ona karşı bir şeyler hissediyorsan, görüşüp tavırlarını ölçebilirsin yok bu olay güvenini sarstıysa, önüne set çekip görüşmek istemiyorum diyebilirsin.
Evet ben de böyle yapmayı düşünüyordum. İlk önce hiç konuşmamayı sonra düşündüm ve buna karar verdim. Tek bir harekete göre yargılamak doğru değil diye düşünüyorum. Diğer yoruma gelirsek o an inan kitlenmekten başka bir şey yapamıyorsun. Çünkü her şey bir anda oluyor ve kalakalıyorsun. O an susmadım zaten dediğim gibi bağırdım sonra gittim. Geldi ve konuştu. Zaten şuan onunla eskisi gibi değiliz. Bu zaman alır. Diğer arkadaşında dediği gibi 2-3 buluşmada belli olur. En son yoruma gelincede yani bence de nabza göre. Yoksa devam ederdi. Hangi erkek devam etmez ki karşıdaki tepki koymayınca?

Yazmıştım. Cafede oturuyorduk sonra kumsala indik. Kumsalda sessiz bir yerdi. Oturduk öyle aramızda mesafe bile vardı. Birden nasıl olduysa oldu. O anı düşününce bile gerçek mi diye kendime soruyorum. Hala kendime gelmiş bile değilim. Bu yüzden sizlere danışmak istedim.

Hoşlan hoşlanma farketmez. Bir daha bu çocukla görüşme.
İlk buluşmada bunu yapan, 2.de ne yapacak??
Senden başka kaç kıza yapıyordur, bu kadar hızlı biri?
Bi kere amacı baştan belli adamın, daha ne?
Zaten, sen onunla konuşmaya devam edersen tabiri caizse sana "yollu" gözüyle bakacak ve kesinlikle saygı duymayacak.
İşi bitince de, gider zaten.

ilk bulusmadan öpüşülmüş falan kınanacak seyler değil.. ama çocuğun niyeti seni tanımak seninle düzgün bi ilişki yürütmek olsa oranı buranı ellemeye calısmak yerine oturur sohbet ederdi seni tanımaya calsıırdı.. o yüzden hiçte iyi niyetli oldğnu düşünmüyorum.. sen smdi onu affedersen bilki ilişkiniz süresince seninle birşeyler yapmak için seni zorlayacak.. yapıncada bırakacak.. değişmez erkek modeli;)

birden oldu diyosun
sen açık bişey mi giydin ki çocuğun eli hemen orana gitti ?
ş

Hayır tabikide, öyle düşündüğün gibi değil. O türlü yani. Evet her neyse. Karar verdim zaten. Dedigi gibi diger arkadaşın çok fazla başlayıp ilerlemiş. İyiçice bi düşünüp karar verdim. Ve kararım görüşmemek. Yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim.

Back
X